Özalper Mahallesi Turgut Özal Bulvarı No:4, Yeşilyurt
do...n
15 yıllık diyabet hastasıyım profesörlere göründüm.Yüzlerce doktor arkadaşım var her gittiğimde aynı ilaçları yazıp gönderdiler.Şekerim hep 400dü hiç aşağıya inmedi yaklaşık 1 yıl evvel bir arkadaşım Lezzan Hocayı tavsiye etti ve ona gittim beni check-up yaptı tüm tahlillerimi aldı tedavi yöntemini değiştirdi ve şekerim 400lerden 140-130a düştü 15 yıldır hiçbir doktor şekerimi düşüremedi Hocam size çok teşekkür ederim.Malatya’mızda çok şanslı sizin gibi bir hocamız var.Hastanız Doğan Değirmenci
m ....
2017 yılının Temmuz ayında Dahiliye Dr. Tarafından. Endokrin Bölümüne yönlendirildim.Ne kadar şanslıyım ki işini iyi yapan. Hanım efendi ve soru sorduğunuz zaman size net bir şekilde açıklama yapan bir hekim. Lezan Keskine iyi ki gitmişim. Anında beni bekletmeden nodüllerime iğneli biyopsimi yaptı. Sonuçları 1 hafta sonra alıp yanına gittiğimizde. Troidlerin alınması gerektiğini bunun için Sn. Cerrah Hüseyin Gülcanla görüşmem sağladı. Bizzat kendi konuşarak acil ameliyat gün planlaması yapıldı. Geç kalınca belkide bugün daha farklı sonuçlarla karşı karşıya kalabilirim. İyiki yolum kesiti çok seviyorum çok. Rabbim sıkıntı yüzü göstermesin. Gönlünden geçen ne ise o olsun. İşini iyi yapan ve hastaya değer veren bir hekim. Tabiki hastalarda biraz bilinçli, saygılı, laftan anlayan olmalı. Günde kaç kişiyle konuşup ilaç planlaması yapıyor.Daha içerideki hasta çıkmadan, sırası gelmeden içeri dalab mı istersiniz. Ukalaca konuşanlar mı ararsınız.Tahlilleri öğleden sonra gösterilmesi gereken yazılar kapıda olsada illa o sonucu öğleden önce göstermek için insanın sabrını zorlayanlar nedemeli. Sonra Dr. Sinirli, bağırıyor. Biraz saygı ve empati. Zaten yeteri kadar yoruluyorlar. Daha fazla yormayın lütfen Hekimlerimiz.
me....
endokrinde şimdiye kadar gördüğün en anlayışlı doktor. yıllardır endokrine gidiyorum şimdiye kadar hiçbiri böyle hoşgörülü ve anlayışlı olmadı. inşallah aynı tavır hep devam eder. Allah razı olsun.
ar...l
troid hormonlarımın fazla çalışmasından dolayı gittiğim lezzan hanım sayesinde hemşikayetlerim düzeldi hemde uzun süredir arzuladığım çocuguma 8. ayda gebeyim.. Yoğun iş temposunda göstermiş oldugu ilgi ve tedavisiie hem sağlığıma kavustum hemde 1.5 ay sonra inşallah çocugumu kucagıma alacagım.Çok teşekkürler..
Lezzan Keskin isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Lezzan Keskin, Endokrinoloji Ve Metabolizma Hastalıkları.
Lezzan Keskin adresi nerede?Lezzan Keskin şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Özalper Mahallesi Turgut Özal Bulvarı No:4 Yeşilyurt
Adresine gitmek zorunda kalmadan Lezzan Keskin isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Lezzan Keskin online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Lezzan Keskin isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Lezzan Keskin bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Lezzan Keskin ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Lezzan Keskin hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Lezzan Keskin hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.