d....b
20 lik dis çekimi,4 çürük köklü diş çekimi ve çene kemiğinde kist problemi ile gittim.Eger diş tedavisi için fobileriniz ,korkulariniz varsa rahat olun.. Hem doktor bey hemde asistanları sizi fazlasıyla rahatlatacak şekilde ilgileniyorlar .Ben dün sabah 2-3 saat arası süren genel anestezi ile ameliyat oldum. Hersey mükemmel bir şekilde gerçekleşti. İnanılmaz korkan bir insan olarak söylüyorum Emre Hocamız gerçekten işinde uzman ,hem problemsiz bir operasyon geçirdim hemde psikolojik olarak çok rahattım.. Tekrar Emre Hocamız ve ekibine sonsuz teşekkürler.
gk...n
çift çene ameliyatı oldum.İşinde o kadar uzman bir doktor ki gerek ilgisi gerek bilgisi, şikayeti olan hastalar varsa mutlaka tavsiye ederim. Güler yüzü ilgisi gerçekten bir hastanın beklentisini kat kat karşılıyor. Bu yola bir daha çıksam tekrar tekrar Emre Hoca
M. Emre Benlidayı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?M. Emre Benlidayı, Ağız Diş Ve Çene Cerrahisi.
M. Emre Benlidayı adresi nerede?M. Emre Benlidayı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Balcalı Sarıçam
- Mustafa Kemal Paşa Bulvarı No:15 Adana
Adresine gitmek zorunda kalmadan M. Emre Benlidayı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda M. Emre Benlidayı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
M. Emre Benlidayı hangi dilleri konuşuyor?M. Emre Benlidayı ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
M. Emre Benlidayı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?M. Emre Benlidayı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan M. Emre Benlidayı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar M. Emre Benlidayı hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, M. Emre Benlidayı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.