İstasyon Mah. Şehit Emniyet Müdürü Ertan Nezihi Turan Cad., Edirne Merkez, Edirne
Yüksek lisans öğrenimi kapsamında aldığı test - terapi eğitimleri ve uygulamaları ile 10 yılı aşkın süredir, oldukça geniş yelpazedeki aktif saha tecrübesine ilaveten M. Utku TOHUMCU, kariyeri boyunca gerek mesleki gereklilikler, gerekse kendi bilgi ve tecrübesini arttırmak amacı ile birçok test ve terapi eğitimine katılmıştır. Bunlardan bazıları; asil üyesi olduğu Türk Psikologlar Derneğinden WISC-lV (WÇZÖ-4, Wechsler Çocuklar İçin Zeka Ölçeği - lV) Eğitimi, Çocuk Değerlendirme Eğitimi, Nöropsikolojik Değerlendirme Eğitimi; İstanbul Aydın Üniversitesinden Oyun Terapisi Eğitimi, Masal Terapisi Eğitimi; Gelişimsel Çocuk Nörolojisi Derneğinden Denver ll Gelişimsel Tarama Testi Eğitimi, Dehaist Sağlık Hizmetlerinden MOXO Dikkat Testi Eğitimi, DATEMden Bilişsel Davranışçı Terapiler Eğitimi, Adalet Bakanlığı CTE Genel Müdürlüğünden Öfke Kontrol Programı Eğitimi, Sigara, Alkol, Madde Bağımlılığı Uygulayıcı Eğitimi; Milli Eğitim Bakanlığı'ndan 0-18 yaş Aile Eğitimi ve T.C. İstanbul Üniversitesinden Aile Danışmanlığı Eğitimidir.
2011 yılından bu yana Psikolog olarak aktif bir şekilde çalışan M. Utku TOHUMCU; yaklaşık 3 yıl süre ile çeşitli özel eğitim kurumlarında, özel gereksinimli çocuk ve yetişkin bireyler ve de onların aileleri ile; 1 yıl Türk Silahlı Kuvvetlerinde Rehberlik ve Danışma Merkezi Kısım Amiri olarak er- erbaş ve yakınları ile, yaklaşık 5 yıl da Adalet Bakanlığı bünyesinde çeşitli cezaevlerindeki H/T ve aileleri ile çalışmıştır. Kamu hizmetinden istifa ederek ayrıldıktan sonra da mesleki faaliyetlerini sürdürmeye devam eden M. Utku TOHUMCU; 2020 yılından bu yana kurucusu olduğu Rota Psikoloji 'de hem yüz yüze, hem de online olarak danışan kabul etmeye devam etmektedir.
e ...k
Anasınıfı çağındaki çocuğumuzun okul fobisi, okula uyum sorunu ve saldırganlık davranışları amaciyla gittiğimiz Utku Bey Sorunlarımızı çok iyi ve etkili bir şekilde çözdü. Kisa sürede olumlu sonuçlar elde ettik. Alanında etkin ve başarılı. Kesinlikle tavsiye ederim.
i̇...ç
Stres ve heyecan seviyemin kontrolü için Utku Bey'e başvurmuştum. Sürecimiz 9-10 hafta kadar sürdü. Her zaman "ben size sadece bir ışık göstereceğim siz o yolda kendiniz devam edeceksiniz" derdi. Süreç her hafta başarılı bir şekilde devam etti. Kendisinin güler yüzü, pozitifliği bu sürecimin olumlu geçmesinde tabiki çok faydalı oldu. Kendisine bu konuda ne kadar teşekkür etsem azdır. Kendisine tekrardan teşekkürlerimi iletiyorum.
M. Utku Tohumcu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?M. Utku Tohumcu, Psikoloji.
M. Utku Tohumcu adresi nerede?M. Utku Tohumcu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İstasyon Mah. Şehit Emniyet Müdürü Ertan Nezihi Turan Cad. Edirne
Adresine gitmek zorunda kalmadan M. Utku Tohumcu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda M. Utku Tohumcu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda M. Utku Tohumcu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?M. Utku Tohumcu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
M. Utku Tohumcu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?M. Utku Tohumcu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan M. Utku Tohumcu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar M. Utku Tohumcu hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, M. Utku Tohumcu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.