Psk. Dan.
Psk. Dan. Latife Yorgancılar
Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu
Adakale Caddesi Kılıçarslan Mahallesi, Konya
Psk. Dan. Latife Yorgancılar
LATİFE YORGANCILAR 2017 yılında Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik bölümünden mezun olmuştur. 2017-2021 yılları arasında Konya’da bir kolejde okul psikolojik danışmanı olarak görev almıştır. 2016 yılından itibaren aktif olarak danışan alımına başlamıştır. Okul psikolojik danışmanlığı yaptığı dönem içerisinde sınav kaygısı, motivasyon, anne-baba olmak, ergenlik dönemi, ortaokullu olmak, okulöncesi çocukları için ebeveynlere tavsiyeler, çocuklarda görülen davranış- duygu durum bozuklukları gibi bir çok seminer vermiştir. Eğitimler almaya devam etmektedir.
Psk. Dan.ve Aile Dan. Latife Yorgancılar , Ney Psikoloji Merkezinde hizmet vermektedir.
Eğitimler
Aile Danışmanlığı-Dumlupınar Üniversitesi
Öğrenci Eğitim Koçluğu-Necmettin Erbakan Üniversitesi
Oyun Terapisi-Dumlupınar Üniversitesi
Bilişsel Davranışçı Terapi-Samsun Üniversitesi
Zeka Oyunları ve Testleri
Psikolojik Testler-Necmettin Erbakan Üniversitesi
International Congress of Science Culture and Education Certificate-Listener-Selçuk Üniversitesi-Akdeniz Üniversitesi 2019
Bilişsel Davranışçı Terapi Vaka İncelemeleri-Selçuklu Rehberlik ve Araştırma Merkezi
Karatay Psikoloji Günleri-KTO Üniversitesi 2018
Duygu ve Öfke Yönetimi- PEDAGOJI AKADEMIA
Temel Düzey Zekâ Oyunları Sertifikası- PEDAGOJI AKADEMIA
Koçluk ve Temel Beceriler- PEDAGOJI AKADEMIA
c...
Yaklaşık 1 yıldır Latife Yorgancılar ile terapi alıyorum. Terapilerim hem online hem yüz yüze olarak gerçekleşiyor. Başlangıçta eğitim koçluğu için Latife Hanım'a başvurdum. Sınav süreçlerimde desteklerini ve yönlendirmelerini aldım, bir plan dahilinde ilerledik. Ayrıca ailevi problemlerim üzerine terapi çalışmaları da yaptık. Bu süreçler, akademik gelişimim ve kişisel sorunlarım üzerinde büyük bir olumlu etki bıraktı. Karanlık noktalarımı aydınlatmama yardımcı oldu. Latife Hanım'ın online veya yüz yüze terapi seçenekleri sunduğunu belirtmek isterim. Eğer hangi alanlarda yetenekli olduğunuzu bilemiyor, hangi konularda daha başarılı olabileceğinizi bilemiyorsanız mutlaka bir uzmandan destek almanız gerektiğini düşünüyorum. Hem akademik başarınızı artırmak hem de psikolojik sağlığınıza özen göstermek önemlidir. Latife Hanım'ı kesinlikle tavsiye ederim.
e ...y
Güleryüzüyle beni terapiler boyunca asla yargılamadan dinlemesi anlaması ve benim doğru yönü bulmamda yardımcı oluşu, memnun kaldım Konya’da en iyilerinden biri diyebilirim. Çevreme de tavsiyede bulunuyorum buraya da yazmak istedim girenler görsün diye. Pişman olmayacaksınız. Ben kendi problemlerimle ilgili gitmiştim ve devamlılık sağlayarak çözüme kavuştu teşekkürler Latife hocam
a....e
Görüşmelerimizin faydasını gerçekten gördüğüm ilgisini samimiyetine inandığım Latife Hanıma çok teşekkür ediyorum
er...t
Sınav döneminde gittim koçluk ve psikolojik danışmanlık desteği aldım. Eğitim koçluğunu süreci 1 yıl sürdü. Kendisi her zaman destek oldu. Psikolojik danışman olduğu için de stres ve kaygı durumlarıma yardımcı oldu. Eğitim koçluğu için görüşme sağlayabilirsiniz. Psikolojik destek için de yine aynı şekilde. Kendisine teşekkür ediyorum
ha...t
İlişkim ile ilgili yardım destek için gittim 6 seans sürdü. Sorunlarıma çok yardımcı oldu görmemi sağladı. Kendisine teşekkür ediyorum. Herkes gözü kapalı gidebilir. Şu anda da online destek alıyorum ara ara.
m....e
Latife Hanım'a burdan tekrar teşekkürlerimi iletiyorum. Bulunduğum süreçte bana çok yardımcı oldu. Kendimle ilgili olan problemlerimi halletmemde elinden geldiğince özverili bir şekilde destek oldu ve çözüm sağladı. Birebir diyaloğu, gözlemleri sizlerin zaten ister istemez rahat hissetmenizi sağlıyor bence bu çok önemli bir faktördü benim için,herşey güzeldi. Herkese tavsiyemdir.
b....d
Yaklaşımı, güleryüzüyle ilk bağ kurmada hiç zorlanmadım ve kendimi direkt açtım. Ailevi problemlerle gitmiştim benim göremediğim noktalarda yardımcı oldu daha sonrasında hatta kardeşimle geldik aile terapisi için. Çok fayda sağladık hala ara ara gidiyorum. Hiç düşünmeyin ve randevu alın direkt. Asla yargılama ya da eleştirme gibi bir durum olmaz korkmayın anlatın rahatlayın hayatınız yoluna girsin
a....s
Kendisinden evlilik öncesi danışmanlık hizmeti aldım, herhangi bir sıkıntı yaşamadım, gayet güzel ilerledik, çok güzel bir şekilde dinledi, düşüncelerimi, duygularımı çok rahat anlatabildim, rahat hissettim, seanslar özellikle bu dönemde karar verme sürecimde çok etkili oldu, seanslarımız sonlandı, gayet memnun kaldım.
f....ç
Kendisiyle görüşme gerçekleştireli 1- 2 ay oluyor, hala aktif olarak seans alıyorum. Sağ olsun sorunlarıma net bir şekilde çözüm buldu çözüm odaklı davrandı. Sorunlarımın yaklaşık 4'te 3'ünü hallettik diyebilirim. Benim şehir dışı seyahatimden dolayı bir sonraki seans tarihini tam netleştirmedik, netleşince tekrar görüşme sağlayacağız. Kendisinin empati yeteneği çok kuvetli, danışan olarak bazen sorunlarımızı anlatmakta çekinebiliyoruz. Leb demeden leblebiyi anlamak diye bir atasözü vardır ya kendisi bu anlamda çok başarılı çok da içten ve samimi. Kendisinin yanında kendimi rahatsız hissetmiyorum gayet memnunum.
m....g
Kendisinden destek aldığım süreç çok güzeldi, seanslar çok güzel geçti, son derece anlayışlı, samimi ve cana yakın davrandı, seanslardan çok fayda gördüm, en önemlisi beni yargılamadan yaklaştı, beni ben olduğum için dinledi, bunun danışanlar için çok önemli olduğunu düşünüyorum, seanslarımız sonlandı, herkese de tavsiye edebilirim.
Latife Yorgancılar isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Latife Yorgancılar, Psikolojik Danışma ve Rehberlik, Aile Danışmanlığı. Size Latife Yorgancılar tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Online Danışmanlık, Randevu, Online Terapi, Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu.
Latife Yorgancılar adresi nerede?Latife Yorgancılar şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Adakale Caddesi Kılıçarslan Mahallesi Konya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Latife Yorgancılar isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Latife Yorgancılar online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Latife Yorgancılar isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Latife Yorgancılar, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Latife Yorgancılar hangi dilleri konuşuyor?Latife Yorgancılar ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Latife Yorgancılar isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Latife Yorgancılar bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Latife Yorgancılar ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Latife Yorgancılar hakkında ne düşünüyor?Toplam 15 hasta / danışan, Latife Yorgancılar hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.