Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu
Çocuklarda Kabızlık
Çocuklarda Kaka Kaçırma
Çocukta gelişimi izleme
ö.....
Bir arkadaşımızın tavsiyesi üzerine Çağla Hanım'a gittik ve çok memnun kaldık. Yaklaşımları çok iyiydi ve ne zaman istersek ona ulaşabiliyorduk. Çocuğumun gelişimi diğer çocuklara göre daha yavaş ilerlediği için Çağla Hanım' la tanıştık. Çağla Hanım çocuğumun takibini yapmaya başladıktan sonra hızlı bir şekilde çocuğum toparladı. Çağla Hanım da en sevdiğimiz özellikleri çok ilgili, güler yüzlü, her sorduğum soruya sabırla cevap veren özverili bir doktor. En önemlisi ne zaman istersek telefonla ulaşabildik. Çağla Hanım'a çok teşekkür ediyoruz, iki çocuğumuzun da doktoru şu anda. Biz etrafımızda ki herkese Çağla Hanım'ı yönlendiriyoruz ve tavsiye ediyoruz.
Hocamızı iş arkadaşımız önerdi. bebeğimiz 27 günlükken öksürük problemi yaşıyorduk mevcut doktorumuzun tedavisinden memnun değildik. Öksürük için gittik ama çocuğumuza tiroid problemi olduğunu fark etti bir önceki doktorumuz fark etmemişti bize gerekli yönlendirmeleri yaptı ve tiroid tedavisine başladık biraz daha geç kalsaydık ve çağla hanım olmasaydı çocuğunuz için her şey çok geç olacaktı. Doktorumuz öncelikle muayene baştan savma islem yapmıyor Her şeyi en ince ayrıntısına kadar inceliyor ve aileye detaylı izahatlar veriyor en memnun kaldığımız yönü. Çocuğumuzun da geleceğini etkileyecek çok kritik bir hastalığı teşhis ettiği ve bizi doğru tedaviye yönlendirdiği için tabi ki de tüm çevremizdekilere gerekçeleri izah edip öneriyoruz halen kendisinin hastasıyız ve çok memnunuz
Çağla Hnm çocuklarım doktoru. İkisine de o bakıyor. Çocuklarla güzel iletişim kurdu. Doktora gitmeye çok seviyorlar. Genel takipleri, aşılar, büyüme, vs… Çocuklarım hasta olduğunda, herhangi bir soru varsa, ona gidiyoruz. Çok ilgili, telefonla bir şey sorarsam hemen cevap veriyor. Bir önceki doktorumuz emekli oldu, Çağla Hanımı tavsiye etti. Çok memnunuz ve yakınlarımıza tavsiye ederiz.
b....k
Çağla hanıma bebeğimin kontrolleri için 4. aydan itibaren gitmeye başladık. Kendisinin açıklayıcı güleryüzlü sevecen dikkatli yaklaşımı sanki yıllardır evinizin doktoru gibi hissettiyor. Sayesinde bebeğimin alerjisini farkettik bizimle yakından ilgilendi. Çok teşekkür ederiz Çağla hanım.
z.....
mevcut doktorumuz emekli olduğu için genel kontrol icin gittik, güler yüzlü, açıklayıcı ve doktordan çok korkan oğluma olan sakinleştirici yaklaşımı icin teşekkür ederim.
Çağla Hanım’a kızımızı ilk kez götürdük.Detaylı açıklamaları,sevecen yaklaşımları doktordan korkan kızımı bile mutlu etti..Kendisi tüm süreçle ilgili sorular sordu ve kızımı muayene ederken kızım kahkahalar atıyordu..Üst solunum yolu hastalığı olduğunu öğrendik ilaçlarımızı yazdı ve kapıya kadar geçirdi bizi.. Kesinlikle kızımın doktoru bundan sonra Çağla Çapar :)
M. Çağla Çapar isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?M. Çağla Çapar, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları. Size M. Çağla Çapar tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu, X-Ray, Aşı Takibi, Aşı takvimi, Bebek Takibi ve Aşılar, Büyüme Takibi, Çocuk beslenme, Çocuk beslenme bozuklukları, Çocuk beslenme bozuklukları izleme.
M. Çağla Çapar adresi nerede?M. Çağla Çapar şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Caddebostan Mah. Şimşek Sokak No:2/7 Cadde Doktor Ofisleri İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan M. Çağla Çapar isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda M. Çağla Çapar online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda M. Çağla Çapar isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?M. Çağla Çapar, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
M. Çağla Çapar hangi dilleri konuşuyor?M. Çağla Çapar ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
M. Çağla Çapar isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?M. Çağla Çapar bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan M. Çağla Çapar ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar M. Çağla Çapar hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, M. Çağla Çapar hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
M. Çağla Çapar hangi sigortaları kabul ediyor?M. Çağla Çapar tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Mapfre Sigorta, Anadolu Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde SGK kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla