Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar
Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu
Hrt(Hormon Replasman Tedavisi)
Kolposkopi
Laparoskopi
Uzm. Dr. Levent Erkan Muayenehanesi
Laparoskopi Destekli Vaginal Histerektomi(Histerektomi)(Lavh)
Laparoskopik Tüp Ligasyonu
Laserasyon Onarımı
Uzm. Dr. Levent Erkan Muayenehanesi
Leep (Loop Elektrocerrahi Eksizyonel Prosedür)
Mikroenjeksiyon
Tüp Bebek
Vajinismus Tedavisi
Ürojinekolojik Ameliyatlar
c....ç
Yıllardır hekimimdir kendisi. Kızımın doğumunda ve ihtiyacım olan diğer tüm hususlarda kendisine çok güveniyorum. Alanında uzmanlığı, insan psikolojisine değer vermesi ve akılda en ufak bir soru kalmaması için gereken zamanı ayırması çok kıymetli.
d.....
Levent Hoca ile Aralık 2022’de tanıştım. Arkadaşımın tavsiyesiyle gittim 2 yıldır çocuğumuz olmuyordu ve sebebini bilmiyorduk. Kendisi, düşük yumurtalık rezervi teşhisi (0,218) koyduktan sonra hemen tedaviye başlamamız gerektiğini söyledi. Bu haber bizi önce şaşırttı, ama Levent Hoca'nın bilgisi ve özgüveni ile doğru yerde olduğumuzu hissettik. Süreç boyunca bize güven verdi ve her adımda yanımızda oldu. Bu arada kendisi asla boş yere umut vermez sadece gerçekleri söyler.
Daha sonra Şubat ve Mart 2023’te yumurtalar toplandı, Mayıs 2023’te transfer gerçekleştirdik ve şansımıza ilk denemede başarılı olduk. Bu süreçte Levent Hoca'nın desteği ve profesyonelliği sayesinde hiç umutsuzluğa kapılmadık. Gebelik sürecimde de kendisine devam ettim ve Ocak 2024’te sağlıklı bir şekilde bebeğimi kucağıma aldım. Levent Hoca'ya olan güvenim sonsuz, bir daha doğuracak olsam yine ona giderim. Herkesin böyle bir doktora sahip olması dileğiyle. Onun özverisi ve desteği sayesinde bu mucizeyi yaşadık.
Levent Hocayla covidli ve aşırı kaygılı bir hamile olarak karşılaştık evet muhteşem bir hekim ama benim için daha önemlisi insan olduğunu unutmayan ve bir insana ait duyguları göz ardı etmeyen bir hekim. İyiki karşılaştık.
su....
Gebeliğimin 30. Haftaları gibi tanıştık kendisi ile, keşke en başından yolumuz kesişseydi. Bende bir sağlık personeliyim ve öyle içim rahat ki.. Gerek ilgisi, bilgisi, güler yüzü, sakinliği, kendini çok belli eden tecrübesi ve eklenecek bir çok meziyeti barındıran bir hekim. Şu an gebeliğimin 37.haftasındayım, haliyle bir çok şeyin kaygısını yaşıyorum ama sevgili doktorum sayesinde her şeyi birlikte çok güzel yöneteceğimizin farkındayım. Şifa ve güzellik getiren elleri dert görmesin
Hasta
Canım kızımın Ebe babası İşinin ehli ,alanında uzman ,güleryüzlü şevkat dolu Dr’umuz Levent bey ..Yıllar önce yorumlardan içime sinerek tercih ettiğimiz ve tanıdıkça ailemizin daimi Dr u olan Levent bey. İyi ki yollarımız kesişti ..Dr Levent Hocam Canım kızımın ilk gözünü açtığı insan oldu..
ya...t
Ailemizin doktoru, işinde çok başarılı, iletişimi oldukça güçlü. Sorularım asla havada kalmıyor, hamilelik sürecimde olsun, rutin zamanda olsun rahatlıkla ulaşabiliyorum.
Levent beye her zaman gözüm kapalı guvenirim, herseyi sizin sormaniza gerek bile kalmadan detaylica aciklar.hamileligim boyunca her an ulasabildim, Levent bey sayesinde mutlu,sorunsuz bir gebelik donemi gecirdim ve bebegimi saglikla kucagima aldim.bu kez adet donemi disi kanama sikayetiyle gittim yine detaylica muayene etti ve sebeplerini, nasil bir yol izleyecegimizi acikladi.bu muayenemden de her zamanki gibi son derece memnun ayrildim.iyi ki benim doktorum canim doktorum :)
ilk gebeliğimi yaşıyorum şuan ve de Dr.Levent beye sonsuz güven içerisinde olduğum için gebeliğim çok rahat geçiyor benim kafamdaki soruları ben daha sormadan doktor bey her defasında beni ayrıntılar ile aydinlatiyor. kendisinin İzmir'de ne kadar iyi olduğunu zaten bilen bilir çok iyi bir cerrahtir. doktorumdan aşırı memnunum bebeğimi Dr levent dünyaya getireceği için de kendimi şanslı hissediyorum. Böyle iyi doktorlar hep var olsunlar. Doktorumu tavsiye ederim
y ...k
Levent bey ile tanışmam 2009 yılına dayanıyor. 2 doğumumu doktorumuzun engin tecrübeleriyle çok rahat , sakin ve mutlu geçirdim. Şuan 3.gebeliğimdeyim. Tekrar kendisiyle iletişime geçip tekrar Levent doktorumuzla süreci tamamlayacağım. Kendisi doğum uzmanı ama aynı zamanda süreci adeta bir psikolog gibi yardım ederek hastasını hep yüksek tutarak destek oluyor.
ze...r
Kendisi 20 yıllık doktorumdur. Tanıştığımızdan bu yana endometriozis rahatsızlığımı son derece büyük bir titizlikle takip etmektedir. Bunun yanı sıra İzmir’deki en başarılı Tüp Bebek uygulayıcı hekimlerden biridir. Bilgisine ve insani yakınlığına sonsuz güvenebilirsiniz. Herkese gözü kapalı tavsiye ederim.
Levent Erkan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Levent Erkan, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Levent Erkan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu, Esd (Sedimantasyon), Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Hemaferez, Preoperatif Değerlendirme, Laserasyon Onarımı, Robotik Cerrahi, Da Vinci Robotik Cerrahi, Robot Destekli Cerrahi.
Levent Erkan adresi nerede?Levent Erkan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mansuroğlu Mah. 288/4 Sok. No:9/1 Avcılar Exclusive A blok Kat:7 D:162 İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Levent Erkan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Levent Erkan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Levent Erkan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Levent Erkan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Levent Erkan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Levent Erkan tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Levent Erkan hakkında ne düşünüyor?Toplam 43 hasta / danışan, Levent Erkan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Levent Erkan hangi sigortaları kabul ediyor?Levent Erkan, sigortanın mevcut olup olmadığını belirtmedi. Sigortanızı kapsayıp kapsamadığını veya yalnızca sigortasız hastaları kabul edip etmediğini öğrenmek için önce Levent Erkan ile iletişime geçmenizi öneririz.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları