Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk

Online Terapi +38 daha fazla

Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu +34 daha fazla

Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri

Psk. Dan. Leyla Köse

Psikolojik Danışman Leyla Köse lisans eğitimini Trakya Üniversitesinde tamamlamıştır. Ardından çocuk ve ergen alanında danışan görmeye başlamıştır. Şuanda Ankara Tardu psikolojik danışma merkezinde yetişkin ve ergen alanında danışan görmektedir.
Aldığı eğitimler;
*Bütüncül Psikoterapi(psikodinamik yaklaşım)
*Aktarım odaklı psikoterapi
*EMDR(başlangıç ve ileri düzey)
*Oyun Terapisi
-Peabody Resim Kelime Testi
*Çocuk Resimlerinin Analizi
*Çocuk ve Ergenlerde EMDR

Makaleler

Konum: Tardu Kişisel Gelişim Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri Psikodinamik Psikoterapi

Leyla Hanımla bir kaç aydır terapi sürecine devam ediyorum. Stres ,kaygı ve özgüven eksiligi üzerine kendisiyle görüşüyorum...Fark edilebilir oranda bu sikayetlerimin azaldığını hem ben hem de çevremdeki kişiler fark ediyor ve bende bir degisiklik olduğunu soyluyorlar.Kendisine çok teşekkür ediyorum. Gönül rahatligiyla herkese tavsiye ediyorum. Tatlı ve güler bir yüzü içinde ayrıca teşekkür ederim.

Y
Konum: Tardu psikolojik Danışma Merkezi Psikoterapi

Bir arkadasimin tavsiyesi uzerine 2 yıl önce leyla hanımla terapi sürecine başladık ağır bir depresyon içerisindeydim travmalarım ve yoğun kaygılarım vardı 2 yılın sonunda yeniden dogmuş gibi oldum uyguladığı yaklaşımlar çok iyi geldi özellikle uyguladığı EMDR tekniği ile travmalarımı aşabildim Uzun süredir kendimi iyi hissediyorum kendisine teşekkür ederim

Konum: Tardu psikolojik Danışma Merkezi Psikoterapi

Leyla hanımla görüşmeye başlamadan önce kaygılarım çoktu şimdi azaldı takıntılarım üzerinde çalışıyoruz onda da yine azalma var süreçten son derece memnunum.

Konum: Tardu psikolojik Danışma Merkezi Psikoterapi

Yaklaşık 4 yıldır anksiyeteyle başetmeye çalışıyordum. Daha sonra leyla hanıma doktor takviminden ulaştım 3 aydır devam eden bir psikolojik danışma sürecim var epeyce yol kattetiğimizi düşünüyorum, kaygılarım epey azaldı. Umuyorum daha da iyi olacaktır.

C
Konum: Tardu psikolojik Danışma Merkezi Psikoterapi

Leyla hanımla 5 aydır devam eden bir terapi sürecim var kendisi çok ilgili ve alakalı birisi.
Öfke kontrolü ve depresyon ilgili başvurdum. Terapiye başlamadan önce yoğun bir mutsuzluk ve öfke içerisindeyim. Leyla Hanımın uyguladığı teknikler bana çok iyi geldi depresif hissetmemde ve öfkemde ciddi bir azalma oldu. Sanki bambaşka ve olmam gereken sağlıklı birine dönüşüyorum. Burdan Leyla hanıma olan minnettarlığını dile getirmek istedim. Herşey için çok teşekkür ederim, iyiki varsınız.

Konum: Online Danışmanlık Online Terapi

Yaklaşık üç aydır devam eden bir danışma sürecim var. Hayatımda kendimi korumak adina aldığım kararları, doğru yanlışlarımi sorguladığım bir süreçte tanıştık kendisiyle. Özellikle "neden?" sorusunu sormak ve buna dürüstçe gerçekçi cevaplar bulabilmek adına aldığım destekten oldukça memnunum.Devam eden danışma sürecimde görüşmelerden iyi hissederek ayrılıyorum.

Ş
Konum: Online Danışmanlık Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu

ilk başta birilerine kendimi anlatma konusunda çok çekingendim ama leyla hanımın güler yüzü beni çok rahatlattı. asla sizi yargılamıyor ne anlatırsanız anlatın. sorunlarınıza sizin çözüm bulmanıza yardımcı oluyor. bunu yap şöyle davran şeklinde komutlar vermiyor. zaman geçtikçe siz her şeyin farkına varıyorsunuz. var olan sorunun en temeline inip kalıcı bir çözüm imkanı sunuyor. en çok ihtiyaç duyduğum ve korktuğum bir zaman diliminde bana farklı bir bakış açısı sundu. her şey için çok teşekkür ederim. kendinize bir şans verin