Psikolog Lokman Şahin, lisans eğitimini psikoloji alanında tamamlayarak kendini sürekli geliştirmeye büyük özen göstermiştir. Bu süreçte, bilişsel-davranışçı terapi (BDT), Şema Terapi, Aile Danışmanlığı ve Psikanaliz gibi farklı terapi alanlarında eğitimler alarak, psikolojik danışmanlık alanındaki bilgi ve becerilerini genişletmiştir. Ayrıca, alanında saygın bir psikologdan 4 yıl boyunca birebir eğitim almıştır.

Psikolojik testler konusunda da önemli bir yetkinliğe sahip olan Psikolog Lokman Şahin, MMPI ve DIAGNOSTIC testlerinin eğitimlerini tamamlayarak bu testlerin uygulayıcısı olmuştur.

Eğitim hayatı boyunca okulun Psikoloji Kulübü Başkanlığı görevini üstlenmiş ve birçok etkinliğin düzenlenmesine öncülük etmiştir.

Lisans dönemi boyunca yazdığı “İlişki Temalı Obsesif Kompulsif Belirtileri Keşfetmek” başlıklı bitirme projesi, psikolojik alandaki araştırmalarına olan ilgisini ve katkılarını pekiştiren önemli bir çalışmadır.

Terapilerini; bilimin ve etik ilkelerin ışığında yapmaya gayret etmektedir.

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, en az 17 yaşındaki çocuklar

Psikoloji Randevusu +5 daha fazla

Röportaj

K
Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Panik ataklarım yüzünden günlük hayatımda basit şeyleri bile yapamaz hale gelmiştim. Sürekli bir kaygı halindeydim ve bu durum hem iş hem de özel hayatımı olumsuz etkiliyordu. Lokman Bey, atakların altında yatan nedenlere odaklanarak beni anlamaya çalıştı ve bilişsel davranışçı terapi teknikleriyle bu sorunların üstesinden gelmemi sağladı. Seanslar sırasında bana verdiği ev ödevleri ve kriz anlarında kullanabileceğim tekniklerle başa çıkma becerilerim çok güçlendi. Şimdi çok daha sakin ve kontrol sahibiyim. Bu süreçte bana kattıkları için kendisine minnettarım.

Konum: Online Danışmanlık Online Terapi

Hayatımda hiç bir şey yolunda gitmiyordu. Yataktan çıkmak istemiyordum, günlük kaygılarım takıntılarım çok fazlaydı özgüvenim resmen yoktu. Lokman Bey’in iyi bir terapist olduğunu duymuştum. 7 aydır birlikte devam ediyoruz. Teknikleri ve yönlendirmeleri sayesinde bir çok problemimi aştım ve beni her dakika her saniye çok iyi dinleyip analiz ediyor. Psikolojik destek almak istiyorsanız Lokman beyi tercih edebilirsiniz.

Z
Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Takıntılarım nedeniyle çok zor bir dönem geçiriyordum. Her şeyi kontrol etme ihtiyacı ve yanlış bir şey yapma korkusu beni sürekli endişe içinde bırakıyordu. Lokman Bey, bu durumun üstesinden gelmem için hem bilimsel hem de çok insancıl bir yaklaşımla bana destek oldu. Seanslarımızda hem teorik bilgilerle hem de pratik çalışmalarla ilerledik ve artık kendimi çok daha hafif hissediyorum. Bu süreçte beni asla yargılamadı ve bana her zaman güven verdi. İyi ki onun gibi bir psikologla çalışmışım

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Lokman beye takıntılarım ve öfke problemim için başvurdum sürecin ilk başından beri çok destekleyici ilerledi. Kendimi bu kadar iyi ifade edebildiğim birisi ve beni bu kadar iyi anlayan birisi hayatımda hiç olmamıştı. Öğrettiği tekniklerle problemlerimin büyük bir çoğunluğunu aştık. Sürecimiz devam ediyor. Psikolog görüşmesi yapmak isterseniz kendisini tercih edebilirsiniz.

Z
Konum: Online Danışmanlık Online Terapi

Randevu öncesinde kendimi yeterince ifade edememekten korktum. Ama Lokman Bey ilk andan itibaren sorular sorarak rahatlamamı sağladı. Daha önce de başka bir danışmanlık aldığım oldu ama bu kadar kendimi rahat hissettiğimi söyleyemem.

Randevu doğrulandı
Konum: Online Danışmanlık Online Terapi

Seanslarımız çok iyi geçiyor kendisiyle konuşmak gerçekten beni rahatlatıyor inanılmaz anlayışlı ve çok nazik birisi kesinlikle görüşmek için bir şans vermelisiniz :)

Psk. Lokman Şahin

Değerli görüşlerini için teşekkür ederim.

Y
Konum: Online Danışmanlık Online Terapi

Yaklaşık 10 seans gerçekleştirdik ilk dönem kötü düşüncelerindeyken şuan ise pozitif ve mutlu bakabiliyorum hayata devam ediyor sürecimiz daha iyi zamanlara doğru gidiyorum lokman bey sayesinde

Randevu doğrulandı
Konum: Online Danışmanlık Online Terapi

Lokman hocamla son aylarda yaşadığım bir olay sonucu depresyona girmemden dolayo online görüşmeye başladık. Süreç benim açımdan etkili ve verimli geçiyor. Seanslarla kendimi hem daha iyi tanımama hem bazı problemlerin sağlıklı bir şekilde üstesinden gelmeme ve bazı zayıf yönlerimi geliştirmeme yardımcı olacağını düşünüyorum.

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Beni yargılamadan dinleyecek birine ihtiyacım vardı. Kimseye anlatamadığım ve bir daha da anlatamayacağımı düşündüğüm şeyleri Lokman Bey ile paylaştığımda bana yaklaşımı çok iyi ve profesyoneldi. Beni yargılamadı, sabırla dinledi. Seans öncesi çözdüğüm testte cevapladığım soruların üzerine tek tek düşüp detaylarını konuştuk ve açıklama yaptı, neyle ilgili ilerlememiz gerektiğine beraber karar verdik. Bana kendimde değiştirmek istediğim şeyleri sordu ve buna göre bir yol çizeceğiz. . İyi ki mesleği etiğiyle yapan insanlar var, Lokman Bey de bu kişilerden bir tanesi

Telefon numarası doğrulandı

Lokman Bey ile arkadaş tavsiyesi ile tanıştık. Uzun yıllardır anksiyete bozukluğu ile mücadele ediyorum. Daha önce birkaç kez başarısız terapi deneyimim oldu ve açıkçası bu seferde ümitsizdim. Bugün 3. Seansımdan çıktım, kendimi çok daha iyi hissediyorum ve anksiyeteyle başa çıkma yollarını öğrendim. Lokman Bey’in profesyonel yaklaşımı sayesinde kendimi uzun zamandır olmadığım kadar iyi hissediyorum. Bütün çevreme de önereceğim.