Aşılama(Immünizasyon)
Çiçek Aşısı
Çocuk Gelişim Testi
Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması)
de...r
Eşim ve ben Datça Devlet hastanesinde detaylı kan tahlili yaptırmak ve kullanım süresi dolan ilaçlarımız için rapor yazdırmak amacıyla uzman Dr. Latife Ebru Talum Gürpınar’dan randevu aldık. Ebru hocam tahlillerimizi titizlikle inceleyip, şikayetlerimizi dikkatlice dinledi.
Derin bilgi ve tecrübesiyle bizlere yeni bir tedavi planı oluşturdu. Tüm sorularımıza ayrıntılı cevaplar verdi. Datça’mızda böyle kıymetli bir hocamızın bulunması bizler için büyük bir güven.
Hocamıza teşekkür ederiz. Selam, sevgi ve saygılarımızla. Demet-Hasan Bayraktar
gi...k
Annemin, ananemin ve benim hayat ışığımız oldu . O mükemmel, işinde çok titiz çalışan ve başarılı bir insan . Bize iyilik ve yardımlarını asla esirgemeyen her türlü konuda elinden gelen her şeyi fazlasıyla yapan çok iyi ve yüce bir insan. Hayatımda tanıdığım EN MÜKEMMEL İNSAN. RABBIM böyle güzel insanları tüm kötülük ve iftiralardan korusun bizlerinde başından eksik etmesin. Saygılarımla..
ha...r
anneme hayat işığı olmuştu. şimdi de ablama. çok seviyoruz.ebru hanımı gördüğümüzde herşeyi unutuyoruz.insana yaklaşımı çok güzel.. ilaçla değil verdiği destekle hastalarını çok kısa sürede sağlığına kavuşturuyor. medikal parkı çok seviyorum çünki güveniyorum gözüm kapalı. saygılarımla.
Dr.Ebru hanıma bir kaç kez çeşitli rahatsızlıklarım nedeniyle gittim. Çünkü ona güvendim. Kendisi her zaman benimle yakından ilgilendi. Gerektiğinde ilgili uzman hekimlere yönlendirdi, gerekli tetkileri önerdi ve çok yerinde tavsiyelerde bulundu. Beni hastalık olarak değil, hasta bir insan olarak görebildiği için ve rahatszılığımı doğru değerlendirip, hem kurumunun hem benim yararımı gözeterek tedavi uygulaladığı için sanırım her zaman önce bir ona giderim. Kendisine teşekkür ederim.
se...y
Doktorumuzla babamın rahatsızlığı dolayısıyla tanıştık.Son derece dikkatli isabetli teşhisi ve titiz çalışması babamı hayata bağladı10 senedir tüm ailemizin doktoru oldu.Doktorluğu bir yana herşeyden önce insan kendisine çok teşekkür ediyoruz.
ne...l
Dr. Ebru Talum Gürpınar hayran olduğum sıra dışı bir doktordur. benim ve ailem için çok değerlidir. Her sorunumuzla pratik zekası, engin tecrübesi ile yakından ilgilenir. Sizi bir kere görmesi yeter. Bir daha asla unutmaz. Annem Dr. Ebru hanımın ilgisinden dolayı güven duymuş ve Dr. Ebru hanım sayesinde tüm şikayetleri gideriilmiş ve süratle iyileşmiştir Doktorluğu kadar insani yönü de çok kuvvetlidir. Ata ve evlat sevgisini çok iyi .bilir. Cana yakın ve güleryüzlüdür. Hastalarına öyle bir davranır ki, yanından ayrılırken siz zaten iyileşmişsinizdir. Her aradığınızda mutlaka telefona cevap verir.Dolayısıyla Dr. Ebru hanım hastanenize güvenle gelebilmemiz için yeterli bir neden. Ailem, çoluğum çocuğum, eşim dostum, akrabalarım, kardeşlerim ve yeğenlerim, arkadaşlarıma mutlaka "Bir Ebru hn. görsün sonra bakarız" diye tavsiye ettiğim canım doktorumuzdur.
