ö.....
Kızım Duru’nun 9 günlükten başlayarak,-şuana kadar- 6 senelik doktorudur. Ve tabi her daim bundan sonra da (‘v’) Gerek samimiyet,gerek vicdan açısından çocuklara yaklaşımıyla harika bir insan,müthiş bir doktordur. Asla sizi yarı yolda bırakmaz ve her daim bir telefon uzağınızdadır. Bir sene boyunca kızımın kulaklarındaki problemler için benimle birlikte yanyana oldu,ameliyatsız ve mümkün mertebe az ilaçla sorunlarını çözme yoluna gitti. Ancak mecburi bir şekilde Kızım Aralık ayında kulaklarından ameliyat oldu,yine KBB doktorumuzdan aldığım her detayı kendisine ileterek hep birlikte yol aldık. En son 6 ay önce kendisine muayene olmamıza rağmen yazlıkta ateşler içinde yanan kızımın tahlil ve reçetesini kendisine göndermemle kısa süre içinde sesli mesajla dönüş yaparak bana yol gösterdi, asla hiçbir zaman geri çevirmedi. Her anımda her tedirginliğimde hep yanımda olan canımız doktorumuz,siz çok özelsiniz, kendisini gerçekten çok seviyoruz.
Oğlumun ilk doğumundan itibaren, tam 7 yıldır her hastalığımızda yanımızda olan, gecenin bir saati bile olsa telefonumuzu yanıtsız bırakmayan, vicdanlı ve güler yüzlü canımız doktorumuz. Sayesinde bu yaşa kadar antibiyotik kullanımımız ya 2 ya 3’tür, hastasını mükemmel bir şekilde takip eder. Allah, Lerzan hoca gibi hekimlerin sayısını arttırsın.
fa...
Kendisi gerek meslek ahlaki gerek insani yönüyle tercih edilebilecek en iyi doktorlarımızdan.Oglum 3 yasina girecek ancak pandemi surecinde dahi sordugum hic bir soruyu yanitsiz birakmadan her daim yanimizda olmustur.Herseyden once vocugunuza bir anne olarak yaklsiyor ve mesleki bilgisine cok guveniyorum.Kesinlikle bebeklikten itibaren gonul rahatligiyla gidebilirsiniz.
ha...y
Cokca doktor degistirmis bir anne olarak,oglumun,cogu doktorun bogaz enfeksiyonu diye teshis koyarak antibiyotik verdigi zamanda "el'ayak ağiz"hastaliginin teshisini hemen koyabilen ve ona gore dogru tedavi uygulayan,uslubu,bilgisi ve her daim yardimci olma istegi,ulasilabilirligi tartismasiz.Kibristagecenin ucunde teredutsuz uzun uzun aciklama yapip bizi anne baba olarak hic bir zaman zor durumda birakmayan....KESINLIKLE tavsiye ediyorum.
dr...z
Gece çıkan ateşini çabalarımıza karşın bir türlü tam olarak düşüremediğiz 1yaşındaki bebeğimizi sabah lerzan hanımın çalıştığı kliniğe götürdüğümüzde ve ve uzunca bir süre ateşi halen yüksek olan ve ağlayan bebeğimizle bekledikten sonra bize karşı olan davranışı hekimlik haklarını sonuna kadar kullandığını gösteriyordu size tavsiyem başka bir hekim bulmanız olacaktır .Dr Cem Türkyılmaz
mi...r
1 seneden beri kızımı DR.LERZAN SÜNNELİ ye götürüyorum çok memnunum herkese tavsiye ediyorum...Merve TAMERLER
le...ı
Gerek mesleki ahlakı ve becerisi gerekse insani yönleriyle mükemmel bir insan 2 çocuğumunda doktorudur.Kendisine minnettarız
Lerzan Sünneli isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Lerzan Sünneli, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları.
Lerzan Sünneli adresi nerede?Lerzan Sünneli şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mimar Sinan Mah. 1394 Sok.14/7-8 Baysak İşmrk.Alsancak İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Lerzan Sünneli isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Lerzan Sünneli online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Lerzan Sünneli isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Lerzan Sünneli bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Lerzan Sünneli ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Lerzan Sünneli hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, Lerzan Sünneli hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde SGK kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla