Havzan Mah. Hisardibi Sk. Baykara Plaza No:6/15, Meram, Konya

Online Terapi +22 daha fazla

Banka Havalesi

Psk. Dan. Leyla Teke Ankara Adresi
Kızılırmak mahallesi 1446. cadde Halkbank sitesi D Blok, Çankaya, Ankara

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Nakit, Banka Havalesi

Psk. Dan. Leyla Teke

Merhaba ben Psikolojik Danışman Leyla Teke, Pamukkale Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Ana Bilim Dalından onur derecesiyle mezun oldum. Lisans eğitimim boyunca ve sonrasında özellikle ergen ve yetişkinlere yönelik eğitimler aldım. Bir süre kurumsal danışmanlıkta çeşitli eğitim ve semirnerler gerçekleştirdim. Farklı kurumlarda bireysel danışmanlık hizmeti vererek klinik deneyim kazandım. Yoğun olarak, birçok psikolojik sorunun kaynağı olarak görülen travmalarla EMDR terapisi ile çalışmaktayım. Ergen ve yetişkinlerle bireysel danışmanlık, aile danışmanlığı, online danışmanlık, EMDR terapisi ve kurumsal danışmanlık hizmetleri vermekteyim. Yüz yüze seanslarımı Konya'da gerçekleştiriyorum.

Röportaj

K
Konum: Psk. Dan. Leyla Teke Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu

30 yaşıma kadar çözemediğim ailevi sorunlarım Leyla hanımla seanslarım sayesinde yavaş yavaş çözülmeye başladı. Ayrıca dakikliği, misafirperverliği ve çözüm odaklı olması devam etmem için en önemli etkenlerden. Ve bu hizmeti verirken maddi odaklı olmaması da çok önemli

Konum: Psk. Dan. Leyla Teke EMDR Terapi

Kendimdeki anormallikleri farkedip ama bir türlü ne olduğunu anlamadığım bir dönemde Leyla hanımla tanıştım . OKB - Travmalarım - Anksiyetem bu süreçte kendisi bana o kadar iyi geldi ki iyileşmem için attığım bu adımda her zaman en büyük destekçim oldu . Hala yolumuz devam ediyor ama şunu söyleyebilirim onun sayesinde büyük bir yol katetdim. Aklımdaki takıntılı düşünceler korkularım kaygılarım hepsine ışık oldu diyebilirim . Gönül rahatlığı ile tavsiye ederim.

C
Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Leyla hanımla çok büyük bir travma sonrası görüşmeye başladım uygulamaları ve yönlendirmeleri sonrası semptomlarımda büyük bir oranda azalma oldu ve kendisiyle sağlıklı bir bağ kurdum gerçekçi ve çok doğru tespitleri hayatımdaki olayları okumama ve kendimle ilgili olumsuz düşüncelerimi iyileştirmeye başladı.

Gelecek kaygım vardı bu nedenle kendisiyle görüşme sağladım. Çok olumlu sonuçlar aldım, bana iyi geldi. Kendimi iyi hissediyorum. Hala daha zaman zaman arayıp soruyor tekrar iletişim halindeyiz. Seanslarıma severek gitmiştim hiçbir zaman giderken korku içerisinde değildim. Ben çok memnundum. 11 ay görüşme sağladım. 15-16 seans danışmanlık hizmeti aldım. Leyla Hanım çok sakin, anlayışlı, yargılamadan dinleyen biri.

Leyla Hocam ile uzun denilebilecek bir süre boyunca düzenli olarak görüştük. Kaygı, erteleme ve mükemmeliyetçilik konularında oldukça yol gösterici seanslarımız oldu. Bu konularda beni engelleyen düşünce kalıplarının farkına varmamı sağladı. Danışan olarak oldukça memnun kaldım. Bir süredir herhangi bir psikolog ile görüşmüyorum ancak yeniden danışma ihtiyacım olursa Leyla Hanım kesinlikle ilk tercihim olacaktır.

Leyla Hanıma referans ile ulaştım. Değersizlik duygusu için gittim, süreç biraz sancılı oldu. Bu süreçte Leyla Hanım'ın yaklaşımı ve tavsiyesi doğrultusunda iyi atlattım. Herkese tavsiye ediyorum.

Y

Leyla Hanımı yakın bir aile dostumuz tavsiye etti. Kardeşimin vefatından dolayı Leyla Hanıma başvurdum. Kardeşimi genç yaşta kaybettim ve ani vefat haberini aldığımda şok olmuştum. Evde donup kalıyordum, iki çocuğum var ve bu zamanları yaşarken çok zorlanıyordum. Konuşurken bile güçlük çekiyordum. Leyla Hanım sayesinde zor zamanlarımda, hayatımın en acı günlerinde Leyla Hanımla konuşmak çok iyi geliyordu. Bir yakınımla sohbet ediyor gibiydik. Ses tonu, sakinliği, konuşma şekli beni rahatlatıyordu ve terapi olarak EMDR terapisi ile ilerlemiştik. Leyla Hanım bu şekilde ilerletirsek süreçte bana faydalı olacağını önermişti ve öyle de oldu gerçekten. O anları düşünüp tepkilerimi rahatlıkla verebiliyordum, bu da çok iyi oluyordu. Ağlayamıyordum mesela, Leyla Hanım'ın çalışmaları sayesinde onunla konuşurken ağlayabildim, bu çok rahatlamıştı. Çok üzülüyordum, çok sıkıyordum kendimi, onun sayesinde toparlanabildim. Herkese Leyla Hanımla tanışmalarını, birlikte problemlerini çözeceklerini, iyi geleceğini düşünüyorum.

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Kendimi daha iyi hissetmek için profesyonel destek öncesi çok çabaladım ama tek başıma bunu başarmakta zorlanıyordum. Hayatımın kargaşa halinde olduğu bir dönemde Leyla Hanım'a başvurdum. Yavaş yavaş dinginleşmeye ve kendimi tanımaya başladım. Terapi sürecim olumlu anlamda devam ediyor. Leyla Hanım işinde başarılı, empati yeteneği yüksek ve gelişime açık biridir.

R

DoktorTakvimin'den ulaştım. Panik bozukluğu ve Anksiyete için başvurdum. Leyla Hocam tanığım ve çok sevdiğim en iyi psikolog, benim için. Ben psikolağa karşı bir insandım fakat Leyla Hocam'ı tanıdıkça bu inancımı değiştirdim. Şimdilerde Eşime dostuma psikolojik sorunları olan herkese tavsiye ediyorum.

K

Uykuda kasılmalarım olduğu ve o esnada ellerimi kenetlediğim için gitmiştim. Bana EMDR tekniği uyguladı. Psikolojik olarak da hayat koçluğu olarak hayatıma etkisi oldu. Referans aracılığı ile gittim ve süreci güzel yönetti yol göstermekten ziyade yolu bulmamı sağladı bu sayede etkisi daha kalıcı oldu ve öğrendim. Aldığım seans sayısına göre yeterli olduğunu düşünüyorum herkese öneriyorum