Laserasyon Onarımı
Kontrol Randevusu
Laserasyon Onarımı
Lokal Anestezi
r.....
18 yaşındaki oğlumun sırtındaki nevüs için gittik. Pandemiden dolayı yalnız muayene etti. Nevüs ün kanser olması ihtimali vardı ve biz bunu henüz oğlumuza söylememiştik. Doktor bey bizimle bir görüşme yapmadan hemen bu durumu söyledi. Bu tavır karşısında şok yaşadık. Doktor bey bize kendi açıklamaları dışında sorduğumuz tüm sorularda bizi tersledi. Memnun kalmadık.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
Ben çok memnunum yaptığı ameliyattan sonuçları çok güzel. Göğüs estetik ameliyatı oldum. Kendisi beni çok güzel yönlendirdi. Kendisi göğüs büyüklüğünü ayarladı iyi ki ona uydum ve dinledim. Çok çok memnunum. Aynaya baktığımda gülüyorum ağlamıyorum artık. Almanya'daki arkadaşlarıma da hemen söyledim yönlendirdim. Onlar da muayane olacak şimdi.
Tavsiye üzerine gittim. Hastalarına karşı yaklaşımından ve cerrahi müdahalelerinden çok memnun kaldım. Çok bilgili bir doktor. Ben Mehmet beyden genel olarak memnun kaldım. Hastasına güven veriyor. Benimle birebir ilgilendi. Her şeyi ile kendisi ilgileniyor. Aradığım zaman rahat bir şekilde ulaşabildim.
ha....
Serol Bey'e burnumun kemerli olması şikayeti ile tavsiye üzerine gitmiştim. Alanında çok tecrübeli bir hekim olması ve ilk muayene esnasında bana güven vermesi sebebiyle ameliyata karar verdim. Sonuçtan oldukça memnunum. Burnumun yeni hali sanki hiç ameliyat olmamış kadar doğal ve istediğim şekilde. Kendisine teşekkür ederim.
M.Serol İnceoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?M.Serol İnceoğlu, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi. Size M.Serol İnceoğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Randevusu, Normal Randevu, Laserasyon Onarımı, Lokal Anestezi, Kontrol Randevusu.
M.Serol İnceoğlu adresi nerede?M.Serol İnceoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Petrol İş Mah. Üsküdar Cad. No:45 Kartal
Adresine gitmek zorunda kalmadan M.Serol İnceoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda M.Serol İnceoğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda M.Serol İnceoğlu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?M.Serol İnceoğlu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
M.Serol İnceoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?M.Serol İnceoğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan M.Serol İnceoğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar M.Serol İnceoğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, M.Serol İnceoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4 yıldız (5 üzerinden) verdi.
M.Serol İnceoğlu hangi sigortaları kabul ediyor?M.Serol İnceoğlu, sigortanın mevcut olup olmadığını belirtmedi. Sigortanızı kapsayıp kapsamadığını veya yalnızca sigortasız hastaları kabul edip etmediğini öğrenmek için önce M.Serol İnceoğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
İstanbul Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Yalova Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Avcılar Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Esenyurt Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Maltepe Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Daha fazla (15)Kartal bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Kartal bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Kartal bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Kartal bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Kartal bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Kartal bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Kartal bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Kartal bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Kartal bölgesinde Türk Nippon Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Kartal bölgesinde Unico Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Kartal bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Kartal bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Kartal bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Kartal bölgesinde SGK kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Kartal bölgesinde Cigna Finans Emeklilik Ve Hayat kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Kartal bölgesinde Doğa Sigorta Kooperatifi kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Kartal bölgesinde Katılım Emeklilik Ve Hayat kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra