Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Diş Bakımı
Pembe Estetik
Zirkonyum Porselen Kronlar
İmplant
Hasta
Tavsiye üzerine gittiğim bu doktor ile kötü bir tecrübe yaşadım. Yaptığı işten hiç memnun kalmadım. Tekrar baştan yapılması gereken 3 implant kaplamasıyla karşı karşıyayım. Memnuniyetsizliğim de doktor tarafından hoş karşılanmadı. Kesinlikle önermiyorum.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
gü...r
levent üstün harika bi diçci güler yüzlü işinin ehli biri benim dişçi korkum vardı sayesinde ondanda kurtuldum diç çekimi kanal tedavisi implant dolgu kaplama yaptırdım cok memnunum herkeze tavsiye ederim
tu...e
Dolgu kaplama ve implant gibi çok işlem yaptırdım.10 yıldır belki de daha uzun süre olmuştur hastasıyım.Çevremde bir çok kişiyi yönlendirdim.Hepside çok memnun kaldılar .Dt.Levent Üstün ' ün en güzel özelliği diş hekimi koltuğuna oturduğunuz zaman o koltukta oturduğunuzu hissettirmiyor ve ayrıca sanki kendi yeriniz gibi hissettiriyor.Aynı zamanda her şey para değil öncelik gelen hastalarının diş sağlığı ve doktorluktan önce insanlığı önde geliyor
Hasta
Ailemden gidenler vardı ve tavsiyeleriyle gittim. Daha önceki diş hekimlerinden çok çektiğim için bu doktorumdan çok memnun kaldım. Yaptığı her işlemi anlatarak yapan bir doktor.Acıyor ya da mola verelim dediğimde duruyordu. Öncelikle kanal tedavisi ve 20 lik diş çekimim oldu.Yaptığı her işlemimden çok memnun kaldığım için herkese tavsiye ediyorum.
el...n
ha...
Tavsiye üzerine gittim Levent hocam'a. işinin ustası,hastalarıyla iyi geçinen bir doktor. Komple dişlerimin tedavisi için gittim. Kanal tedavisi iplant ve kaplama yapıldı. Tedavim hala devam ediyor. Sonuçdan gayet memnun kaldım.Herkese tavsiye ederim.
Levent Üstün isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Levent Üstün, Diş Hekimi. Size Levent Üstün tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: İmplant, Zirkonyum Porselen Kronlar, ortodonti, Estetik Diş Hekimliği Uygulamaları, Estetik Porselen, Pembe Estetik, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Diş Bakımı, Normal randevu, Diş Beyazlatma.
Levent Üstün adresi nerede?Levent Üstün şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İnönü Caddesi Civan Apt. A Blok No:574/1 Poligon Konak
Adresine gitmek zorunda kalmadan Levent Üstün isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Levent Üstün online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Levent Üstün isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Levent Üstün, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Levent Üstün hangi dilleri konuşuyor?Levent Üstün ile İngilizce, Almanca dilinde konuşabilirsiniz.
Levent Üstün isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Levent Üstün bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Levent Üstün ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Levent Üstün hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Levent Üstün hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Konak bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Konak bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diş Hekimleri