Adnan Kahveci Mahallesi Osmanlı Caddesi No:17 Gürpınar, Beylikdüzü
g.....
Annem kemoterapi tedavisinden sonra ağır bir döküntü/kaşıntı problemi yaşadı. Birçok doktora gittik, kremler haplar kullandı fakat aylarca çözüm bulamadık. Kaşıntıdan ağladığı uyuyamadığı günler oluyordu. Laziz beyi tesadüfen bu sitede keşfettik, yorumlardan birinde Laziz beyin tedavisinden sonra hastanın geçmeyen kaşıntılarının bittiği yazıyordu, o umutla şansımızı deneyelim dedik. Laziz beyin tedavisi sonrası annemin kaşıntıları çok azaldı, neredeyse bitti. Yaraları kaşımaktan dolayı o kadar derinleşmişti ki tam olarak iyileşmesi zaman alıyor haliyle. Onlarca kremin çözemediğini Laziz Bey bir karışım ve hapla çözmüş oldu. Kendisine minnettarız. Öneririz.
ce...s
Eşim cilt problemi için randevu aldı kendisinden. Asıl olarak burun çevresindeki kaşıntı ve yanağındaki sivilceler için gitmişti. Doktor ise sadece kısa cevaplarla ilaç yazı. Eşim kendisine "egzema olabilir mi" ya da "şu hastalık olabilir mi" dediğinde ancak o zaman hastalık için evet olabilir dedi. Son aşamada kullanılması gereken ağır bir ilacı en başta söyledi ve ne zaman daha detaylı bilgi istense "yine gelecek misiniz, yine randevu aldığınızda konuşalım" ya da "evet ne yapıyoruz şimdi sonuç olarak yine gelecek misiniz" şeklinde cevaplar aldık. Memnun kalmadık
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
mu...
Kafa derimde ve göğsümde 2 adet kabarık siyah ben gibi pigmentleşme vardı. Tek seans 10 dk lık. Lazer operasyonu ile ortadan kaldırdı. Şu anda izden eser bile yok...
ye...ç
Sürekli tekrarlayan kistik sivilcelerimden laziz bey sayesinde kurtuldum. Cildim bebek gibi oldu. Kendine ilgi ve alakası ve güler yüzlü yaklaşımı için çok teşekkür ederim.6 Aylık tedavi sürecinde çok iyi sonuç aldık. Sivilce tedavisinin yanı sıra saç dökülme sorunumda son buldu. Saçlarım için prp ve mezoterapi uyguladı ve saç dökülmem durdu.saçlarım gözle görülür derecede çoğaldı. Kendisine ne kadar teşekkür etsem az kalır.
uzun zamandır rahatsız olduğum burnumdaki damar çatlağının izi olan kırmızı lekeden 2 seans lazer tedavisi ile kurtuldum. aynı zamanda tekrarlayan yağ bezesi için ilaç tedavisi ile çözüm buldum. ilgileri için teşekkürler.
z....ö
Rozasea ve saç dökülmesi şikayetleriyle doktorumla görüştüm. Kendisi çok ilgili ydi ve uyguladığı tedaviler sonucunda (rozasea için lazer, saçım için mezoterapi ve prp) gözle görülür sonuçlar aldım. Her randevumda şikayetlerimi en ince ayrıntısına kadar dinledi ve çözüm üretti. Doktorumdan çok memnunum.
6 aydir kaşinti problemim var 5 6 doktora gittim geceleri uyuyamiyordum laziz hocaya muayene oldum sağ olsun muayene etti ilgilendi tahlilerim yapildi laziz hoca sayesinde kaşintidan kurtuldum şuan rahat uyuyabiliyordum muayene esnasinda guler yuzluydu kendisine çok teşekur ederim herkese tavsiye ederim
Laziz Rasulov isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Laziz Rasulov, Dermatoloji.
Laziz Rasulov adresi nerede?Laziz Rasulov şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Adnan Kahveci Mahallesi Osmanlı Caddesi No:17 Gürpınar Beylikdüzü
Adresine gitmek zorunda kalmadan Laziz Rasulov isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Laziz Rasulov online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Laziz Rasulov isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Laziz Rasulov bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Laziz Rasulov ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Laziz Rasulov hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, Laziz Rasulov hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Beylikdüzü bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Dermatologlar
Beylikdüzü bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Dermatologlar
Beylikdüzü bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Dermatologlar
Beylikdüzü bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Dermatologlar
Beylikdüzü bölgesinde SGK kabul eden Dermatologlar
Beylikdüzü bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Dermatologlar
Beylikdüzü bölgesinde Doğa Sigorta Kooperatifi kabul eden Dermatologlar
Beylikdüzü bölgesinde Ethica Sigorta kabul eden Dermatologlar