Abdominal Aort Anevrizmasının Endovasküler Onarımı
Eko(Ekokardiyografi)
Elektrofizyolojik Çalışma (EPS)
EVAR-TEVAR Yöntemi
Dr. Levent Korkmaz Muayenehanesi
Implante Edilebilen Kardiyoverter Defibrilatör (Icd)
Kalp Damar Hastalıklarının Girişimsel Tedavisi
Kalp Kapağı Replasmanı
Kalp Pili Takılması
Kalıcı Kalp Pili
Kardiyak Stent
Kronik Total Oklüzyon Tedavisi
Dr. Levent Korkmaz Muayenehanesi
Mitral Kapak Onarımı (Mitraclip)
Pacemarker Implantasyonu
Perkutan Mitral Balon Valvuloplasti
Dr. Levent Korkmaz Muayenehanesi
Perkütan ASD/PFO Kapatma İşlemi (Kalpte Delik Kapatılması)
Dr. Levent Korkmaz Muayenehanesi
Perkütan Translüminal Koroner Anjiyoplasti (Ptka)
Radyal Anjiyografi
Dr. Levent Korkmaz Muayenehanesi
Trans Aortik Valv İmplantasyonu (Perkütan Aort Kapak Replasmanı)
Şah Damarı (Karotis) Stentleme
Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi Kardiyoloji Uzmanlığı, 2003- 2009
Ahi Evren Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Trabzon, 2009-2023
Samsun Medikal Park Hastanesi, 2023 mezunuyum.
se...t
Annem ve babamın doktorudur kendisi. Annem ağır bir kalp krizi geçirmişti. Süreç bizim için yıpratıcıydı. Kontrollere Levent hocamız ile devam edebilme şansını bulduğumuz için artık çok daha rahat ve bilinçli ilerleyebiliyoruz. Dilerim kimse yaşamaz, fakat eğer bir gün kalp hastalığı ile mücadele etmek zorunda kalırsanız lütfen bir şekilde kendisine ulaşın. Hastalığı en iyi şekilde yönetebilmek , psikolojik açıdan hasta ve hasta yakını olarak güvende hissedebilmek için çok desteğini gördük. Sabırla dinler, güler yüzünü pozitifliğini eksik etmez, detaylıca bilgilendirir, yol gösterir ve mutlu ayrılırsınız. işinde ve insanlığında müstesna bir örnektir Levent hocamız. Alanındaki üstün başarıları ile bu kadar mütevazi kalabilmesi göz doldurur. Kalp hastalığı konusunda canı yanmış herkesin kendisine ulaşıp gönlünü ferahlatmasını dilerim. Siz bizi güldürüyorsunuz Allah da sizi güldürsün hocam. İyiki varsınız.
ta...
Merhabalar, Levent Hoca sen bizim için bulunmaz bir nimetsin. Kendisi çağa ayak uyduran yenilikçi bir hekim olarak annemin 2 ana damarını ve 4 yan damarını by-pss yöntemi olmadan özel bir yöntem ile açmayı başardı. Her zaman kendisine ilgisi, alakası ve güven veren kişiliğe sahip Levent hocam
me...i
Şimdiye kadar gördügüm en kaprissiz ve başarılı bir hekim. Ona teşekkür lerimi sunuyorum. Keşke bütün doktorlar onun gibi samimi ve doğal olsa.
oz...ş
o6,o9,2016 tarihinde 2 damarım yüzde yüz tıkaliydı.yürüyemiyor ve nefes alamıyordum.evden dışarı cıkamıyordum.Allah beni doc.dr Levent korkmaz hocamla karsılaştırdı.iki damarımıda açtı ,stent taktı.simdi çok iyiyim.Bana ikinci bir hayat bağışladı.Aldığım nefesi önce Allah sonra Levent hocama borcluyum.Allah sizden razı olsun.Bu zamanın ibni sinası. iyiki varsın. Köksal Otabaş
mu...n
23.03.2014 tarihinde Hastahanenizde bana uygulanan tedavi sonucu sağlığıma kavuşmanın mutluluğu içinde başta ,Kardiyoloji Uzmanı Levent KORKMAZ,Uzm. Dr.Mustafa Tarık AĞAÇ,ve Mustafa ÇETİN beye ,ayrıca tüm hastahane personeline teşekkür eder.Yüce Allah'ın kendilerinden razı olmasını niyaz ederim.
k....n
çok iyi bir insan. tam tanı - tam endikasyon - tam tedavi çalışan bir hekim.
Levent Korkmaz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Levent Korkmaz, Kardiyoloji. Size Levent Korkmaz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Abdominal Aort Anevrizmasının Endovasküler Onarımı, Ablasyon, Anjiyografi, Eko(Ekokardiyografi), Elektrofizyolojik Çalışma (EPS), EVAR-TEVAR Yöntemi, Implante Edilebilen Kardiyoverter Defibrilatör (Icd), Kalıcı Kalp Pili, Kalp Damar Hastalıklarının Girişimsel Tedavisi.
Levent Korkmaz adresi nerede?Levent Korkmaz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Cumhuriyet Mah. Muhittin Sk. Cumhuriyet İş Merkezi No:3 Trabzon
Adresine gitmek zorunda kalmadan Levent Korkmaz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Levent Korkmaz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Levent Korkmaz isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Levent Korkmaz, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Levent Korkmaz hangi dilleri konuşuyor?Levent Korkmaz ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Levent Korkmaz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Levent Korkmaz tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Levent Korkmaz hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Levent Korkmaz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Levent Korkmaz hangi sigortaları kabul ediyor?Levent Korkmaz tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.