Tübitak proje bursuyla Londra psikiyatri Enstitüsünde 1 yıl boyunca Evlilik ve Cinsel Terapiler Master programına katıldım.
Yetkin olduğum alanlar:
Vajinismus
Psikolojik sertleşme bozukluğu
Cinsel isteksizlik
Psikiyatri Randevusu
Cemalpaşa Mah. Ethem Ekin Sk. Aski Sokağı Yeşil Köşk Apt. No: 4 K: 1 D: 1, Adana
Anksiyete Bozukluğu Tedavisi
Psiko-Onkoloji
Çocuk Hasta Psikiyatrik Muayenesi
İlişki Terapisi
ha...
Eşimle ilgili sorunlar nedeniyle gittiğim doktorum sayesinde evliliğim düzeldi. Levent hocamın iletişimle ilgili öğrettikleri sayesinde. Daha önce bir çok uzmandan seans aldım ancak Levent hocamın öğrettikleri çok işe yaradı
s....k
Hocam azdır. Eve hapsolmuşken, kötü şeyler düşünürken, ilk seansınızla kendime geldim ve sonra sizin rehberliğinizde çok değişip kendimi buldum. Takıntılarım ve sosyal fobimden kurtuldum.
Yaklaşık 20 yıldır, Obsesyonlar ve panik atakla mücadele ediyordum. Levent beyle internet üzerinden online seanslar aldım. Şu an çok daha iyiyim. Çok ilgili ve bilgili bir doktordu. Herkese tavsiye ediyorum.
b....k
Aylar süren kol ağrısı kalp ağrısı gibi şikayetler, doktorlara gidip herşeyin temiz çıkması ama halen ağrıların devam etmesi gibi sıkıntılar içindeyken bu durumun zamanla panik atağa doğru yöneldiğini düşünüp psikolojik bir destek almaya karar verdim ve Sayın Levent hocamla bu sayede tanıştım.Seanslardaki anlatış biçimi olsun verdiği bilgiler olsun gayet pozitif ve bu pozitiflik le kendinizi ister istemez iyi hissetmeye başlıyorsunuz.sizi ilaca bağımlı olmak yerine önceliği konuşarak içinizdeki kötü düşünceleri panik atağa sürükleyen sebepleri ortaya çıkartıp kendinizi daha iyi tanımanıza yardımcı oluyor . Panik atak korkusundan araba dahi sürmeye korkar hale gelmişken Henüz 3 seansta muazzam bir ilerleme kattettim.Korkudan cesaret edemegim çoğu şeyi gözü kapalı şekilde yapabiliyorum İyiki Levent hocamla tanıştım.
b....b
Üstesinden gelemem burada bitti dediğim yerde Levent Abi ile karşılaştım.Doktor kimliğinin yanı sıra aramızdaki bağ o kadar güçlü oldu ki hatta.Her zaman bir insan ile konuşmak ne değiştirir düşüncesindeyken şu an Levent Abi olmasa buraya gelemezdim ve çoğu şeyin üstesinden gelemezdim diyorum..İyi ki hayatımın en zor anında yollarımız kesişmiş.Bugun kendime özgüvenli ve herşeyin üstesinden gelebilen bir insan olduysam tek sebebi Levent Abi ..iyi var ..
fa...
Ben annemi kaybettim psikolojik olarak tam toparlanmadan. Depremde yakınlarımı kaybettim... Psikolojim iyice bozuldu. Kendi kendime iyileşmeye çalıştım. Ama her geçen gün daha kötü oldum. Bir kaç doktora gittim, ilaç tedavisine başladılar. İlaçlar çok ağır geldi. Tedaviyi bıraktım. Daha iyi bir doktor araştırdım. Eğitimine ve yorumlara bakarak Dr. Mehmet Levent Soylu'ya gitmeye karar verdim. İyi ki gitmişim. Beni o kadar güzel dinledi ki... Neler yapmam gerektiğini anlattı. Ayrıca ilaç tedavisine başladı. Kendimi çok iyi hissediyorum. Doğru bildiğim fedakarlıkların bana zarar verdiğini anladım. Onun rehberliğinde daha güzel bir hayat yaşamaya karar verdim.
s....a
Geçirdiğim panik atağın şaşkınlığı,tedirginliği... ile gittim görüşmeye.klasik psikiyatrist ezberimi bozan,danışanını sadece sorulana cevap vermeyle sınırlamayan bir hekim.ilacı tedavinin önceliği yapmıyor.bunun yerine kendinizi iyileştirebilecek tüm yöntem ve malzemelerle donatıyor ve danışanı hekimliğine bağımlı ( sürekli ihtiyaç duyacak) kılmıyor.terapiden çıkarken, sıkıntının sizin olduğu kadar; çözümün de sizde olduğunu öğreniyorsunuz.uzman desteğini şahane bir iletişim yeteneğiyle,sakin,huzur verici telaşlandırmadan,fark etmeyi gözünüze sokmadan fark ettiren bir hekim. Tüm kalbimle teşekkür ederim.
f....b
Müthiş bir psikiyatrist. Detaylı açıklamaları sayesinde kendisinden kısa zamanda çok şey öğrendim. Minnettarım. Bundan sonra hayatıma daha güçlü ilerleyeceğim…
Hasta
Hocam size ne kadar teşekkür etsem azdır. Eve hapsolmuşken, ilk seansınızla kendime geldim ve sonra sizin rehberliğinizde çok değişip kendimi buldum. Takıntılarım ve sosyal fobimden kurtuldum. Tekrar teşekkür ederim.
Hasta
Sevgili levent hocam, sayenizde panik atağı yendim ve değişmeyi başardım. Verdiğiniz güven ve öğrettiklerinizle şifa verdiniz. Hocam size ne kadar teşekkür etsem azdır.
Levent Soylu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Levent Soylu, Psikiyatri. Size Levent Soylu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikoterapi, EMDR Terapi, Cinsel Terapi, Çift Terapisi, Aile Danışmanlığı, Yetişkin Terapisi, Grup Terapisi, Evlilik Terapisi, Çocuk Hasta Psikiyatrik Muayenesi, Randevu.
Levent Soylu adresi nerede?Levent Soylu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Esentepe Mh. Büyükdere Cd. No:195 Kat:5 Smartoffice İstanbul
- Cemalpaşa Mah. Ethem Ekin Sk. Aski Sokağı Yeşil Köşk Apt. No: 4 K: 1 D: 1 Adana
Adresine gitmek zorunda kalmadan Levent Soylu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Levent Soylu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Levent Soylu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Levent Soylu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Levent Soylu hangi dilleri konuşuyor?Levent Soylu ile İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Levent Soylu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Levent Soylu tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Levent Soylu hakkında ne düşünüyor?Toplam 49 hasta / danışan, Levent Soylu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikiyatristler
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikiyatristler