Nöroloji Randevusu
Epilepsi Testi
Esd (Sedimantasyon)
MRI Değerlendirme
mi...e
Gerek ilgisi alakası gerekse üstün tecrübesiyle gerçekten hastasını düşünen dinleyen ve ona göre elinden gelen her şeyi yapan mükemmel bir insan gerçek bir doktor. Dr. Lütfüye Açık hocama çok yoğun baş ağrısı ve mide bulantısı şikayeti ile gittim. Benim rahatsizlığımda beni toparlayan rahatlatan, rahatsızlığıma göre tedavi uygulayan doktoruma sevgi ve saygılarımı sunar çok teşekkür ederim...Mine Pehlivann
Beyine pıhtı atmıştı Dr. Lütfiye hanımın ilgi ve gayreti Allahın yardımıyla çok şükür kefeni yırttık Lütfiye hanımı Allah başımızdan eksik etmesin
k.....
Babamın Felç tedavisinde gösterdiğiniz ilgi ve alakadan dolayı, Size şükranlarımızı sunuyoruz. Nöroloji alanında sizin gibi kaliteli doktorların olması çok güzel. İyiki varsınız.
er...2
İhtiyar annem için gayet ilgili davrandı.elinden gelen her şeyi yaptı diyebilirim.Konyada bu derece ilgili nörologları bulmak gerçekten zor.tavsiye ederim.
to...i
Lütfiye hanım gerçekten çok ilgili, özverili ve mesleğini en güzel şekliyle yapıyor. Ben memnun kaldım.
na...k
Rahatsızlığım boyunca ilgi ve alakasından çok memnun kaldığım doktor Lütfiye hanıma teşekkür ederim.Çok mütevazı ve çok alakadar bir doktor.Herkese tavsiye ediyorum.İyi çalışmalar.
yı...z
lütfiye hanıma teşekkürlerimi itetir saygılarımı sunarım meslek hayatında başarılarının devamını dilerim
Lütfiye Açık Aral isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Lütfiye Açık Aral, Nöroloji. Size Lütfiye Açık Aral tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Bilgisayarlı Tomografi Taraması(Bt), EEG (Elektroensefalografi), Epidural Steroid Enjeksiyonu, MRI Değerlendirme, Esd (Sedimantasyon), Epilepsi Testi, Epilepsi Tedavisi, Derin Beyin Stimülasyonu, Nöroloji Randevusu.
Lütfiye Açık Aral adresi nerede?Lütfiye Açık Aral şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bahçelievler Mah. Kemah Sok.No:1 Konya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Lütfiye Açık Aral isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Lütfiye Açık Aral online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Lütfiye Açık Aral isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Lütfiye Açık Aral bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Lütfiye Açık Aral ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Lütfiye Açık Aral hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, Lütfiye Açık Aral hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Lütfiye Açık Aral hangi sigortaları kabul ediyor?Lütfiye Açık Aral tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Ak Sigorta, Axa Sigorta, Mapfre Sigorta, Anadolu Sigorta, SGK Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Konya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Nörologlar
Konya bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Nörologlar