ya...l
Benim Meleğimdir Dr. Latife Ebru Gürpınar... Fatih Medical Park hastanesine Jinekolojik muayene için gittiğimde, kendimi nasıl anlatmam gerektiğinin paniği içindeydim çünkü bana göre kadınlığımın sonuna gelmiş, menapoza girmiştim. Bana öyle güzel baktı ki, içim rahatladı o' na bakınca:) Evet olması gereken tahliller, konuyla ilgili olan Dr arkadaşlarına danışıldı... Anlatılacak o kadar şey var ki, ben yazmaktan sıkılmam da, siz okurken sıkılabilirsiniz:) Sonuç mu? Menapoz'a giren kadın, kadınlığını falan kaybetmiyormuş:) Sadece birazcık ateş basmalarım oldu, eee olucak o kadar:) Canım Doktorum, güzel anne, melek insan... Hep güzellikler seninle olsun... Allah'a emanet ol:)
hü...y
Mesleğini severek yapan,hastalarına ailesinden bir fert olarak bakan güleryüzü çalışkanlığı ile hipokrat yeminine gerçekten sadık kalmış nadir bir kişiliğe sahip ender doktorlardandır.Medical parkın parlayan ışığıdır
hü...a
bundan altı sene önce ebru hanıma bır arkadaşımın tavsiyesi üzerine gittiğimde iyileşeceğimden asla umutlu değildim..hayat benim için bitmişti ve hayattan hiç bir zevk almıyordum..sonra benim biricik doktorum ebru hanımla tanıştım..beni o güler yüzüyle o güzel sesiyle öyle bir muayene ettiki ;sanki allah onu bana bır kurtarıcı olarak göndermişti..merhamet dolu yüreğiyle bırakın ilaçla tedavi etmeyi beni hayata bağladı..iyileşmem için elinden geleni yaptı..sizin doktorunuz hiç sizin muayene paranızı cebinden verdimi..ebru hanım bana verdi..sen iyileşmelisin dedi hülya sen iyileşeceksin dedi ve o gün bugün bana vermiş olduğu o sıcacık yüreğindeki şevkat ve sevginin yanındada ilaçlar sayesinde bugün hayattayım ve hayattanda gayet güzel tad alabiliyorum..o benim hem doktorum hemde en iyi dostum..şefkat dolu yüreğiyle iyileştiremeyeceği hastası olacağını asla zannetmiyorum..canım doktorum ebru hanım siz iyikide varmışsınız iyikide hayatımda olmuşsunuz..bugünümü önce allaha sonrada size borçluyum..tekrar binlerce kez teşekkürler..sevgilerimle ve saygılarımla...dünyanın en tatlı en güzel en akıllı en zeki en en en en bu en ler böyle uzarrr gider...
Latife Ebru Talum Gürpınar isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Latife Ebru Talum Gürpınar, Aile Hekimliği. Size Latife Ebru Talum Gürpınar tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Çocuk Gelişim Testi, Ertesi Gün Hapı, Hemoglobin A1c(Hba1c), Doğum Kontrolde Doğal Yöntemler, Boğmaca Aşısı, Hemaferez, Enjeksiyon Im, Diyafram Yöntemi(Doğum Kontrol), Doğum Kontrolde Hormonal Metodlar, Difteri Aşısı.
Latife Ebru Talum Gürpınar adresi nerede?Latife Ebru Talum Gürpınar şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İskele Mahallesi Muğla
Adresine gitmek zorunda kalmadan Latife Ebru Talum Gürpınar isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Latife Ebru Talum Gürpınar online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Latife Ebru Talum Gürpınar isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Latife Ebru Talum Gürpınar bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Latife Ebru Talum Gürpınar ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Latife Ebru Talum Gürpınar hakkında ne düşünüyor?Toplam 9 hasta / danışan, Latife Ebru Talum Gürpınar hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.