Uzm. Dr. Lütfiye Açık Aral

Nöroloji daha fazla

Konya 1 adres

Uzm.Dr. Lütfiye Açık Aral , Konya Anıt Hastanesi'nde hizmet vermektedir.

Ak Sigorta

Axa Sigorta + 3 daha fazla

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin

Nöroloji Randevusu

Nöroloji Randevusu

Röportaj

Telefon numarası doğrulandı
Konum: Özel Konya Anıt Hastanesi Baş ağrısı ve mide bulantısı

Gerek ilgisi alakası gerekse üstün tecrübesiyle gerçekten hastasını düşünen dinleyen ve ona göre elinden gelen her şeyi yapan mükemmel bir insan gerçek bir doktor. Dr. Lütfüye Açık hocama çok yoğun baş ağrısı ve mide bulantısı şikayeti ile gittim. Benim rahatsizlığımda beni toparlayan rahatlatan, rahatsızlığıma göre tedavi uygulayan doktoruma sevgi ve saygılarımı sunar çok teşekkür ederim...Mine Pehlivann

Uzm. Dr. Lütfiye Açık Aral

Çok geçmiş olsun Mine Hanım .Sizde hasta olarak sorumluluklarınıza dikkat ettini. Teşekkürler ..Sağlıcakla kalın...

Konum: Özel Konya Anıt Hastanesi Beyine pıhtı atmıştı Dr. Lütfiye hanımın ilgi ve gayreti Allahın yardımıyla çok şükür kefeni yırttık Lütfiye hanımı Allah başımızdan eksik etmesin

Konum: Özel Konya Anıt Hastanesi Felç sendromu

Babamın Felç tedavisinde gösterdiğiniz ilgi ve alakadan dolayı, Size şükranlarımızı sunuyoruz. Nöroloji alanında sizin gibi kaliteli doktorların olması çok güzel. İyiki varsınız.

Randevu doğrulandı
Konum: Özel Konya Anıt Hastanesi Muayene

İhtiyar annem için gayet ilgili davrandı.elinden gelen her şeyi yaptı diyebilirim.Konyada bu derece ilgili nörologları bulmak gerçekten zor.tavsiye ederim.

T
Randevu doğrulandı
Konum: Özel Konya Anıt Hastanesi Stres, uyku bozukluğu, unutkanlık vs.

Lütfiye hanım gerçekten çok ilgili, özverili ve mesleğini en güzel şekliyle yapıyor. Ben memnun kaldım.

Rahatsızlığım boyunca ilgi ve alakasından çok memnun kaldığım doktor Lütfiye hanıma teşekkür ederim.Çok mütevazı ve çok alakadar bir doktor.Herkese tavsiye ediyorum.İyi çalışmalar.

Y
Telefon numarası doğrulandı

lütfiye hanıma teşekkürlerimi itetir saygılarımı sunarım meslek hayatında başarılarının devamını dilerim