Levent Özgen Muayenehanesi
Bursa, Bursa

Herhangi bir hizmet eklenmemiş

Konum: başka bir yer Diğer

Levent Özgen'e CIN 3 seviyesinde olan rahim ağzı hpv tanısı için gittim. Öncelikle hastaları beşer altışar aldığı için hasta mahremiyeti diye bir şey söz konusu değil. Herkes birbirini dinleyerek muayene oluyor. Elimde tanı ile gitmeme rağmen durumun ciddiyetinden bihabermiş gibi tedavinin seyri için gerekli açıklamayı yapmadı. Sorular sorarak ağzından zorla laf aldım diyebilirim. Dağınık çalışma sistemi olan bir doktor olduğunu düşündürdü. Asla tavsiye etmem.

Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun

Konum: başka bir yer Diğer

Doktorum yönlendirdiği için çok şanslıyım,levent bey kesinlikle isinin ehli olmasının yanında hastalara tutumuyla ilgili baska meziyetlere de sahip.bence bir doktor olarak dört dörtlük.beni ameliyat masasında sana ne demistik diyerek gülümsetmisti cıkısta pako sabahı kanser olmadığımı yine ondan öğrendim ve beni tüm rahmi kaplayan miyom ve kistlerden kurtardı.muhakkak baskalarında da vardır ama ben 15e20 miyom kimsede duymamıstım o yzden sanırım büyük badire atlattım sonsuz tesekkürler

Ö
Konum: başka bir yer Hpv Testi

Hpv35 teshisi sonrası, muayene sürecindeki güler yüzünün yanı sıra bir hasta olarak cok gergin oldugum kolposkopi islemindeki tutumu , sakinligi ve işinin ehli tavrıyla bir kez daha güvenilirliğini artırmıştı. 3 aylık tedavi sürecim başladı 6. Ayın sonunda tekrardan gorusecegiz insallah. Dilerim allah her daim yardimcisi olur. Ailesine bağışlar. Sonsuz tesekkurlerimle

Konum: Bursa Ali Osman Sönmez Onkoloji Hastanesi

Ketem taramasi sinucu gonderildim.smear testi ve biyopsi yapildi HPV virus 16 cikti risk tasidigim icin 6 ay sonraya kontrol verildi takiptryim 9 subatta yine smear verdim sonuc bekliyorum.Ben boyle hekim gormedim kesinlikle 1 numara hastaya ilgisi davranisi doktor olmanin disinda insanligindan hicbitsey yititmemis ona guveniyorum ..insallah Bursa boyle degerli kisiyi kaybetmez varligi buyuk bir kazanim

Konum: Bursa Ali Osman Sönmez Onkoloji Hastanesi Rahim Ağzı Kanseri Tarama

Kesinlikle bir numara diye başlıyorum sözüme önce Allah sonra Levent bey.allah razı olsun samimiyeti güler yüzlülüğü ilgisi.yasadigim rahim ağzı kanserinde kaç Dr gezdim ama devlet hastanesi olması rağmen bu kadar ilgili ve hastasına değer veren bir Dr görmedim..önce güvendim ve yanılmadım Allah binkere razı olsun...

harika bir dr.ilgisi çok iyi cumartesi hastalarını kontrole gelen eşşsiz insan.eşim ameliyat oldu.şimdi kontrole gidecez.ama sağlık personelleride çok iyi güler yüzlü onlarıda unutmamak gereklli tşkrler levent bey.

Hülya UYSAL (19.04.2016) levent özgen Bursa da ameliyatımı ve hastanede tedavimi yaparak beni sağlığıma kavuşturan eşsiz doktor.Kendilerine sonsuz teşekkürlerimi bir borç bilirim.Doktorumuzun kıymetini bilelim.TÜRKİYE için büyük şanstır......

Levent bey kesinlikle doktor olarak mükemmel ve üstüne bide insanlık olarak mükemmel... Hep hayır dua ile anıyoruz kendisini, onun öngörüsü sayesinde oğlum sağlıklı doğdu. Saatler içinde ameliyat olmasaydım kısmını aklıma bile getirmek istemiyorum. Ikinci doğumda ise aynı ilde olmasakda yinede levent bey ve kuzum için her ay 100 km gözüme bile gözükmedi. Onun hastası olmak bile bi şans. Bursa kıymetini bil doktorumuzun...

Tek söylenecek şey işinde ve insanliginda bir numara sizi tanidigimiza çok memnun olduk kendinize çok iyi bakın sizin gibi hekimler bu ülkeye lazım

Tanıdım en harika doktorlardan bitane iyiki ona güvendim ve iyki o amiletimi oldum ellerine saglik dr. Levent brey başarilar dilrtim Teşekürler hastanız Nadejda Ciubotaru

Profili düzenle veya yönet