Marmara Ağrı Merkezi ve MEMORİAL BAHÇELİEVLER HASTANESİ'nde hasta kabul etmektedir
1986 senesinde Taksim Atatürk Lisesini bitirdi .1992 senesinde Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi tamamladı ve tıp doktoru ünvanıyla mezun oldu. Askerlik görevini 1995-1996 senelerinde GATA Haydarpaşa Eğitim ve Araştırma Hastanesi Nöroloji Ana Bilim Dalı’nda bitirdi .
1996-2002 ;İhtisas eğitimini Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Ana Bilim Dalı’nda tamamladı .2002 senesinde beyin araştırmaları dalında TÜBİTAK ödülü aldı. İhtisas eğitiminin ardından Dejeneratif Omurga Hastalıklarının Minimal İnvaziv Cerrahisi ve Girişimsel Ağrı Tedavileri alanında eğitim aldı. Bu eğitim çerçevesinde 2009-2010 senelerinde Avustralya / Melbourne Royal Hospital Nöroşirürji Kliniği’ nde 1,5 yıl ve G. Kore- Seul / ChukSpine Hospital de 3 ay çalıştı. 2014 senesinde Marmara Ağrı Merkezi’ni kurdu.
Beyin Ve Sinir Cerrahisi Randevusu
Endoskopik Disk Cerrahisi
Epidural Steroid Enjeksiyonu
Kritik Boyun Ameliyatı
Marmara Ağrı Merkezi
Lomber dar kanal (spinal stenoz)
Lomber Disk Hernisi
Spinal Enjeksiyon
Sırt Kayması Ameliyatı
Tam Kapalı Bel Fıtığı Ameliyatı
öz...
3 aydır dayanılmaz omuz ve boyun ağrısı yaşıyordum bu ağrılar gece uyutmuyor koluma kaynar sular dökülüyor göz yaşı dökerek uykudan uyanıyordum 4 adet hastane gezdim hepsi ameliyat dedi ameliyat olcakken levent beye ulastim ve ameliyatımı iptal edip muaneye gittim kendisi konulara hakim hastayı sonuna kadar dinleyen bir hekim muane ve mr sonuclarimi gördü muane sonunda güç kaybının olmadigini söyledi ameliyatsız epidural enjeksyonla çok başarılı bir operasyon oldum ağrısı sancısı olmayan 20 dklik bir işlem sonrası eski mutlu ağrısız hayatıma geri döndüm levent hocama ne kadar teşekkür etsem azdır ilk başta bir enjeksiyon iğne operasyonu ne kadar faydalı olabilir ki diye içimden geçirmiştim fakat kendimi uzman ellere teslim ettigimi operasyondan sonra daha iyi anladım şuan 20. Günüm ve kuş kadar hafifim ağrım yok sancım yok umarım böyle devam eder
ay...
Sık sık bel fıtığından dolayı tutulmalar yaşıyordum. Ne doğru dürüst oturup ne de yatabiliyordum sabahları belimden eğilemiyordum
cok ağrım vardı. Levent beyin epidural enjeksiyon ve
radyofrekans uygulamasından sonra çok iyiyim elhamdulillah . Levent hocam çok ilgili aynı zamanda personelde bir o kadar ilgili ve güler yüzlü Hocama ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum , başarılarınız daim olsun.
Selamlar ben sayın Op.Dr.M.levent deniz hocama bel ve boyun fıtığı şikayetim ile gittim geniş kapsamlı muayene ettikten sonra ameliyata karar aldı ve ameliyat sonrası gerçekten fıtığımdan ve ağrılarımdan kurtuldum inanın yeniden doğmuş gibi hissediyorum çok memnunum buradan hocama minnet duyuyorum fıtık şikayeti olan insanlar hiç tereddüt etmeden gitmelerini tavsiye ederim fitigimizdan ve ağrılarınızdan kurtulmak istiyorsanız Levent deniz hocaya gitmelisiniz teşekkürler hocam yolunuz açık olsun minnettarım
o.....
Yaklaşık 4 senedir belimden rahatsızlık hissediyordum ve yürüyemiyordum. Gitmediğim doktor,hekim kalmadı derken bir gün belim kkitlendikten sonra Levent Bey'le görüştüm sonradında ise 3 dakikalık yapılan kayrıpraktik işlemi ile düzeldim. Gerçekten mesleğini layıkıyla yerine getirdine inanıyorum.
e....k
Suite aux maux de dos insupportable, on m'a conseillé ce docteur. Tout s'est très bien passé de la prise en charge jusqu'à l'opération. Très accueillant et réactif je recommande fortement !!!
se...s
Boyun fitigi agrilarimdan doktor levent beyin sayesinde kurtuldum epidural enjeksiyon igne ile agri sorunum hic kalmadi kendinize ne kadar tesekkur etsem azdir
e....k
Annemin boyun fıtığı için gittik ve bize her türlü yardımı yaptılar sonundada boyun fıtığı ameliyatı ile tüm ağrılarından kurtuldu emeği geçen herkese teşekkürler.
se...p
Bir insan Doktor ünvanını ancak bu kadar hak edebilir. Beyfendi sadece tecrübesi ile görüntülere bakmadan sıkıntımın ne oldugunu bir kaç basit muayene ile nokta atışı tespit etti. Gerçekten fıtık agrilarim icin çok doktor gezdim ve bu kadar memnun kaldigim bir gorusme hatirlamiyorum.
ar...h
Merhabalar ben üç kez bel fıtığı amaliyati olmuştum dördüncü fitik oluştu agrilarim çok fazlaydı marmara agrimekezine başvurdum enjeksiyon tedavisi uyguladı dr m levent deniz .kendisine sonsuz teşekkürler ediyorum beni iyileştirdi çok iyi kalpli merhametli mesleginde çok başarılı allahım sağlık sıhhat versin dr m levent denizi korusun .
yu...n
Merhabalar, Doktor Levent bey ve MAM çok ilgili ve sürekli kontrol için aramaları çok hoşumuza gitti. Tekrar tekrar teşekkürler. Eşimin boyun fıtığında %75 gibi bir iyileşme ve daha da yüksek oranda iyileşmeye devam ediyor.
İletişim ve tedavi için çok teşekkürler
M. Levent Deniz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?M. Levent Deniz, Beyin Ve Sinir Cerrahisi. Size M. Levent Deniz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Epidural Steroid Enjeksiyonu, Mikrodiskektomi, Minimal Invaziv Cerrahi, Tam Kapalı Bel Fıtığı Ameliyatı, Spinal Enjeksiyon, Radyofrekans Uygulamaları, Omurga Stabilizasyon (İnstrumentasyon) Ameliyatları, Ameliyatsız Bel Fıtığı Tedavisi, Ameliyatsız Boyun Fıtığı Tedavisi, Randevu.
M. Levent Deniz adresi nerede?M. Levent Deniz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Cevizlik Mahallesi Kırmızı Şebboy Sokak No:17/A Bakırköy
- Bahçelievler Mahallesi Adnan Kahveci Bulvarı No:227 Bahçelievler
Adresine gitmek zorunda kalmadan M. Levent Deniz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda M. Levent Deniz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda M. Levent Deniz isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?M. Levent Deniz, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
M. Levent Deniz hangi dilleri konuşuyor?M. Levent Deniz ile Almanca, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
M. Levent Deniz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?M. Levent Deniz bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan M. Levent Deniz ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar M. Levent Deniz hakkında ne düşünüyor?Toplam 37 hasta / danışan, M. Levent Deniz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
M. Levent Deniz hangi sigortaları kabul ediyor?M. Levent Deniz tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Güneş Sigorta, Ak Sigorta, Garanti BBVA Sigorta, Eureko Sigorta, Axa Sigorta, Ergo Sigorta, Mapfre Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul Beyin Ve Sinir Cerrahları
Esenyurt Beyin Ve Sinir Cerrahları
Bağcılar Beyin Ve Sinir Cerrahları
Maltepe Beyin Ve Sinir Cerrahları
Kartal Beyin Ve Sinir Cerrahları
Daha fazla (13)Bakırköy bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Bakırköy bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Bakırköy bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Bakırköy bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Bakırköy bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Bakırköy bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Bakırköy bölgesinde Halk Bankası A.Ş. Mensupları kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Bakırköy bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Bakırköy bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Bakırköy bölgesinde Inter Partner Assistance kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Bakırköy bölgesinde Aviva Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Bakırköy bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları