Ortodonti Randevusu
Kontrol Randevusu
X-Ray
e....e
Leyla hocamla yaklaşık 1 yıl süren ortodonti tedavim oldu gayet memnunum güzel bir süreç oldu benim tavsiye ederim
Leyla Çime Akbaydoğan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Leyla Çime Akbaydoğan, Ortodonti. Size Leyla Çime Akbaydoğan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Kontrol Randevusu, Ortodonti Randevusu, Normal Randevu, X-Ray.
Leyla Çime Akbaydoğan adresi nerede?Leyla Çime Akbaydoğan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Oba Antalya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Leyla Çime Akbaydoğan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Leyla Çime Akbaydoğan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Leyla Çime Akbaydoğan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Leyla Çime Akbaydoğan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Leyla Çime Akbaydoğan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Leyla Çime Akbaydoğan hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Leyla Çime Akbaydoğan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Antalya Ortodontik Malokluzyonlar
Antalya Sınıf 3 Malokluzyonlar