Fonksiyonel beslenme, diyabet ve kardiyovasküler hastalıklarda beslenme, otoiümün hastalıklarda beslenme sporcu beslenmesi gibi alanlarda uzmanlaştım. Özellikle eliminasyon diyetleri, glütensiz beslenme, kazeinsiz beslenme ve şekersiz diyetler konusunda kapsamlı çalışmalar yaparak danışanlarıma bilimsel temelli, kişiye özel çözümler sunuyorum.
İzmir’deki ofisimde yüz yüze danışmanlık hizmeti verdiğim gibi, online danışmanlık ile Türkiye’nin her yerinden danışanlarıma ulaşabiliyorum. Kilo vermek, kilo almak, mevcut kilonuzu korumak, detoks yapmak veya yalnızca beslenme düzeninizi optimize etmek istiyorsanız, bilimsel ve sürdürülebilir beslenme yaklaşımlarıyla size özel bir yol haritası oluşturabiliriz.
6523 Sokak, No:32/B Kat:5, Daire:515, Park Yaşam Ofisleri, Mavişehir Yalı Mahallesi, İzmir
Online Diyet
İrritabl Bağırsak Sendromu (İBS) Diyeti
İştah Yönetimi ve Kilo Kontrolü
Görüşler içerisinde ara
g...
Fazla kilolarım ve bir türlü düzenleyemediğim yeme sorunum nedeniyle diyetisyen Lara Hanım ile tanıştım. Kendini iyi geliştirmiş ve bilgi dolu biri. Fonksiyonel beslenme de dahil olmak üzere farklı diyet metotlarıyla birçok seçenek sunuyor. Diyetisyen konusundaki en büyük korkum (ve bence hepimizin korkusu), sevdiğim şeylerden tamamen uzak bir diyet programı yazılması ve bunu uzun süre uygulayamamaktı. Ancak tam aksine, bana söylediği ilk şey “Ye.” oldu. Dengeyi sağladığım sürece sevdiğim şeylerden tamamen vazgeçmeden programımıza devam edebiliyoruz. Kısacası, çok memnunum ve herkese de öneririm!
Konusunda uzman son derece alakalı kısa sürede ideal kiloma ulaşmada çok yardımcı oldu.
f....t
Lara hanım konusunda kendini yetiştirmiş, donanımlı, anlatımı ve ikna kabiliyeti yüksek, yeni gelişmelere hakim bir diyetisyen. Benim beslenme alışkanlığıma uygun diyet yazmasıyla diyete uyumumu çok kolaylaştırdı. Kilo vermemin dışında kendisinden sağlıklı beslenme tüyoları da aldım ve bu benim daha zinde hissettmeme sebep oldu. Kilo verme sürecim devam ediyor ve randevularıma düzenli olarak devam ediyorum. Hedeflediğimiz tarihte beklediğim kiloda olacağıma hiç şüphem yok.
p...
Arkadaşımın tavsiyesiyle ulaştım. Fazla kilom vardı, rahatsızdım. Kendisine danışan olarak başvurdum, tartıldım, diyet takvimi aldım, uyguladım. Her şey gayet yolunda gidiyor, halen kontrollerim devam ediyor. Şu ana kadar 8 kg verdim, koruma programına geçtik. Tavsiye ederim.
Lara Kılıç isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Lara Kılıç, Diyetisyen. Size Lara Kılıç tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diyabet Diyeti, Kişiye Özel Diyetler, Hastalıklarda Beslenme, Sporcu Beslenmesi, Zayıflama, Kilo Alma Diyetleri, Zayıflama Diyetleri, Sağlıklı Beslenme, Metabolik Hastalıklarda Beslenme, Troid Hastalıklarında Beslenme.
Lara Kılıç adresi nerede?Lara Kılıç şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- 6523 Sokak, No:32/B Kat:5, Daire:515, Park Yaşam Ofisleri, Mavişehir Yalı Mahallesi İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Lara Kılıç isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Lara Kılıç uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Lara Kılıç isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Lara Kılıç, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Lara Kılıç isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Lara Kılıç tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Lara Kılıç hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Lara Kılıç hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Lara Kılıç hangi sigortaları kabul ediyor?Lara Kılıç tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diyetisyenler
İzmir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diyetisyenler