ka...t
Güler yüzlü ve mütevazi, değerli hocam zatürre tanısı ile beni tedavi ve takip ederek sağlığıma kavuşturduğu için çok teşekkür ederim, emeğinize sağlık. Herkese tavsiye ederim.
öz...m
Dr.leyla hanıma kronik akciger rahatsizligim nedeni ile rutin kontrollerim ve buna bagli hastaliklarım sebebi ile muayne oluyorum gerek alanindaki bilgisi ve deneyimi gerek hekimliginin yaninda hastalarla olan iletisimi ve ilgisinnden cok memnunum kendisine cok tessekkur ederim.
c....d
Ben allerjik rinit ve astım hastasıyım bana meşakkatli ve düzenli tedavisi sonucunda akciğer kapasitemi arttırmama yardımci oldu.sempatik ve candan davranışlarıyla inanilmaz iyi geldi Leyla hocam cok tesekkurler ve Babamın akciğer ca olduğu teşhisini koyarak bizi doğru yönlendirme yaptığı icinde ayrica teşekkürlerimi iletmek isterim. tanrim sizi korusun
ma...t
Ben 2016 tarihinden beri Mersin'de ikamet etmekteyim kronik akciğer hastasıyım saygıdeğer hocamla tavsiye üzerine rutin konnrtoller ve hastalandım da kendisine muayne olmaya gitmiştim hem bilgisi hem hastalara karşı olan ilgi ve alakası fevkalade harika en güzeli de ailenizden biri gibi.hekimliği sadece hastanede kalmıyor sürekli hastalığınızın takibini yapıyor biz ailece çok razıyız iyiki tanımışız hocamla tanışmak benim için gurur verici kendisine hayatta her daim başarılar diliyorum saygılarımla...
gi...m
Astım hastasıyım,nefes darlığımı ve öksürüğümü tedavi ederek beni sağlığıma kavuşturdu.Allah razı olsun,herkese tavsiye ediyorum.
Leyla Yücesoy isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Leyla Yücesoy, Göğüs Hastalıkları.
Leyla Yücesoy adresi nerede?Leyla Yücesoy şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İhsaniye Mahallesi Sait Çiftçi Caddesi No:32/A Akdeniz
Adresine gitmek zorunda kalmadan Leyla Yücesoy isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Leyla Yücesoy online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Leyla Yücesoy isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Leyla Yücesoy bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Leyla Yücesoy ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Leyla Yücesoy hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Leyla Yücesoy hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.