Ortopedi Ve Travmatoloji Randevusu
Ayak Amputasyonu
Ayak Parmağı Ampütasyonu
Ayak Ve Ayak Bileği Cerrahisi
Prof. Dr. M.Kerem Canbora
Açık Redüksiyon Internal Fiksasyon(Orif)
Batık Tırnak Tedavisi
Eklem Enjeksiyonu
Eklem Enjeksiyonu(Kortizon Enjeksiyonu)
Eklem Protezleri
Prof. Dr. M.Kerem Canbora
Eklemiçi Ve Yumuşak Doku Enjeksiyonları(Kortizon Enjeksiyonu)
Endoskopik Boyun Fıtığı Ameliyatı
Vertebroplasti
Ön Çapraz Bağ Bağların Ameliyatı
Üst Ekstremite Cerrahisi
Prof. Dr. M.Kerem Canbora
· Omuz protezleri (kireçleme, yırtık ve parçalı kırıklar sonrası protez uygulamaları içinde reverse (ters) protezlerde yer almaktadır)
· Omuz artroskopik (kapalı) cerrahi (tekrarlayan omuz çıkıkları, omuz adale yırtıkları)
· Omuz başı (humerus üst uç) kırıklarının plak ve vida ile onarımı
· Omuz eklemi tekrarlayan çıkıklarının kemik nakli ile (kemik blok yöntemi) ile tedavisi ile spora geri dönüş
*** UZMANLIK ALANLARI***
- Artroskopik (kapalı) Rotator manşet yırtıkları tamiri
- Donuk Omuz
- Omuz kırıkları
- Köprücük kemiği kırıkları
- Köprücük kemiği çıkıkları
- Artroskopik (kapalı) Omuz tekrarlayan çıkıkları cerrahisi
- Artroskopik donuk omuz tekrarlayan çıkıkları tedavisi
- Omuz kireçlemesi protez cerrahisi
- Omuz total protezleri
- Ters (reverse) total omuz protezleri
***DİZ CERRAHİSİ***
- Diz kireçlemesi için protez cerrahisi
- Menüsküs yaralanmaları
- Diz kapağı kaymaları – çıkıkları
- Diz çevresi ve diz kapağı kırıkları
***KALÇA CERRAHİSİ***
- Kalça protezleri kalça kireçlemesi
- Siyatik sinir sıkışmaları
- Yetişkin kalça çıkıkları ve kalça kireçlemeleri
***TÜM KIRIK VE ÇIKIKLAR (TRAVMA) ***
El cerrahisi-- Karpal Tünel Sendromu – el bileği kırıkları ( boksör kırığı) ve deformiteleri
Bel ve boyun ağrıları
Topuk Dikeni ve Topuk Ağrıları
El bileği – dirsekte ve omuzda sinir sıkışmaları
El ve el bileğinde kistler, tendon kistleri (higroma) – tetik parmak (parmakta takılma)
Çocuklarda düz taban ve kişiye özel tabanlık uygulamaları – çocuklarda çukur taban
Ayak Başparmak Deformiteleri (Halluks Valgus)- Çekiş parmak deformiteleri
Ayak tarak kemiği kırıkları
Ayak bileği kırıkları
Çocukta büyüme ağrıları
Tenisçi Dirseği – Dirsekte anormal şişlik (olekranon bursitis)
Tırnak Batması ve Hastalıkları
i̇....
2020 yılında omuzumdaki ağrılar sebebiyle uğradığım Kerem hoca, hem muayene sırasında hem de başarılı ameliyatı ile hastalarıyla yakından ilgilendiğini ispatladı... hareket kabiliyetimin çok azaldığı durumdan, tamamen eski kuvveti ve kabiliyetine kavuşmamı sağladı.
na...
Omuz ameliyatı sürecimde hem ayrıntılı açıklamaları ile, hem yaptığı ameliyatın başarısı ile kesinlikle işinde çok başarılı bir hekim.
ş....e
Merhaba 2018 yılında geçirdiğim motosiklet kazasından sonra sağ omzum çıktı ve tabi o günden sonra devamlı ağrı , güçsüzlük ve çıkma hissiyatı yaşadım.2022'de bir devlet hastanesinde kapalı ameliyat oldum ancak ameliyatın üzerinden belli bir süre geçtikten sonra omuzum çıkmasa bile aynı şekilde devamlı ağrılar , güçsüzlük , çıkma hissiyatı yaşamaya devam ediyordum , bu esnada çok doktor gezdim ancak benimle alakalı düzgün bir teşhis koyan , profesyonel bir çözüm önerisi veren olmadı , daha sonra artık omuz konusunda bu işin en iyisini bulmaya karar verdim ve sayın Mehmet Kerem CANBORA hocamıza geldim , Kerem hoca olayı çok daha net gördü ve benden kimsenin istemediği 3 boyutlu bilgisayarlı tomografi görüntüsü istedi , omuzumda kemik kaybı vardı, şuan hocamıza ameliyat oldum ve omzumu daha iyi daha güvende hissediyorum eskisi gibi çıkma hissiyatı hissetmiyorum her geçen gün daha iyiye gidiyorum ve hayal ettiğim şeyleri artık yapabileceğimi biliyorum
so...
Kerem Hocaya sol omzumu ve kolumu kullanamadıgım için muayene oldum.
Hayat konforum sıfırlanmıs ve artık kolumu hareket çok agrim vardı.
Muayene sonunda ve yapılan tahlil sonuçlarına göre ameliyat olmam gerekiyordu.
Ameliyatim sorunsuz ve konforlu bir sekilde gerçeklesti.
Ameliyat sonrası çok az agrim oldu ve ertesi gün taburcu oldum.Ayni gün egzersizlere basladim.
Daha sonra kısa bir fizik tedavi ile süreci ile durumu atlattım.Suan çok iyiyim.Kolumu rahat bir sekilde hareket ettirebiliyorsam Kerem Hocanın sayesinde eski sagligima kavustum.
Kerem Hoca ülkenin gururu olması gereken isimlerden.Güleryüzlü,samimi,insana güven veren,kendini bilime adamıs bir doktor.
Yine bir saglik problemi yasasam ben yada ailem tercih edecegim tek doktor kendisidir.iyi ki varsınız hocam
se...
Annem (85) Almanya’da yaşıyor ve oradaki doktorlar kalça protez ameliyatı olması gerektiğini defalarca söyledikleri halde bu ameliyattan çok korkuyorduk ve Türkiye’de de bir uzman görüşü almak istedik.
Dr. Kerem bey annemin bütün sorularını dinleyip büyük açıklama yaparak cevapladı. Annemin kendisinde maalesef zamanlama sebebiyle ameliyat olamayacağını, Almanya’da mecbur ameliyat olacağını bildiği halde, elimizde olan CD MRt çekimlerini değerlendirdi, annemin korkularını bir muayene ile ortadan kaldırdı. Çok samimi, çok iyimser ve çok mütevazi, ve gerçekten ilk etapta hastasının sağlığını düşünen ve çareler üretmekten yılmayan vicdanlı ve alanının duayeni bir doktor.
Kendisine Her şey için çok teşekkür eder, mesleki hayatında başarılarının daim olmasını dilerim.
Ayrıca karşılamada ve bekleme odasında bulunan güzel, saygılı ve mütevazi olan 2 asistan hanımefendilere de ilgilerinden dolayı çok teşekkür ederim
fa...n
Selamlar, ağrılı ve sıkıntılı 2 aylık araştırma neticcesinde yolumuz keşişti hocam ile. Meslektaşlarının film, emar ile araştırdığı teşhisi kendileri muayenede tespit etti. İlgi, bilgi ve tecrübeleri ışığında adım adım eski ben oluyorum. Sol omuzumdaki ayrılan kaslarımın tedavi ve ameliyatımı başarılı bir şekilde sonuçlandıran Sn Prof Dr Kerem Canbora, ya teşekkürlerimi sunuyor, sağlıklı yarınlar diliyorum.
ni...n
Kerem Hoca ile yollarımız yıllar önce babamın omuz operasyonunda kesişti ve iyiki dediğimiz bir ameliyat geçirdik. Mart ayında babamın geçirdiği bir kaza sonucu kalçasının kırık olduğunu öğrendik ve pazar günü olmasına rağmen telefonuma yanıt verip kafamızdaki tüm soru işaretlerini giderdikten sonra ekibi ile birlikte hastaneye yatışımızı gerçekleştirdiler. Operasyona kadar her gün hastanede ziyaretimize gelerek ameliyat hakkında tüm bilgilendirmeleri yaptı. Babam 80 yaşında ve şu an hiç sorun yaşamadan yürümeye tekrar başladı. Karşınıza çıkabilecek en iyi doktor diyebilirim.
m....l
Merhaba herkese talihsiz bir motosiklet kazası sonucu sol ayağımda oluşan metatars kırığının tedavisi için sayın prof.dr.Kerem Canbora ve ekibi ile tanıştım.Yapılan ameliyat sonucunda hızlı ve sıkıntısız bir iyileşme süreci içindeyim.ilgileri ve alakalarından dolayı çok teşekkürler.Süpersiniz. :)
s....k
Değerli hocam ve ekibi memnuniyeti mi dile getirmek inanın az kalır sizle tanışana kadar hergünüm ağrılı bir süreçti şans eseri sizi tanıdım diz ağrım ve bilek agrımın tatedavisine hızlıca geçildi çalışan biriyim inanamıyordum bu ağrılarla baş edebileceğimize ama kerem hocam hastalığımın tanısını koyar koyma tedavim başladı binlerce şükran borçluyum hocama ağrılarım yok çok tatlı güler yüzlü yardım sever ekibide bir harıka elinize emeğinize sağlık hocam sizleri çok seviyorum başarılarınızın devamını dilerim sevgilerimle
Kerem hocam son 10 yılda annemin geçirdiği 3 operasyon yaptı. İkisi kol biri kalça operasyonu. Annem asla operasyonlarla ilgili tekrarlayan bir şikayet yaşamadı. Ayrıca hastasına tedavi sürecindeki tavrı dostunuz gibi hissettiriyor. Kendisi ailemizden aile hekimimiz gibi. Cerrahlık yeteneği yanı sıra insan tarafını tanımanızı isterim. Zeka ve akademik kariyeri bir yana insana güven veren samimi bir tavrı vardır ki işte doktor ile hekim arasındaki fark bence tam da budur.
M.Kerem Canbora isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?M.Kerem Canbora, Ortopedi Ve Travmatoloji. Size M.Kerem Canbora tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Ameliyatsız Bel Ağrısı Tedavisi, Fıtık Ameliyatı, Endoskopik Boyun Fıtığı Ameliyatı, Omuz Ameliyatı, Skolyoz Ameliyatı, Total Diz Ameliyatı, Ön Çapraz Bağ Bağların Ameliyatı, Menisküs Tedavisi, PRP.
M.Kerem Canbora adresi nerede?M.Kerem Canbora şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- QBMED, Işıklar Cad. No:37 Ataşehir /İstanbul İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan M.Kerem Canbora isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda M.Kerem Canbora online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda M.Kerem Canbora isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?M.Kerem Canbora, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
M.Kerem Canbora hangi dilleri konuşuyor?M.Kerem Canbora ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
M.Kerem Canbora isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?M.Kerem Canbora bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan M.Kerem Canbora ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar M.Kerem Canbora hakkında ne düşünüyor?Toplam 40 hasta / danışan, M.Kerem Canbora hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
M.Kerem Canbora hangi sigortaları kabul ediyor?M.Kerem Canbora tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde SGK kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları