Numune Mah.Dr.Sadık Ahmet Cad.No:116/1A, İskenderun, Hatay
Tam Kan Sayımı-Hemogram
Yenidoğan Takibi
Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması)
ar...n
Bebeğimdeki aşırı öksürük ve beraberinde gelen yüksek ateş ile birlikte Levent beyin kliniğine gittik. İlaçlar verildi eve döndük. Fakat gece tekrar yükselen ve inmeyen ateş ile geceyi acilde geçirdik. Bir sonraki günü sürekli ateşli geçirince tekrar acile gittik ve sonuç zaatüre. Ve bebeğim 2 gündür yoğunbakımda zaatüre tedavisi görmekte.
rü...n
Benim oğlum 7 aylık dogan bir prematüre ve maalesef bir prematürede oluşabilecek tüm rahatsızlıklara sahipti.Levent hoca İlgisiyle, bilgisiyle, durumu açıklamasıyla ve tedavi uygulamasıyla bebeğime çok iyi geldi, biz çok memnunuz, evlatlarınızı gönül rahatlığıyla emanet edebilirsiniz.
y-...s
yaklasik 3,5 yil once tavsiye uzerine tanistik Levent beyle, o gunden beri kendisinden cok memnunuz. Ilgisi ,cocukla olan iletisimi,herseyi en ince ayrintisina kadar aciklayici yaklasimi isini nekadar sevdigi ve bu isi layigiyla yaptigini kanitliyor. Kendisine cok guveniyoruz
fa...n
Levent hocayı 4yıldır tanıyorum. İnsani olarak ve mesleki olarak tanıdığım en iyi doktordur. Hastanın hikayesini iyi dinler ve iyi analiz eder. Aklınızdaki her soruya tatmin edici cevap alırsınız. Şimdiye kadar verdiği tedavilerden sonuç almadığımız olmadı. İnşallah kızımın 2 aydır devam eden ve spazma varan öksürükleri için verdiği tedaviden de sonuç alırız.
ne...6
Doktorumuzla 2014 yılından beri tanışıyoruz ve çok memnunuz İkizlerimizin kahramanı
İyi ki varsınız hocam hersey için çok teşekkür ederiz.
Yeni muayenehaneniz hayırlı olsun...
te...m
Kızımızın bebekliğinden Bu yana tanışıyoruz hem güler yüzlü ve ilgili bi doktor . 5 ay önce yaşadığımız ataşli havaleyi ilgi ve alakası sayesinde hafif atlattık . Çok bilgili doktor , kızımızın gelişimi ile ilgili çok yardımcı oldu ve yakında ilgilendi tayinimiz tünceliye çıktı doktorumuzdan ayrılacağımız için çok üzgünüz ama çok uzak olsak bile bi telefon kadar yakın olduğunu da biliyoruz ve onun rahatlığındayız iyi ki sizi tanıdık iyi ki varsınız herşey için çok teşekkürler Not:Tunceli’ye yolunuz düşerse uğrayın
Uzm. Dr. Levent Altunay
ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM, YOLUM DÜŞERSE TUNCELİ'YE GÖL KENARINDA BİR YEMEK YERİZ ARTIK...YOLUNUZ AÇIK OLSUN
se...c
Levent bey gerçekten çok iyi bir doktor işini çok güzel yapıyor.kızım doğduğundan bu yana ona götürüyoruz ve hiçbir skıntı yaşamadık.en iyi çocuk Doktoru diyebilirim.
zk...g
Kızım doğduğundan beri Levent bey takip ediyor. Biz oldukça memnunuz, lafı dolandırmadan net bir şekilde tüm sorularımıza cevap veriyor. İskenderun’un böyle bir kliniğe ihtiyacı vardı. Teşekkür ederiz.
oe...7
Kendisi kızım Elif Ela doğduğundan beri doktorumuz. Cok detaycı,herşeyi en ufak ayrıntısına kadar değerlendirip önlem alıyor.Çok ilgili, gece gündüz 7/24 her başımız sıkıştığında bize çok yardımcı oldu. Çok Güleryüzlü, her doktor mizacı gereği çocuklara gülerek ve sevecen yaklaşmaz ama doktorumuzun bu konuda hakkını yiyemem. çok sabırlı bütün sorduğumuz sorulara usanmadan cevap verdi bu zamana kadar. Yeni açtığı muayenehanesi çok güzel ve başarılı çok hijyenik ortam hastane ortamını andirmadıgı için çocuklarda bir korku oluşmuyor ve çocukların vakit geçirebilecekleri ve sürekli temizlenen bir park alanı var. Çalışanları güler yüzlü Herseyiyle 10 numara teşekkürler.
Uzm. Dr. Levent Altunay
BİZİM HAKKIMIZDAKİ OLUMLU DÜŞÜNCELERİNİZ BİZİ ÇOK MUTLU ETTİ... TEŞEKKÜR EDERİZ...
ba...m
28 aylık ve 4 aylık oğlumu her zaman Levent Hocamıza emanet ettik ve her seferinde iyi sonuç aldık ne yanlış teşhis ne gereksiz bi ilaç kullanımımız olmadı. İlgisi kesinlikle tartışılmaz gerek hastanede ne kadar kalabalık olursa olsun gerek klinikte sadece hastasıyla muhattap olarak gönlümüzde yer aldı. Başarılarının devamını diliyorum. Doktorumuzu Seviyoruz
Levent Altunay isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Levent Altunay, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları. Size Levent Altunay tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Apgar Skoru, Tam Kan Sayımı-Hemogram, Yenidoğan Takibi, Enjeksiyon Iv, Enjeksiyon Im, Kan Basıncı (Tansiyon) Ölçümü, Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması), Esd (Sedimantasyon), Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu, Randevu.
Levent Altunay adresi nerede?Levent Altunay şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Numune Mah.Dr.Sadık Ahmet Cad.No:116/1A Hatay
Adresine gitmek zorunda kalmadan Levent Altunay isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Levent Altunay online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Levent Altunay isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Levent Altunay, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Levent Altunay isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Levent Altunay bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Levent Altunay ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Levent Altunay hakkında ne düşünüyor?Toplam 13 hasta / danışan, Levent Altunay hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Hatay bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Hatay bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Hatay bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Hatay bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Hatay bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Hatay bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Hatay bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Hatay bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla