Ertuğrulgazi Mah. Damlalar Sok. 28/52 Zeno İş Merkezi, Eskişehir
Sistemik Psikoterapi
Travma Terapisi
Yas Terapisi
Psk. Leyla Alma
I have been graduaded from Psychology Department of Middle East Technical University in 2013 with a bachelor degree (B.A). Followingly, I have been graduaded from Clinical Psychology Master Program of Dokuz Eylül University in 2016 with a master of science degree (M.S.). I had my Ph.D Degree in Clinical Psychology Doctoral Program of Middle East Technical University in 2023.
s...
Leyla Hanım, internet aracılığıyla ulaştığım bir uzmandı. Bir kayıp sonrası yaşadığım üzüntü ve topluluk içinde hissettiğim anksiyete nedeniyle ona başvurdum. Görüşmelerimiz boyunca yaşadığım olumlu değişimleri görmek beni gerçekten mutlu etti. Şimdi hem duygusal hem de zihinsel olarak daha sağlam ve dengeye gelmiş hissediyorum. Benzer sorunlar yaşayan çevremdeki kişilere de Leyla Hanım'ı kesinlikle tavsiye ederim. Leyla Hanım, bana sadece destek olmakla kalmadı, aynı zamanda kendimi keşfetme ve güçlenme yolculuğumda beni cesaretlendirdi.
v....y
Uzun yıllardan beri süregelen kedi,köpek gibi hayvanlara karşı fobim vardı. Sokak hayvanlarını gördükçe yolumu değiştiriyorum. Arkadaşlarımın evcil hayvanlarıyla aynı ortamda bulunmamak için evlerine gidemiyordum. Leyla Hanım'la bu fobiyi yenmek için çalışmaya başladığımızdan bu yana fobimi yenmek için ilerleme kaydettiğimi düşünüyorum. Artık evcil hayvanlarla aynı ortamda daha sakin kalabiliyorum. Hatta arkadaşımın kedilerine dokunabilir hale geldim. Sokakta köpeklerle denk geldiğimde eskisi gibi korkmuyorum. İlerleyen süreçte Leyla Hanım'la yapacağımız çalışmalarla bu fobimin tamamen ortadan kalkacağını düşünüyorum.
g.....
Sürekli ağlama nöbetleri geçirdiğim ve karamsarlıktan kurtulamadığım bir dönemde tanıştım Leyla Hanım ile. Yolumu aydınlattı, kendisine çok minnettarım. Şimdilerde aydınlanan yolumda daha öz güvenli bir şekilde yürüyebilmem için çalışıyoruz, başaracağımızdan şüphem yok. Kendisine çok teşekkür ederim.
s....m
Eşimle ayrılık sürecindeyken tanıştım kendisiyle. Kendimi ve isteklerimi daha iyi anlamam konusunda çok yardımcı oldu. Terapiye bakış açımı değiştirdi. Henüz daha başındayız diye düşünüyorum birlikte yol almaktan memnunum.
a....m
Sevgili Leyla Hocamla bir arkadaşım tavsiyesi ile tanıştım. Kendisi işe bir yıldır görüşmelerimizi sürdürüyoruz. Daha önce farklı kişilerden depresyon sebebi ile kısa süreli terapiler almıştım ama uzun soluklu olmamıştı. Birlikte güzel bir yol aldığımızı düşünüyorum. Kendisine teşekkür ederim.
Stresli ve zor günlerimde iş arkadaşımın önerisi ile Leyla Hanım ile tanıştım. Desteği ve rehberliği için çok teşekkür ederim...
k.....
Çok uzun süren bir evliliğin ardından eşimi kanserden kaybetmiştim ve uzun süre kendime gelemedim. İnsanlar bana antidepresan, depresyon, psikiyatri deseler de kendimde ayağa kalkacak gücü bulamamıştım. Bir süre sonra azıcık güç bulduğum vakitte arkadaşım bana Leyla Hanımı önerdi. İyi ki kendisiyle tanıştım. Yaklaşık bir yıldır haftalık olarak birlikte çalışıyoruz. Yeniden hayata bağlandım, yasımı atlattım, kendimi keşfettim ve bir süre daha birlikte yol alacağımızı düşünüyorum.
Leyla Alma isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Leyla Alma, Psikoloji. Size Leyla Alma tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikoterapi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Bireysel Terapi, Psikanalitik Psikoterapi, Yetişkin Terapisi, Dinamik Psikoterapiler, Kanserde Psikolojik Destek, Psikodinamik Psikoterapi, Aile İçi İletişim Sorunları.
Leyla Alma adresi nerede?Leyla Alma şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kavaklıdere Ankara Ankara
- Ertuğrulgazi Mah. Damlalar Sok. 28/52 Zeno İş Merkezi Eskişehir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Leyla Alma isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Leyla Alma uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Leyla Alma isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Leyla Alma, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi, Kredi kartı.
Leyla Alma isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Leyla Alma tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Leyla Alma hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, Leyla Alma hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Leyla Alma hangi sigortaları kabul ediyor?Leyla Alma tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
Ankara bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikologlar