Op. Dr.
Reyap Hospital
Kazımiye, Sevgi Sk. No:2,, Tekirdağ
Reyap Hospital
n....m
16 yillik evliyim ilk tup bebek tedavisinde levent hocamla tanistik çok iyi çok güler yüzlü bi doktor. Simdi 6 aylik hamileyim. Ilgi ve alakasindan dolayı kendisine cok teşekkür ederim.
es...
Canımız doktorumuz , sayesinde 3.5 yıl aradan sonra tüp bebekle hamilelik haberini aldık.Dünyanın en güler yüzlü en detaylı açıklamalar yapan doktoru olabilir kendisi İlginiz ve bu süreçte olan hassasiyetiniz için çok ama çok teşekkür ederiz. İyi ki sizi tanımışız ..
r.....
Kendisinden çok memnunum.Hamileliğimde gebelik sürecimin takibini sağladı ve doğumu kendisi gerçekleştirdi.Kendisini araştırdım, daha önceki doktorumdan memnun kalmadığım için araştırmada bulundum. Levent Bey de hastaneye yeni gelmiş, kendisine gittim.O dönem kötüydüm zaten ve kendisinden memnun kaldım.Herkese de tavsiye ederim.
Hocamız eşimin doğumunu gerçekleştirdi.Normalde gebelik sürecini başka doktorumuz takip etti, izinde olduğu için Levent Hocam'da doğumunu gerçekleştirdi.Çocuğum ve annesi iyi çok şükür, kısa bir süre görüştüm ama hocamızdan memnun kaldık.İlgi ve alakası için teşekkür ederim.
Hamileyim, birinci ayımda kanamalı sürecimizde tesadüfen doktor beye rastladık.O gün bugün devam ediyoruz.Hastaneye acilden gittim, hangi doktor boştaysa o olsun dedim.Doktor bey geldi, biz memnun kaldık.Daha sonra gebelik sürecimin takibi için hocamda devam ettik.İnşallah doğumumu da kendisi gerçekleştirecek.Gebe arkadaşların kafasına yatacak şekilde açıklayıcı anlatıyor, aydınlatıcı bir doktor.
f.....
Hastaneye gittiğimizde kendisiyle tanıştık.Eşimin bebeği düşürme tehlikesi vardı. Erken doğum riski vardı, erken doğum olmadı.Levent Bey bizi hastanede 4 gün takip etti.Bebeğimizi kurtardı.Ne düşme ne de erken doğum olmadı.Levent Bey bizi sürekli bilgilendiriyordu.Ne zaman arasak bize cevap verdi.Çok insancıl, canayakın biri.Eşim doğum yaptı ve çocuğumuzun ismini de Levent koyduk.
se...k
levent bey ablamın doktoruydu kendisi tek kelimeyle mükemmel bir doktor herkese tavsiye ederim..ben istanbulda oturuyorum ama şuan için erzurumdayım 1 aylık hamileyim tercihim tabiiki levent bey oldu çok güleryüzlü,ilgili,sempatik,eşsiz bir doktor..doğum içinde erzuruma gelicem bi aksilik olmazsa inşallah doğumumu da levent beyin yapmasını istiyorum..
ka...ı
bence levent bey çok iyi bir doktor hastalarıyla iletişimi çok iyi bende erkek doktor istemiyordum ama levent beydensonra fikrim değişti oğlumun doğumunu o yaptırdı şimdi 2. kez hamileyim inşallah yine doğumda doktorum o olur
Levent Dikbaş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Levent Dikbaş, Kadın Hastalıkları Ve Doğum, Üreme Endokrinolojisi Ve İnfertilite. Size Levent Dikbaş tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu, Randevu.
Levent Dikbaş adresi nerede?Levent Dikbaş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kazımiye, Sevgi Sk. No:2, Tekirdağ
Adresine gitmek zorunda kalmadan Levent Dikbaş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Levent Dikbaş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Levent Dikbaş isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Levent Dikbaş, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Levent Dikbaş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Levent Dikbaş bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Levent Dikbaş ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Levent Dikbaş hakkında ne düşünüyor?Toplam 8 hasta / danışan, Levent Dikbaş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Tekirdağ bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Tekirdağ bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Tekirdağ bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Tekirdağ bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Tekirdağ bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Tekirdağ bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Tekirdağ bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Tekirdağ bölgesinde Garanti BBVA Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Tekirdağ bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Tekirdağ bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Tekirdağ bölgesinde Neova Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Tekirdağ bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Tekirdağ bölgesinde Doğa Sigorta Kooperatifi kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Tekirdağ bölgesinde Ethica Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Tekirdağ bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Tekirdağ bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Tekirdağ bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Tekirdağ bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Tekirdağ bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları