Normal randevu
Normal randevu
Meşeli Sokak No:25, Beşiktaş
Meşeli Sokak No:25, Beşiktaş
Sünnet
2004 yılında Üroloji Uzmanı unvanını alan Özkan sonrasında böbrek nakli konusunda uzmanlaşmaya karar verdi. Sırasıyla İstanbul Tıp Fakültesi, Yale Üniversitesi ve Miami Üniversitesi Organ Nakli Merkezleri’nde eğitim gördü. Türkiye’ye döndükten sonra 2010 yılında Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde Böbrek Nakli Merkezi’ni kuran Dr. Özkan 2012 yılında doçent, 2020 yılında profesör unvanı aldı.
i̇...a
Merhabalar...4 aylık oğlumu bugün sünnet ettirdim levent bey ve ekibiniz harikasınız.. Güleryüzünüz,sabrınız ve hijyen kurallarınız herşey çok güzel gönül rahatlığıyla herkese tavsiye ederim . Emeğinize sağlık..
s....s
Oğlumun sünneti için en doğru seçim levend beydi 4aylık olan oğlum sünnet olduğu gün diğer günler nasılsa öyleydi,gönül rahatlığıyla etrafımda kim varsa tavsiye ediyorum, tekrardan levend bey ve ekinine çok teşekkürler
Oglum 4.5 aylikken Levend Hoca tarafindan Kemal Ozkan Sunnet Sarayi'nda sunnet edildi. Sunnet oncesinde, esnasinda ve sonrasinda tum ekibin bize yaklasimi cok pozitifti. Levend Hoca isleme baslamadan once tum sureci bize anlatti, sorularimizi aldi. Bebegimizin sevdigi ve hoslanmadigi seylere gore bize onu oyalayabilecegimiz secenekler sundu. Oglumuz hic aglamadan tum surec tamamlanmisti. Guler yuzu ve detayli aciklamalariyla islem esnasinda biz de bebegimiz de cok rahattik.
Bize sunnet sonrasi detayli aciklamalarin yer aldigi bir bilgi formu verdi ve onemli detaylarin ve bazi gerekli uygulamalarin uzerinden gecti. Erken yapisiklik olmamasi icin nelere dikkat etmemiz gerektigini ozellikle vurguladi.
Levend Hoca'nin belirttigi gunlerde whatsapp uzerinden resim gonderip haberlestik, yine onerdigi gunde de kontrole gittik. Cok sukur hersey cok iyiydi.
Levend Hoca'ya ve tum ekibine tesekkur ederiz, sayelerinde sorunsuz ve pozitif bir sunnet sureci gecirdik.
4 aylik oglumun sunnetini gerceklestirdi Levend Bey. Hicbir sorun yasamadik aksine eglendik, aglatmadan uzmeden aileyi de rahatlatarak operasyon havasindan uzak cok guzel bir surec yasadik tesekkur ederiz
m....d
8 ekimde 11 aylık oglumuzu sünnet ettirdik.. iyiki Levend hoca karşımıza çıkmış.. anestezi almadan çizgi film eşliğinde hatta muz yerken :) muzu bitmeden sünnet bitmişti.. hiçbirşey hissetmedi ve anne baba olarak hep yanındaydık ( bu bizim için önemliydi) doktor bey süreçi çok güzel anlatı ve yazılı olarak verdi çünkü o an heyecandan birşey aklınızda kalmıyor:) sonrasında da iyileşene kadar sürekli takip etti .. ve sorunsuz birşekilde atlattık.. ilk gün biraz agrısı oluyor ama gözünüz korkmasın ilaçlar hafifletiyor.. ilk günden sonra agrısı kalmıyor. Aklınızda sünnet varsa levend hocayı tavsiye ederiz kendisine teşekkürlerimizi burdanda iletelim istedik.
er...
Oğlum Deniz'in sünnetini hiçbir sıkıntı yaşatmadan gerçekleştiren Levent hocama çok teşekkür ederim. Deneyimli ellerde sünnetin yapılması gerektiğine inanan bir kişi olarak, levent hocam doğru adrestir.
t.....
Profesör doktor Levend Özkan'a oğlumu sünnet ettirdim. İnanılmaz memnun kaldık. Ağrısız, sızısız, eğlenceli bir sünnet oldu. Kendisine teşekkür ediyorum.
e...
Arkadaşımın tavsiyesi üzerine başvuru yaptık. Sünnet sebebiyle kendisine ulaştık.Çok ilgili alakalı güzel bir deneyim sağladık. Bilgili açıklayıcı sünnet yapılırken bebeğimin yanındaydım. Şiddetle tavsiye ederim
a...
Levend doktoru daha evvelden bir vesileyle tanıyordum. Oğlumun sünnetini tanıyor olabileceğim bu işte iyi olan bir hekimle yapmak istemiştim ve o da Levend beydi. Kendisiyle olan diyaloğumuzda oldukça güzel bir iletişim kurdum. Tüm her şeyi açıkça paylaştı. Klinikte herkes güler yüzlü ve yardımseverdi. Ameliyat esnasında her şeyi açıkça anlatıp olabilecekleri dile getirmesi güzeldi. Ameliyata dahil olmamız çok iyiydi. Her şey çok güzel geçti ve bitti. İşlemden sonra da telefonla mesajlaştık ve süreci sağlıkla geçirmemizi sağladı. Çevremde ihtiyacı olan herkesi de kendisine yönlendiriyorum. Ben tüm süreçten oldukça memnun kaldım. Kendisine her zaman teşekkür ediyorum.
Levend Özkan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Levend Özkan, Üroloji. Size Levend Özkan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Sünnet, Normal randevu.
Levend Özkan adresi nerede?Levend Özkan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Meşeli Sokak No:25 Beşiktaş
- Ortabahar İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Levend Özkan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Levend Özkan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Levend Özkan hangi dilleri konuşuyor?Levend Özkan ile Almanca, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Levend Özkan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Levend Özkan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Levend Özkan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Levend Özkan hakkında ne düşünüyor?Toplam 33 hasta / danışan, Levend Özkan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Levend Özkan hangi sigortaları kabul ediyor?Levend Özkan tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Yapı Kredi Sigorta, Güneş Sigorta, Ak Sigorta, Demir Hayat Sigorta, QNB Finansbank Sigorta, Garanti BBVA Sigorta, AIG Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Beşiktaş bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ürologlar
Beşiktaş bölgesinde Inter Partner Assistance kabul eden Ürologlar
Beşiktaş bölgesinde Aviva Sigorta kabul eden Ürologlar
Beşiktaş bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Ürologlar
Beşiktaş bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Ürologlar
Beşiktaş bölgesinde Türkiye Büyük Millet Meclisi Mensupları kabul eden Ürologlar
Beşiktaş bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Ürologlar
Beşiktaş bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Ürologlar