Diş Hekimi Randevusu
20'lik Diş Çekimi
Ortodontik Tedavi
İmplant
Levent Serdar Diş Kliniği
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Diş Dolgusu
Kök Kanal Tedavisi
Lokal Anestezi
X-Ray
gö...n
Geçen yıl 20 lik diş çekimi yaptırdım ve zor süreçti tek bir acı hissetmeden sonrası sancılı olmadan atlaktık sımdı haftaya diğer 20 lik diş için görüştük Levent abi eli hafif bilgilendirme ve mütevazilik en üst düzeyde kesinlikle tek tavsiye edebileceğim hekim
ha...k
titizlikle muayene etti.açıklamalarını yaptı...Dişlerimin iyi olduğunu,işleme ihtiyaç duymadığını belirtti...
Levent bey işinde çok iyi Bir hekim klinik çok temiz ve elemanlar güler yüzlü dolgu Kanal tedavisi impilant bir çok işlem yaptırdım çok memnunum.
f....a
20 lik diş ameliyati yaptırdım anlamadım diyebilirim operasyon esnasında da sonrasında da bir problem yaşamadım.İkincisini de çektireceğim insallah.
mu....
Öncelikle muayenehaneye girdiğinizde hijyenin mukemmelligi gozunuze carpiyor. Sonra orada calışan genclerin iletişimlerinin guzelligi. Doktor beyin yanına cıkınca da muayene sonrası bilgilerini cok guzel aktardıgını ve mesleginin hakkını verdiğini görüyorsunuz. Eşimin devlet hastanesinde 2 yıl once yaptirmis oldugu kaplamasi kırılmısti. Levent bey yeni kaplamayı ve kaplamalarin altindaki dislerde kanal tedavisini 3 hafta gibi kısa bir sürede tamamladi. Esimin sanki kendi dişleri gibiymis gibi cok guzel oldu. Kısaca biz cok memnun kaldık.
r....a
Yaptırmış olduğum dolgu tedavisi 3 kez gitmeme rağmen tekrardan kırıldı. Tedavi sırasında yapılan dolguda takılma olduğunu söylediğim halde normal olduğu söylendi şikayetim dikkate alınmadığı için dolgum belirttiğim yerden tekrardan kırıldı
c.....
20 lik cerrahi dis cekimi. Kopru. Zirkonyum kaplama islemleri yapildi. Surecin basindan sonuna herseyden cok memnun kaldim. Detayli aciklamalar. Dogru yonlendirmeler. Randevu sistemleri hersey harikaydi. Tesekkurler
Levent Bey çok ilgili, branşında başarılı bir doktor. Diğer hekimler gibi yapamayız, edemeyiz gibilerinden demeden kendisi başarılı bir şekilde ilgilendi. Bu ilgisinden dolayı ailecek kendisinden hizmet alıyoruz. Ben, eşim ve çocuklarım Levent Bey'den çok memnunuz. Kendisini her yaş grubuna tavsiye ediyorum. 2 tane implant, bir tane kanal tedavisi ve dolgu işlemimi yaptı. Yapılan işlemlerden memnun kaldım. Zamanlı zamansız Levent Bey'i aradığımda her seferinde telefonunu açarak ilgilendi.
Levent Bey çok iyi bir doktor. Kendisi kanal tedavimi ve dolgu işlemimi yaptı. Yaptığı işlemlerden memnun kaldım. Levent Bey süreç içerisinde beni her zaman bilgilendirdi. Kendisi 12 yıldır diş hekimim. Yaptığı dolguları hala ağzımda duruyor. Herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Sıkıntı yaşadığım zamanlarda hemen ilgilendi. Yaptığı dolguda 1 sene sonrasında sızı yaşayıp tekrar gittiğimde hemen dolgumu yapıp, herhangi bir beklentisi olmadan yardımcı oldu.
i̇....
Levent Bey son derece tavsiye edebileceğim bir doktor. Kendisi benim gördüğüm diş hekimlerinden en iyisi. İmplant tedavisi yapıldı. 8 tane zirkonyum kaplama ve köprü yapıldı. En zoru olan 20'lik dişimi çekti. Diğer doktorun çekemediği, ağrı yaptığı için yarıda bıraktırdığım işlemimi Levent Bey halletti. Kendisinin yaptığı tedavilerden çok memnun kaldım.
Levent Serdar isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Levent Serdar, Diş Hekimi. Size Levent Serdar tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Diş Hekimi Randevusu, X-Ray, Normal Randevu, Lokal Anestezi, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Diş Dolgusu, 20'lik Diş Çekimi, Kök Kanal Tedavisi, İmplant.
Levent Serdar adresi nerede?Levent Serdar şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ömercikler Mahallesi Ada Caddesi 299/2 Akyazı
Adresine gitmek zorunda kalmadan Levent Serdar isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Levent Serdar online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Levent Serdar isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Levent Serdar, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Levent Serdar isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Levent Serdar tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Levent Serdar hakkında ne düşünüyor?Toplam 19 hasta / danışan, Levent Serdar hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.