e....ö
Başka yerlerde iki yıl uğraştım hiç bir sonuç alamadık tamamen umudumu
yitirmistim azosperm di hastalığım
Müfit hocam sağolsun tedavisinin altıncı ayında eşimin 3 haftalık hamile olduğunu öğrendik 2017de
2020de yine Müfit hocamın tedavisiyle ikinci çocuğumuzu kucağımıza aldık
Sağolsun Müfit hocamız
6 ayda eşim hamile ka
m....y
Müfit hoca çok güleryüzlü ve işini çok iyi yapan bir doktor. Azosperm olan eşim ameliyat edilmeden sperm elde edildi. Aynı zaman da bir doktor olarak hastaya ve hasta yakınına inanılmaz güzel enerji veriyor. İyi ki sizin gibi hekimler var sağolun varolun hocam. Biz operasyonu anatolia tüp bebek merkezinde geçirdik. Tüm anatolia ekibine ve Müfit hocamıza çok teşekkür ediyoruz.
Selam ben anatolia tüp bebek merkezine tedavi oldum öncelikle Hakan yaralı ve müfit günel hocama sonsuz teşekkürler ederim azosperm vardı ve ameliyat olmadan acısız ve sancısız bir şekilde oldu tabime şükürler olsun ki çok şükür bebeğimizi bekliyorum
ah....
Ben farklı bir merkezde .(yurt disinda) mikro Tese amaliyati oldum fakat sperm bulunamadı. Sadece evlatlık şıkkını önümüze getirdiler. Eşimde bende psikolojimiz bitik bi durumdayken Müfit beyi buldum. Bana Çok yardımcı oldu ilgisi alakasi sanki benim cok eski bir tanidigim köylüm yakin bir akrabammiş ve onunla uzun zamandir karsilasmamisizcasina amaliyata bile gerek görmedi. Çok şükür şu anda verdiği ilaçları kullanıyorum ve normal sperm çıkışı oldu. İnşallah bu zor ve meşakkatli yolda Müfit hocamla beraber tamamliycaz. Tüp bebek tedavisinde de onun yardımlarını alıcaz ÇÜNKÜ BİZ ONA GÜVENİYORUZ ilginizden alakanizdan dolayı çok teşekkür ederim hocam.
ra...l
hocamm harikasınız Allah size uzun ömürler versin Türkiye'de ve dünyada vesilenizle evlat sahibi olacak çok çift var.sizi seviyoruz saygılar..
se...t
mufıt hoca doktorluk meslegınde ve branşında cok ama cok basarılı hocaya ılerıkı yıllarda da basarılar dılerım saygılarımla
ay...e
Çok ilgi ve alakalı bir doktor, Dr.Müfit bey sayesinde ablamın evliliği kurtuldu. çocuk sahibi oldu. Mesleğinde başarılar doktor bey
tu...t
çok teşekürler herkese tavsiye ediyorm
gü...l
doktorum dünya tatlısı ve bilgisi ,cerahisi çok iyi sayesinde cocuk sahibi olduk.binlerce teşekürler
M. Müfit Günel isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?M. Müfit Günel, Üroloji.
M. Müfit Günel adresi nerede?M. Müfit Günel şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Danıştay Karşısı,Dumlupınar Bulvarı,274/2 Türkerler Mahal C 2 Blok No:85 Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan M. Müfit Günel isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda M. Müfit Günel online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
M. Müfit Günel isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?M. Müfit Günel bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan M. Müfit Günel ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar M. Müfit Günel hakkında ne düşünüyor?Toplam 9 hasta / danışan, M. Müfit Günel hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Ürologlar
Ankara bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ürologlar