Aile Planlaması
Anormal Kanamalar Tedavisi
Lokman Hekim Hastanesi
Ağrısız Rahim Filmi (HSG)
Aşılama Yöntemi
Doğum
Doğum Kontrol
Doğum Kontrolde Hormonal Metodlar
Lokman Hekim Hastanesi
Doğumda Epidural (Ağrısız Doğum)
Dörtlü Tarama Testi
Düzensiz Adet Kanamaları
şe...n
Dr hanım gebeligimi takip ediyor kesinlikle tavsiye edeceğim hekimlerden bir tanesi güler yüzlü detaylı anlatımıyla aklımda hiç bir soru işareti bırakmıyor
s...
11 haftalık gebeyim, takibini Dr. Leyla hocam yapıyor. Güler yüzü ve sade anlayışıyla aklımda soru işareti bırakmıyor. Çevremdekilere kesinlikle tavsiye ederim, çok memnunum.
r...
Doktorumuza tesadüfen denk geldik, iyi ki de kendisine denk geldik. Eşim gebe, kontrolleri için gidiyoruz. Kendisinden çok memnunuz çok iyi bir doktor. Herkese de öneriyoruz Leyla hocamı.
h...
Farklı bir kurumda çalıştığı zamandan tanıyorum. Hamileydim geçen hafta doğum yaptım Leyla Hanım'ın yanında abla kardeş anne gibi bir doktor çok sevdim çok güzel merhametli bir doktor yazsam Leyla Hanım'a yazılar kifayetsiz kalır ben çok memnun kaldım. Çok ilgili bir doktor, Çevremde kesinlikle tavsiye ederim.
Leyla Çelik isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Leyla Çelik, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Leyla Çelik tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Bilateral Ooferektomi, Dilatasyon Ve Kürtaj, Doğum Kontrol, Doğum Kontrolde Hormonal Metodlar, Aşılama Yöntemi, Cinsel Terapi, Dörtlü Tarama Testi, Doğum, Cinsel Problemler.
Leyla Çelik adresi nerede?Leyla Çelik şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Cumhuriyet Mah. Zübeyde Hanım Caddesi, No:38 Van
Adresine gitmek zorunda kalmadan Leyla Çelik isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Leyla Çelik online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Leyla Çelik isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Leyla Çelik, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Leyla Çelik isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Leyla Çelik tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Leyla Çelik hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Leyla Çelik hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Leyla Çelik hangi sigortaları kabul ediyor?Leyla Çelik tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, SGK, Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Van bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Van bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Van bölgesinde PTT kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Van bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Van bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Van bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Van bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Van bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Van bölgesinde Aviva Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Van bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Van bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Van bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Van bölgesinde Vakıfbank Mensupları kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Van bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları