Osmangazi Göz Hastanesi
Ulu Mahallesi, Ulubatlı Hasan Blv. No:62 D:No: 48, 16220 Osmangazi/Bursa, Yıldırım, Bursa

Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Nakit, Kredi kartı

Göz Hastalıkları Randevusu

Blefaroplasti +17 daha fazla

Crosslinking

Dikiş

Fotorefraktif Keratektomi (Prk)

Göz Hastalıkları Randevusu

Osmangazi Göz Hastanesi

Dr.M.Celal Öcal, Osmangazi Göz Hastanesi'nde Göz Hastalıkları uzmanı olarak hastalarına sağlık hizmeti vermektedir.

Konum: Osmangazi Göz Hastanesi Göz Hastalıkları Randevusu

Oğlum yaptığı araştırmalar sonucunda lazer islemi icin Osmangazi Göz hastanesini tercih etmek istedi.Kutahyadan bursaya operasyon olmasi için yola çıktık. Op Dr Celal Öcal yaptığı muayene sonrasında oğlumun gözü için 3 lazer yöntemini de uygun buldu. Minimum ağrı ve hızlı iyileşme sürecinden dolayı smile proyu tercih etti. Gerçekten de öyle oldu. Şuan daha 1. Gün kontrolü olmasına rağmen çok büyük fark var. Doktorumuz Celal bey çok iyi,sabırlı ve ilgili bir doktor. Çalışan personeller gayet ilgili ve güler yüzlüler. Biz çok memnun ayrılıyoruz. Herkese tavsiye ediyoruz.

Konum: Osmangazi Göz Hastanesi Göz Hastalıkları Randevusu

Celal bey iki gözümde katarakt ameliyatı yaptı çok güzel geçti çok memnunum kendisi çok ilgili çokta güler yüzlü Osmangazi tıp merkezinin en iyi göz doktoru hasta takibi verdiği ilaçlar sayesinde sadece ameliyat değil kaşıntı göz kızarıklığı tamamen bitirdi hiç düşünmeden Celal beye gidebilirsiniZ

Konum: Osmangazi Göz Hastanesi Göz Hastalıkları Randevusu

Arkadaşım burada Celal beye smile operasyonu oldu. Ben de yaşım daha fazla ilerlemeden gözlük lerden kurtulmak istedim yaklaşık 30 yıldır gözlük kullanıyordum. Sıcak ortama girdiğimde gözlüklerim buhar oluyordu, yağmurda ıslanıyordu, güneş gözlüğü kullanmak istediğimde tak çıkar yapmaktan sıkılmıştım. Artık smile lazer ile dünyayi net görmek için bir aracıya ihtiyacım yok :) Ağrısız acısız Celal bey ile çok kolay ve güzel bir süreç geçirdim. Şuan çok memnunum. Operasyon olmak isteyen herkese tavsiye ederim. Hastanenin genel olarak temizliği çalışan personel kadrosunun güler yüzü ve ilgisinden çok memnun kaldım.

Konum: Osmangazi Göz Hastanesi Göz Hastalıkları Randevusu

Annem Osmangazi Göz Hastanesinde Op Dr Celal Ocala katarakt ameliyatı oldu. Her gün ona dua ediyor. Kuran okurken rahat görüyor. 92 yaşında olduğu için gittiğimiz hiçbir hastanede ameliyat yapmadılar. Çok güler yüzlü, sabırlı ve işinde mükemmel bir doktor. Hastane personelleri çok iyiler. Herkese tavsiye ederiz.

Konum: Osmangazi Göz Hastanesi Göz Hastalıkları Randevusu

Sağlık çalışanı olmama rağmen yaklaşık 15 yıldır gözlük kullanmak durumunda kaldım. Op.Dr Celal ÖCAL hocamla tanışıp 2 yıl kadar beraber çalışmıştık sonra kendisi Osmangazi göz hastanesine transfer oldu.Osmangazi Göz harika bir doktor kazandı. kendisini sosyal medya aracılığıyla yakın takip ederken lazer tedavisi ile gözlükten kurtulacağıma karar verdim. Mayıs 2024 tarihinde ŞANLIURFA dan Bursa’ya gelerek Celal hocaya muayene oldum ve ameliyat olma kararı aldım.Yapılan muayene ve tetkiklerden sonra göz yapıma uygun olan PRK lazer yönetimini uygun gördü. Ameliyat sonrası 1 hafta boyunca ağrı olabileceği söylendi fakat ben operasyonu geçirdiğim günden 1-2 gün sonra normal hayatıma devam etmeye başladım.Düşünüldüğü kadar ağrı ve problem yaşamadım.Bu süreçte başta operasyonu gerçekleştiren Celal hocam olmak üzere Osmangazi göz hastanesinin tüm personelleri güler yüzlü ve ilgililer İyi ki Osmangazi göz.

Konum: Osmangazi Göz Hastanesi Göz Hastalıkları Randevusu

Osmangazi Gözü ve Celal hocayı doktor arkadaşımın önerisiyle duyup muayene olmaya geldim. Göz numaralarım -3.5 miyop ve 1.5 astigmattı, Celal hocayla detaylı muayeneler sonrası bana uygun yöntemin Smile Lazer olduğuna karar verip en kısa sürede ameliyatımı oldum. Bunca yıldır etrafı hiç net görmeden gezmişim meğer. Ameliyat sonrası da ara ara göz kuruluğum dışında bi sorunum olmadı. Anksiyeteme rağmen gayet güzel keyifli bir süreçti.

Konum: Osmangazi Göz Hastanesi Göz Hastalıkları Randevusu

Osmangazi göz hastanesini sosyal medyada görüp Op Dr Celal Öcal için buraya geldim. Balikesirden geliyorum.Smile pro operasyonu oldum.Ameliyat esnasında hiçbir şey hissetmedim. Süreç çok kolay v güzel ilerledi. Görmem de hemen fark oluştu. Celal bey dünya beyefendisi harika bir doktor kendisine minnettarım. Çok sevecen hastalara karşı anlayışlı biri. Osmangazi göz hastanesinin uzman kadrosu güler yüzlü personelleri gelişmiş teknolijisi ve temizliği çok dikkat çekici. Tüm uzak şehirlerden hatta farklı ülkelerden gelmeye değer.

Konum: Osmangazi Göz Hastanesi Göz Hastalıkları Randevusu

Eşim Osmangazi Göz hastanesinde op dr Celal Öcala katarakt ameliyatı oldu. Çok güzel ağrısız acısız bir süreç yaşadık. Görmesinde farklılık var çok mutlu olduğunu söylüyor.Doktor bey samimi güler yüzlü harika bir doktor. Hastane personelleri çok yardımsever. Burası gerçekten kendinizi özel hissettiğiniz bir hastane.Iyi ki burayı tercih etmişiz.

Konum: Osmangazi Göz Hastanesi Göz Hastalıkları Randevusu

Kızım benim için hastane araştırması yapmaya başladı ve rn doğru tercihin Osmangazi göz hastanesi olduğunu söyledi gerçekten de en doğru tercihi yapmışız. 2 senedir sol gözümde görme sorunu yaşıyordum. Op dr celal Öcal yaptığı muayene sonrası katarakt ameliyatını uygun gördü. Doktorumun eli çok hafif hiçbir şey hissetmeden başarılı bir şekilde tamamlandı. Ağrı acı yaşamadım.Doktorumu herkese anlattım harika bir doktor. Burada çalışan personeller çok ilgili Güler yüzlü. Kendi torunuma eve gittiğimde sen de hastalarına böyle davran dedim öğüt verdim. Hastane çok temiz hijyenik. Ben dünyayı yeni görmeye başladım. Iyi ki Osmangazi gözu tercih etmişim.

Konum: Osmangazi Göz Hastanesi Göz Hastalıkları Randevusu

Erzurumdan geldim operasyonumu Mevlüt Celal Öcal doktor bey yaptı,daha konforlu olması aşısından smile lazeri tercih ettim ,birinci haftadayım herşey çok güzeldi.