Sırakapılar mh. Doktorlar cd. Nur İş Merkezi No:3 D:5 Merkezefendi / Denizli, Merkezefendi, Denizli
Sırakapılar mh. Doktorlar cd. Nur İş Merkezi No:3 D:5 Merkezefendi / Denizli, Denizli
Marka Psikoloji ve Aile Danışma Merkezi
Ben Psikolog M. Burak Dönmez. Psikoloji lisans eğitimimi İngilizce olarak Doğu Akdeniz Üniversitesi'nde tamamladım ve profesyonel kariyerime çeşitli staj programlarında kazandığım deneyimlerle başladım. Şu anda aktif olarak bir özel eğitim kurumda çocuk yaş grubundaki bireylerle ve kendi ofisimde ise çocuk, ergen ve yetişkin bireylerle hem online hem de yüz yüze seanslar yürütüyorum.
Amacım, danışanlarımın kişisel gelişimlerine katkıda bulunmak ve onların sağlıklı bir yaşam sürmelerine destek olmaktır. Her bireyin ihtiyaçlarına özel bir yaklaşım sergileyerek, mental sağlıklarını en iyi şekilde desteklemeye özen gösteriyorum.
Profesyonel hizmetlerimle ilgili bilgi almak ve ücretsiz ilk görüşme randevusu talep etmek için benimle iletişime geçebilirsiniz.
Sağlıklı ve mutlu günler dilerim.
s...
Burak Bey'le bir tavsiye üzerine tanıştım. Kendisi ile online anksiyete üzerine bir çalışmamız oldu. Kendisi bu süreçte bana çok yardımcı oldu. Kendisinin objektif yaklaşımı ve beni anlamasından çok memnun kaldım. Tavsiye ederim.
e...
Burak Bey'le sosyal medya üzerinden tanıştım. Burak Bey'e danışmamın birçok sebebi var, sınav ve gelecek hakkında yoğun derecede stres yaşıyordum. Burak Bey yaşadığım stresli sürecin üstesinden gelmeme çok yardımcı oldu. Kendisi bir psikologdan öte bir abi gibi oldu bana. Kendisini kesinlikle tavsiye ederim.
h...
Burak Bey'e sosyal medyadan ulaştım. Yaklaşık 3 aydır görüşüyoruz. Depresyon sebebiyle başvurdum. Süreçten memnunum, tavsiye ederim.
M. Burak Dönmez isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?M. Burak Dönmez, Psikoloji. Size M. Burak Dönmez tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Online Danışmanlık, Randevu.
M. Burak Dönmez adresi nerede?M. Burak Dönmez şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Sırakapılar mh. Doktorlar cd. Nur İş Merkezi No:3 D:5 Merkezefendi / Denizli Denizli
Adresine gitmek zorunda kalmadan M. Burak Dönmez isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, M. Burak Dönmez uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda M. Burak Dönmez isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?M. Burak Dönmez, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
M. Burak Dönmez hangi dilleri konuşuyor?M. Burak Dönmez ile Türkçe, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
M. Burak Dönmez isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?M. Burak Dönmez tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar M. Burak Dönmez hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, M. Burak Dönmez hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Denizli bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
Denizli bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikologlar