Artroplasti
Protez Cerrahisi
Tendon Onarımı
Ön Çapraz Bağ Bağların Ameliyatı
fa...m
Motor kazasında parçalı kırılan köprücük kemiğimi ameliyatta tellerle birleştirdi 3 ay sonra da telleri almak için 2. bir ameliyat yaptı. Herşey çok mükemmel gelişti, ameliyat sonrası ağrım sızım hiçbir şikayetim olmadı. Çok başarılı bir doktor, fizik tedavinin de desteği ile omuzum eskisi kadar iyi, hiçbir şikayetim yok çok şükür. Kendisine tekrar çok teşekkür ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum.
s....y
Levent Beye dizimde şiddetli ağrı ve ödem şikayetim sebebiyle başvurdum.Benimle hemen ilgilendi. Teşhis koydu.Çektiğim ağrıyı ve acıyı görüp beni rahatlatmak için hemen ufak bir müdahale yaptı. Bir hafta sonra çok başarılı bir operasyon gerçekleştirdi. Çok ilgili ve güleryüzlü bir doktor. Kendisine çok teşekkür ediyorum. herkese tavsiye ederim.
d....ö
Rahmetli babam Erhan Örgün ün sol dizine yapmış olduğu çok başarılı protez ameliyatından sonra Oğlum Doray ın dizindeki sorunu için ziyaret ettiğimiz Levent bey yapmış olduğu muayene sonucunda vermiş olduğu ilaçlar ve hareketlerle uzuzn zamandır sıkıntı çeken dizin üç hafta gibi kısa bir sürede düzelmesine ve daha sağlıklı olmasını sağlamıştır.
ş....ş
Levent bey 10 senedir doktorum paramparça olan omuzumu iyileştirdi bu güne kadar her sorunumu çözdü harika ilgili bir doktor gözünüz kapalı güvenebilirsiniz herkese tavsiye ediyorum
se...a
Iyi ki tanımışız Levent beyi.On yıl önce kızımın kalça çıkığı ameliyatinda tanıştık.Çok endişeli oldugumuz dönemde bizleri bilgisiyle rahatlattı.Randevularimizda hem bizleri hem 11yaşindaki kızımı mutlaka bilgilendirir.Basarilarinin devamını dileriz.Gönül rahatlığıyla guveneceginiz bilgili bir doktor.
m...
Merhaba,
Doktor Levent Bey’e sol ayak bileğimde olan ağrı şikayetim sebebiyle gittim.Levent Bey beni bekletmeden aldı ve güler yüzle karşıladı.Yaptığı muayeneden sonra başka tetkit istemeden teşhisi koydu ve ilaç,krem tabanlık önerdi.Bu ağrının sebebini,ilerde neler yaşayabileceğimi ve beni rahatlabilecek tüm yöntemleri anlattı.Muayenemden çok memnun kaldım çünkü bir hastanın rahat konuşabilmesi,soru sorabilmesi çok önemli,bu yüzden kendisine çok teşekkür ediyorum.
ni....
Dr:Levent Tad, Ortopedi hastaları için büyük bir şanstır. Ben Levent beye eskisi kadar sağlıklı olduğum için her gün teşekkür ediyorum. Onunla bir arife günü kolum bacağım parça parça kırılmış halde bir sedyede çaresiz yatarken tanıştım. Ameliyat öncesinde beni iyi olacağıma ikna etti. Bugün eski ile kıyaslandığında yaşam kalitemde hiç bir fark olmadığı için kendisine tekrar sonsuz teşekkür ederim.
ay...r
Sağlığıma kavuşmami sağlayan Levent hocama çok teşekkür ederim. Daha önce benim dizimdeki menisküs yirtigindaki ameliyatımda ve her iki kolumdaki sinir sıkışmasının giderilmesi için yapmış olduğu başarılı operasyonlar için teşekkürler. Mesleki başarısı yanında hastalarına olan yaklaşımı ilgisi için ayrı bir parantez açmak gerekli diye düşünüyorum.Sonsuz teşekkürler.Bana biri ıyi bir ortopedist varmı diye sorduğunda her zaman adını verdim ve vermeyede devam edicem Levent hocam.
Levent Tad isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Levent Tad, Ortopedi Ve Travmatoloji. Size Levent Tad tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Kırık Cerrahisi, Kalça Protezi, Diz Protezleri, Artroskopik Cerrahi, Diz Artroplastisi, Artroplasti, Ön Çapraz Bağ Bağların Ameliyatı, Normal Randevu, Diz Artroskopisi.
Levent Tad adresi nerede?Levent Tad şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yalı mahallesi 6523 sokak park yaşam ofisleri 32/B kat:3 daire:314 İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Levent Tad isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Levent Tad online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Levent Tad isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Levent Tad, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Levent Tad hangi dilleri konuşuyor?Levent Tad ile Fransızca, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Levent Tad isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Levent Tad bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Levent Tad ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Levent Tad hakkında ne düşünüyor?Toplam 8 hasta / danışan, Levent Tad hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Levent Tad hangi sigortaları kabul ediyor?Levent Tad tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Ak Sigorta, Mapfre Sigorta, Fiba Sigorta, Anadolu Sigorta, T.C. Ziraat Bankası & T. Halk Bankası Mensupları Emekli Ve Yardım Sandığı Vakfı, Viennalife Emeklilik ve Hayat A.Ş. Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İzmir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İzmir bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İzmir bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İzmir bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İzmir bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İzmir bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İzmir bölgesinde SGK kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İzmir bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İzmir bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İzmir bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İzmir bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İzmir bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İzmir bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İzmir bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İzmir bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları