Uzm. Psk. Dan.
Bireysel Danışmanlık
Boşanma Danışmanlığı
Boşanma Terapisi
M.Soner Akkaya
Duygu Odaklı Terapi (EFT)
Ebeveyn Danışmanlığı
Sorunlu Aile İlişkileri Terapisi
Yas Terapisi
Şema Terapi
d.....
Soner beyden eşim ile birlikte aile danışmanlığı alıyoruz. Eşimi çok zor ikna ederek kendisine ulaştım. 2. Seanstan sonra eşim benden daha hevesli gitmeye başladı. Bir çok sorunu arkamızda bıraktık. Umarım önümüzdekileri de güzel bir şekilde geride bırakırız. İyi ki sizi tanıdık hocam. Evimize, hayatımıza yaptığınız dokunuşlar için sağ olun.
ta...k
Hayatımın hangi dönemi olursa olsun aynı sorunla asla olmasın tabi ama ufak bir sorunda yaşamış olsam kapısını çalacağım tek kişi sizsiniz. Sayenizde gelecek kaygısı yaşamıyorum. Hayatım oldukça kaliteli bir hale geldi. Beni çok iyi anladınız, güler yüzünüzü hiç eksik etmediniz. Allah sizden razı olsun. Sevgilerimle sayın hocam…
Kişisel sorunlarımı kimseye güvenip anlatamıyordum. Arkadaşlarıma dahi bilgi vermekten sakınan birisiyim. Bunun bir sorun olduğunu düşünen ailem beni terapi sürecine yönlendirdi. İlk 2 oturum bilinçli sessizliğimi Soner hocamın sabrı ve istikrarlı tutumu bozdu. Kendisi ile online ortamda güzel bir yolculuğa çıktık ve ben bu yolculukta çok şey öğrendim. Size güvenmekte, insanlara güvenebilmekte gerçekten çok güzel her şey için teşekkür ederim. İyi çalışmalar.
t.....
Soner beyle terapilerimize yaklaşık 1 ay önce başladık. İlk görüşmemizde yaptığı ayna metaforuyla beraber, bugün duygu durumumu daha iyi farketmeye başladım. Kendisiyle görüşmelerimizde samimiyetinin verdiği güvenle ifadelerimi ve duygu durumlarımı rahatlıkla dile getirebiliyorum. Bir dostla dertleşmek gibi, çok teşekkür ediyorum kendisine.
ti...t
Our therapy was really perfect with Mr. Soner guided me about my mental problems. Many many Thanks to him.
Uzun süredir sürekli endişeli halde hissediyordum kendimi. Sanki kötü bir şey olacak ve bu kötü şeyler gelip beni bulacak hayatımı mahvedecek gibi hissediyordum. Sürekli karamsardım. Hiçbir şeyden mutlu olamıyordum. Çoğu zamanda topluluk önünde konuşmaktan çekiniyordum. Bu anlarda ellerim terliyor, kalbim hızlı çarpıyordu. Bir süre ilaç da kullanmama rağmen kendimi iyi hissetmiyordum. Konuşabileceğim bir uzman arayışına başladım. Soner hocamla tanıştım ve bu süreci birlikte devam ettirdik. Hayata bambaşka pencerelerden bakmamı sağladı. Kendisine çok teşekkür ederim.