Online Diyet
Hastalıklarda Beslenme
Kişiye Özel Diyetler
Sporcu Beslenmesi
Özel muayenehane
Halihazırda İstanbul'daki kliniğimde aşırı kilo alımı, kilo koruma diyeti, metabolik hastalıklar, Tip1 ve Tip 2 diyabet, tiroid hastalıkları, sporcu beslenmesi, gebelikte beslenme, çocuk beslenmesi gibi alanlarda yüzyüze veya online sistem üzerinden hizmet vermekteyim.
Mesleğimde önemsediğim en önemli olgu saygı empati motivasyon ve istikrar. Motivasyon süreci en önemsediğim konuların başında geliyor. Diyet sürecinde motivasyon düşmesi olası bir durumdur ve bunun üstesinden gelmek de biz diyetisyenlere düşüyor. Her zaman destekçiniz olan bir diyetisyen sizi psikolojik ve fiziksel olarak yıpratmadan ideal kilonuza ulaşmanıza yardımcıdır. Danışanlarımın hayat tarzlarına mesleklerine hastalıklarına yeme durumlarına göre diyetlerini şekillendirerek hayatlarını kolaylaştırmayı hedefliyorum ve onlarla empati kuruyorum.
ha...a
2 aydır gidiyorum 10 kilo verdim aç kalmadan sağlıklı bir şekilde beslenerek verdim. iletişimi güzel başarılarının devamını dilerim.
Fatih bey ile iki
aylık serüvenimizde aç kalmadan on kilo verdim sadece bedenen değil psikolojik olarakta mutlu olduğum bir zayıflama programı oldu kendisine emeğinden ve pozitif enerjisinden dolayı çok memnun kaldım
ca...u
Fatih hocamla 2 Mart'tan buyana devam ediyorum ramazan ayı olsuna ragmen 1 ayda -8,3 kilo verdim
Keyifli bı süreç geciriyoruz.. ben kendisinden çok memnunum.. herkese de tavsiye ediyorum..
em...e
Fatih bey ile 4 aydır tanışıyoruz sayesinde 20 kilo verdim. Gerçekten ilgili ve ihtiyaca göre belirlediği listeler ile aç kalmadan yorulmadan kilo veriyorsunuz kesinlikle çok memnunum tüm çevreme ve herkese tavsiye ediyorum
1.5 ay önce başladım.diyet programına uyum gösterdiğim sürece mutlaka sonuç alıyorum.aralikli oruc diyeti uyguluyorum.her hafta görüşme yapılması çok iyi.takip çok iyi
öz...g
Ac kalmaktan aşırı korkan biriydim Ama doğru şeyler yemediğim için kilo alıyormusum listelerim beni hiç zorlamadı ben 94 kilo ile başladığım bu yolda 1 ay gibi kısa bir sürede 10 kilo verdim suan 84 kiloyum cok teşekkür ederim hersey için..
es...
Fatih bey ile tanışmak benim için dönüm noktası oldu. Beslenme ile ilgili fikirlerim değişti. Bana bu bakış açısını kazandırdığı için kendisine teşekkür ediyorum.
ga...
Fatih beyin 2 aydır danışanıyım hem bir diyetisyen hem bir sosyal arkadaş.. beslenmeyi onun sayesinde öğrendim diyebilirim bazen listeye uyamadığım oldu ama beslenmeyi öğrendiğim için dengeleyebildim.. motive edici mesajları ve her zaman ulaşılabilir olması gerçekten çok güzel bir şey.. daha önce ki diyetisyenim kilo veremediğim haftada moralimi çok bozuyordu ama Fatih bey beni o kadar Motive etti ki.. uzun lafın kısası kilo verecekseniz sırtınızı bir dağa ya da farklı bir diyetisyene değil fatih avcıya yaslayın, bırakın rotayı ona o çok iyi bir kaptan ;)))
İdeal kiloma inmemi önleyen inatçı kilolarını 4 haftada yok ettik, benim tüm kaçamaklarıma rağmen :) listelerin birbirinden farklı oluşu sıkılmamın önüne geçti, özellikle tüketmek istediğim besinlere uygun devam ettik diyete. Her şey için teşekkür ederim :)
c.....
Görüşmenin başında spesifik bir diyetten ziyade sağlıklı beslenme uygulamak istediğimi belirtmeme rağmen gönderilen tariflerde “ketojenik diyet” ibareleri yer alıyordu. Tarifler herhangi bir dergiden çekilmiş resimler olarak gönderildi. Önceki gittiğim diyetisyenlerde tarifler kendi hazırladıkları reçeteler oluyordu. Listeyi hazırlarken bana bilgi vermeden kendisi hazırladı sonrasında bana whatsapp’tan iletti. Seans toplam 10 dakika kadar sürdü zaten. Önceki diyetisyen deneyimlerine dayanarak ben hizmetten hiç memnun kalmadım.
Latif Fatih Avcı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Latif Fatih Avcı, Diyetisyen. Size Latif Fatih Avcı tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Online Diyet, Diyetisyen Randevusu, Normal Randevu, Online Danışmanlık, Kişiye Özel Diyetler, Diyabet Diyeti, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Hastalıklarda Beslenme, Sporcu Beslenmesi.
Latif Fatih Avcı adresi nerede?Latif Fatih Avcı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Atatürk Mah. Alemdağ Cad. No:111 Kat:2 D:4/A İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Latif Fatih Avcı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Latif Fatih Avcı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Latif Fatih Avcı isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Latif Fatih Avcı, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Latif Fatih Avcı hangi dilleri konuşuyor?Latif Fatih Avcı ile İngilizce, Almanca dilinde konuşabilirsiniz.
Latif Fatih Avcı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Latif Fatih Avcı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Latif Fatih Avcı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Latif Fatih Avcı hakkında ne düşünüyor?Toplam 78 hasta / danışan, Latif Fatih Avcı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Latif Fatih Avcı hangi sigortaları kabul ediyor?Latif Fatih Avcı, sigortanın mevcut olup olmadığını belirtmedi. Sigortanızı kapsayıp kapsamadığını veya yalnızca sigortasız hastaları kabul edip etmediğini öğrenmek için önce Latif Fatih Avcı ile iletişime geçmenizi öneririz.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diyetisyenler
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diyetisyenler