Kamu kurumunda ,çeşitli özel hastane ve polikliniklerde çalıştıktan sonra siz değerli halkımıza kendi muayenehanesinde diş implantı, ağız, diş ve çene cerrahisi, genel diş hekimliği ve estetik diş hekimliği alanlarında hizmet vermeye devam etmektedir.
20'lik Diş Çekimi
Levent Yıldırım Muayenehanesi
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Diş Dolgusu
Zirkonyum
Zirkonyum Porselen Kronlar
İmplant
b....d
Yirmilik diş ameliyatı yapıldı bu kadar titiz bir başarı ve sorunsuz iyileşme süreci geçirdim gerçekte işinin en iyisi diyebilirim
a....k
İlk defa diş tedavisi yaptırdım. Levent hocayı yorumlardan buldum. Kanal tedavisi yaptı. Dişçi korkusunu yendim resmen. Çok titiz çalışıyor. Yorumlarda yazılanlar kesinlikle doğruymuş. Teşekkür ediyorum.İlk diş tedavisinde sizi bulduğum için çok şanslıyım.
ha...a
Dislerimin gorunusunden menmun degildim. Rahatça gulemiyordum. Bir arkadasimin tavsiyesi uzerine gittim. Levent beyin detayli muayenesi sonucu zirkon kaplama yapmaya karar verdik. Kısa surede kaplamalarimi yapti. Cok memnunum. Herkese tavsiye ederim.
öm....
Implant tedavisi olmak için bir arkadasimin tavsiyesi uzerine gittim. Levent bey gerekli muayeneyi yapti ve implantlarimi yerlestirdi. Gerek operasyon sirasinda gerekse sonrasinda hicbir agri sizi hissetmedim. Hic sislik de olmadi. Daha sonra uzerine kaplama disimi de yapti. Buradan kendisine cok tesekkur ediyor iyi bir dis hekimi arayan herkese tavsiye ediyorum.
ab....
Kanal tedavimi yeniletmek için bir arkadasimin tavsiyesi uzerine gittim. Levent bey buyuk bir titizlikle calisarak once kanal dolgumu soktu sonra yenisini yapti. Islem esnasinda ve sonrasinda da agrim olmadi. Kendisine cok tesekkur ediyorum.
ay....
Selamlar. Ben Doktor Levent bey’e Kaplama yaptırdım. Çok memnunum. Kendisine ve personeline teşekkür ederim. Herkese tavsiye ederim.
k.....
Tavsiye üzerine gittim implant ve dolgularımı yaptırdım samimi içten herkese tavsiye ediyorum ☺️☺️☺️☺️
z.....
Birden fazla diş hekimine gittim ve dişimin acilen çekilmesi gerektiğini söylediler.Levent Bey dişimi kurtardı.Eli çok hafif.Bir dişime dolgu bir dişime kanal tedavisi yapıldı.Çok memnunum.İmplant ihtiyaçlarımıda Levent Bey yapacak.Eşim ve kızımın tedavilerinide kendisi yaptı.Onlarda çok memnun.Bütün diş işlemleriniz için şiddetle ve kesinlikle öneriyorum.
ah...t
Ben yurtdışında yaşıyorum. kısa süreliğine memleketime gelmiştim.Geldiğim dönemde de önceden yaptırdığım porselen dişlerim de ağrı başlamıştı.Zaten estetik olarak o dişlerimden hiç memnun değildim. Daha önceden kendisine muayene olan bir arkadaşımın tavsiyesi ile Levent Bey ile tanıştım. Önceki kaplamalarımı söktü, Ağrıyan dişime kanal tedavisi yaptı, Alt ve üst çenemdeki tüm porselen kaplama dişlerimi değiştirdi. Gerek şekil olarak gerek boyut olarak gerekse de diş rengi olarak tam istediğim formda dişlerimi yeniledi. buradan kendisine çok teşekkür ediyorum. Her türlü diş tedavisi için herkese Levent Beyi tavsiye ediyorum.
ca...6
Dişlerimin ayrıklığından hiç memnun değildim levent bey gercekten müthis bir bonding uygulaması yaptı 1 saat sürdü eski dişlerimden eser kalmadı kendisine çok teşekkür ederim kesinlikle herkese tavsiye ederim ..
Levent Yıldırım isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Levent Yıldırım, Diş Hekimi. Size Levent Yıldırım tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Kök Kanal Tedavisi, Zirkonyum Porselen Kronlar, Estetik Porselen, 20'lik Diş Çekimi, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Tam Diş Protezi, Lamina Uygulamaları, Diş Dolgusu, Pembe Estetik, Kanal Tedavisi.
Levent Yıldırım adresi nerede?Levent Yıldırım şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Serhat Mah. Melih Gökçek Bulvarı Eminel İş merkezi No:18/21 İvedik OSB Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Levent Yıldırım isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Levent Yıldırım online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Levent Yıldırım isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Levent Yıldırım, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Levent Yıldırım hangi dilleri konuşuyor?Levent Yıldırım ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Levent Yıldırım isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Levent Yıldırım bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Levent Yıldırım ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Levent Yıldırım hakkında ne düşünüyor?Toplam 17 hasta / danışan, Levent Yıldırım hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Levent Yıldırım hangi sigortaları kabul ediyor?Levent Yıldırım tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Aviva Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diş Hekimleri
Ankara bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Ankara bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Ankara bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Diş Hekimleri
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Ankara bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Ankara bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Ankara bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Diş Hekimleri