ay...r
yıllarca bel fırıgıyla başım derrtte idi .artık dayanma gücüm kalmadıgında çıktı karşıma dr.levent bey teretdütsüz inandım güvendim ve ameliyatımı yaptı 2cm uzadım ve çok rahatladım .ellerine saglık başarılarınını devamı diliyorum kaybettim izinizi nasıl ulaşmalıyım bilemiyorum
es...m
Doktor Levent bey annemin daha önceki tedavilerle bir türlü giderilemeyen ağrılarını kısa bir ameliyatla giderdi, ne kadar teşekkür etsek azdır , başarılarının devamını diliyorum.
ha...ı
10 numara beynelminel bir doktor, bu kadar işini iyi yapan bir doktor her ile nasip olsun, başarılarının devamını diliyorum, şifa veren elleri dert görmesin.
al...r
Yazın başında bel fıtığı amelyatı oldum, her geçen gün ağrılarım daha arttı, defalarca ilaç tedavi verildi şifa bulamadım.Ağrıların omurilik yapısından kaynaklı olduğu söylendi.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
Levent Fırat isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Levent Fırat, Beyin Ve Sinir Cerrahisi.
Levent Fırat adresi nerede?Levent Fırat şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Güzelyurt Mahallesi Vefa Küçük Caddesi No:9 Nevşehir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Levent Fırat isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Levent Fırat online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Levent Fırat hangi dilleri konuşuyor?Levent Fırat ile İngilizce, Almanca, Rusca dilinde konuşabilirsiniz.
Levent Fırat isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Levent Fırat bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Levent Fırat ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Levent Fırat hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Levent Fırat hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4 yıldız (5 üzerinden) verdi.