Cinsel Terapi
Dinamik Psikoterapiler
Dr. M. Ozan KİKİ muayenehanesi
Duygu Odaklı Terapi (EFT)
Evlilik Terapisi
Grup Terapisi
Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri
Psikanalitik Psikoterapi
Psikanaliz
Psikodinamik Psikoterapi
Varoluşçu Psikoterapi
se...l
Travma sonucu başvurdum açıkçası hiç umudum yoktu ve yaşama isteğim kalmamıştı ama uyguladığı Emdr seansları sayesinde çok farklı hissetmemi sağladı. Yeniden doğmuş gibiyim ne kadar teşekkür etsem az.
me...t
Cok anlayıslı ve sabırlı bir hekim. Ayni zamanda klasik yöntemlerin ise yaramadigi durumlarda probleme farklı cozumler getirme konusunda cok basarılı. Agır bir tanısı olan annemin doktoru. Kat ettiğimiz mesafe icin cok teşekkür ederim, saygılar.
mk...r
3 yıldır majör depresyon tanısıyla farkli 3 doktora gitmiştim ,son 6 aydır bir arkadaşımın tavsiyesiyle Ozan beyle tanıştım, son 6 aydır hayatımda ciddi değişiklikler olmaya başladı, hayatı eskisinden daha güzel görüyorum, bu noktada bana ciddi desteğinden ötürü Ozan Beye ne kadar teşekkür etsem azdır,Ozan bey insancil, hastasini takip ederek bastan savmayan ,güven veren ve ilgili bir doktor , başka hastalara da gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum. Teşekkür ederim doktor Ozan bey ...
dr...8
Ozan beye çok teşekkür ederim öncelikle daha önce birçok psikiyatri hekimiyle görüşme yaptım ama bu kadar konuya hakim ve bütüncül yaklaşan biri olmamıştı. Takiplerime devam edicem ve tedavim konusunda çok umutluyum tekrar çok teşekkür ederim.
kr...5
bipolar bozukluk tanısını 17 yaşında aldım. yeşil reçeteli ilaçlar dahil senelerce ilaç kullandım. 3 yıl öncesine kadar hayatımın en güzel dönemlerini depresyonda geçirdim.daha sonra yeni tanıştığım birisinin tavsiyesi ile doktor ozan beye başvurdum.
önce daha önce uygulanan tedavi yöntemlerini titizlikle ele aldı. tüm ayrıntıları dikkatlice dinledi ve notlarını aldı.
uyguladığı farklı tedavi yöntemi sayesinde 2-3 hafta içerisinde kendimi daha iyi hissetmeye başladım. giderek ilaçlarımı azaltmaya başladık.son 3 yılımı manik ataklar ve depresif düşünceler olmadan tamamen kendimde geçirdim. artık bipo bozukluk tanısından hiç bahsetmiyoruz.
terapi sürecim artık yıllardır yaşadığım diğer problemleri çözümlemek şeklinde devam ediyor.
kendisine bu zorlu yolda bana yardımcı olduğu için çok çok teşekkür ediyorum.
ma...i
Bir arkadaşımın (ki kendisi çok memnun kaldığı için ısrarla bana Ozan beyi tavsiye etti) tavsiyesi üzerine yaşadığım panik ataklar için başvurduğum Ozan bey öncelikle çok ilgili ve hastasına değer veren bir insan. Hayatımı zindana çeviren panik ataklarım için gittiğim daha önceki devlet hastanesindeki kötü deneyimlerimden sonra Ozan beyin o insana huzur veren duruşu, sakinliği ve işine olan bağlılığını farketmeniz bile iyileşme sürecinizde ciddi bir ilerleme sağlıyor. Sadece dinleyip ilaç yazıp yollayan doktorların aksine hastasını dikkatle dinleyen, gerekli yerlerde müdahale eden, terapi konusunda yetkin bir isim. Gerek doktorluğu gerekse insani yönüyle kesinlikle tavsiye edebileceğim bir isim. Kendisine bir kezde burdan teşekkür ediyorum.
me....
Kendisiyle tanışmam Ermeni Hastanesi'nde oldu. Ozan bey özellikle ilaçlar konusunda uzmandır. Mesela kullandığım ilacin grip ilaçlarıyla etkileştiğini söylemiş, bunca zaman her grip ilacı içtiğimde nükseden ve psikolojik sandığım baş dönmesi ve mide bulantısından beni kurtarmıştır. Sırf bu yüzden saygımı ve güvenimi de hemencecik kazanmıştır.Analiz yeteneği muhteşemdir ve herşeyden önce klişelere takılmak yerine kendi yöntemlerini geliştirerek tedavi etmeyi seçmesi benim gözümde kendisini üst sıralara yerleştirmistir. Mesela yaşamla ilgili bazi düzenlemelerle çözülecek konularda yok yere ilaç kullanmaz ya da alternatif tedavi yöntemlerine ön yargıyla yaklaşmak yerine önce araştırmayı tercih eder.
Ben ne sorduysam, hepsini sabırla cevaplamıştır. Bana açıklamıştır.
Kendisine binlercekez teşekkürler ederim.
M. Ozan Kiki isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?M. Ozan Kiki, Psikiyatri. Size M. Ozan Kiki tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Grup Terapisi, Psikodinamik Psikoterapi, Dinamik Psikoterapiler, Evlilik Terapisi, Randevu, Cinsel Terapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Yetişkin Terapisi, Psikoterapi, Psikanalitik Psikoterapi.
M. Ozan Kiki adresi nerede?M. Ozan Kiki şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Cumhuriyet Mh. İzzetpaşa Sk. No:27/1 Bomonti/Şişli İstanbul İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan M. Ozan Kiki isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda M. Ozan Kiki online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda M. Ozan Kiki isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?M. Ozan Kiki, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
M. Ozan Kiki hangi dilleri konuşuyor?M. Ozan Kiki ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
M. Ozan Kiki isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?M. Ozan Kiki bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan M. Ozan Kiki ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar M. Ozan Kiki hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, M. Ozan Kiki hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikiyatristler
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikiyatristler