Emek Mahallesi Ali Nadi Ünler Bulvarı Şakir Sabri Cad. No:13, Şehitkamil, Gaziantep
Abdominal Laparoskopi
Tiroit Sintigrafisi
Tiroit Ultrasonografisi
Tüp Mide Ameliyatı
a....a
Safra kesesinde yıllardır çektıgım taşım vardı Kanala düşen taşım daha önce ercp işlemi ile temizlendı taşı hep erteliyordum 1 Hafta öncesınde taş iltıhap a dönüşmüş inanılmax sancılarla kıvrandım Dr Yavuz Çapan hocamın adını duydum aynı zamanda çok korkuyordum ameliyat sürecinden bana çok güzel rehberlik yaptı güleryüzü yumuşak kalbi ile kendimi emin ellere emanet etmiş oldum ameliyat sürecinden taburcu olacağım zamana ve sonrasında tedavi mi takip ettı gerçekten eline emeğine sağlık Allah böyle hekimlerı hep var etsin Gönül rahatlığıyla tercih edılecek bir hekim Yavuz Çapan hocam…,A.A
e....
Babamin fitigi vardi ama yasi cok ileri olmasından dolayi anesteziyi kaldırabilir mi endisesiyle tereddüt ediyorduk. Hocamin ellerine saglik 1966 model kasayi 2024 e çevirdi. Hocam bu espriyi bilir :) evel Allah gozunuz kapali kendinizi emanet edebilirsiniz Yavuz beye.
s ...d
Karın ağrısı ve kusma şikayeti ile acile gittim MR ve kan sonuçlarına göre apandisit teşhisi konuldu. Acil ameliyata alındım. Yavuz hoca yapti ameliyatı. Gerek hocam gerekse ekibi ve hemşireler çok güler yüzlü ve hassaslar. Ameliyat sonrası süreç çok rahattı. Güler yüzü, detaylı açıklamaları çok rahatlattı. Kaygısız ve sorunsuz bir süreç geçirdim. Ellerinize sağlık.
10 gün önce safra kesesi ameliyatı oldum hocamız sayesinde gayet başarılı geçti 4 gün sonra çalışma hayatıma geri döndüm çok fazla kaygılı bir insandım onunla ilk görüşmeden itibaren gerek hastaya yaklaşımı güler yüzü ayrıca profesyonelliğiyle güven verdi.çok şükür kurtuldum güvenebileceğimiz en iyi cerrahlar biri benim için
se...n
Annem göğüsündeki iltihaplanma için gitmişti ama kistlerden sürekli de sürekli doktorumuzun takibinde ve doktor alanında gerçekten çok iyi en iyi yanı olur olmaz her şeye ameliyat dememesi ve gerçekten zaruri ise müdahale etmesi. Annemde müdahale etmesi gerekti ve gayet güzel başarılı geçti sonuçları detaylıca inceletti çok iyi doktor Allah kendisinden razı olsun.
ar...l
Üç ay önce yaşadığım kıl dönmesi rahatsızlığı nedeniyle Op. Dr. M. Yavuz Çapan’a başvurdum ve bu kararımın ne kadar doğru olduğunu hemen anladım. İlk görüşmemizde, hasta-doktor ilişkisine verdiği önem ve nazik yaklaşımı ile ameliyat süreci hakkında tüm endişelerimi giderdi. Operasyon günü geldiğinde ise profesyonelliğiyle güven verdi. Ameliyat sonrası iyileşme sürecim de sorunsuz geçti; Dr. Çapan rutin kontroller ve yönlendirmeleriyle iyileşmemi yakından takip etti. Ameliyat sonrası rahatlamam ve hızlı iyileşmem, onun uzmanlığının ve özenli yaklaşımının bir sonucudur. Kendisinin tıbbi bilgi birikimi ve cerrahi becerisi benzersizdir. Kıl dönmesi ameliyatı için doktor arayışında olan herkese gönül rahatlığıyla Op. Dr. M. Yavuz Çapan’ı tavsiye ediyorum. Gösterdiği özen ve profesyonellik sayesinde sağlığıma kavuştum.
ha...
Annemin adına yorum yapıyorum. Biz Guatr ve guatir da oluşan nodül için doktor beye başvurduk. Çevreden öneri ve internetten araştırarak ulaştık. Doktor beyin özellikle kendine güvenmesi ve karşıdaki insana güven vermesi olumlu konuşmaları bizi çok etkiledi. Ameliyat riskli olduğu için çok korkuyorduk hatta başka bir hastanede bize kanser denilmişti doktorumuzun detaylı bilgilendirmesi yorumları korkmadan ameliyata karar vermemizi sağladı. Çok şükür iyiki kendisini dinledik ve ameliyat olduk en riskli kısmı kalsiyum bezleri ve ses telleriydi çok şükür ikiside sağlam bir şekilde ameliyat gerçekleşti. Güler yüzü mutavaziligi ayrı işinin ehli olması taktir edilecek bir durum. Her şey için doktorumuza minnettarız. Pazartesi kontrolümüz olacak inşaallah süreci sizinle paylaşacağım. Şuan annem gayet iyi elhamdülillah.
fa...s
Yavuz hocanın eline emeğine sağlık. Yıllardır çektiğim anal fistül sıkıntısını kim bu işte usta diye araştırırken yavuz hocamla tanıştım 4. Ameliyatimda yavuz hocaya teslim oldum Allah'a şükürler olsun başarılı oldu yavuz hocamdan çok memnunum beni Ankara'ya gitmekten kurtardı Gaziantep te güveneceginiz tek cerrah Allah uzun ömürler versin.
me...
Yavuz Hocanın eline emeğine sağlık çok memnun kaldım çok korkuyordum korktuğum gibi değildi çok ilgili bir hoca hastaneden de memnun kaldım Hocanın sayesinde tiroid ameliyatım çok başarılı geçti tiroid için genel cerrahi olarak alanında Antep te gözü kapalı gidilecek hocalardan bir tanesi
fi...z
Yavuz hocamı internet üzerinden buldum. Apsemin dayanılmaz boyutta agrılarıyla hocama gittim bana o kadar cok yardımcı oldu ki hemen amaliyatım yapıldı. Ben panikatak bi insanım beni o kadar sakinleştirdiler ki sonsuz minnettarım kendisine ve ekibine. İyiki varsiniz. Kesinlikle sağlığınızı teslim edebileceğiniz bi cerrah..
M. Yavuz Çapan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?M. Yavuz Çapan, Genel Cerrahi. Size M. Yavuz Çapan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Tüp Mide Ameliyatı, Laparoskopik Reflü Ameliyatı, Fundoplikasyon(Gerd Cerrahisi), Laserasyon Onarımı, Splenektomi, Mohs Cerrahisi, Sinir Monitörizasyonu, Anoskopi, Tiroid İnce İğne Biyopsisi, Obezite Cerrahisi.
M. Yavuz Çapan adresi nerede?M. Yavuz Çapan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Emek Mahallesi Ali Nadi Ünler Bulvarı Şakir Sabri Cad. No:13 Gaziantep
Adresine gitmek zorunda kalmadan M. Yavuz Çapan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda M. Yavuz Çapan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda M. Yavuz Çapan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?M. Yavuz Çapan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
M. Yavuz Çapan hangi dilleri konuşuyor?M. Yavuz Çapan ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
M. Yavuz Çapan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?M. Yavuz Çapan tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar M. Yavuz Çapan hakkında ne düşünüyor?Toplam 137 hasta / danışan, M. Yavuz Çapan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
M. Yavuz Çapan hangi sigortaları kabul ediyor?M. Yavuz Çapan tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Ak Sigorta, Generali Sigorta, Ergo Sigorta, Mapfre Sigorta, Ray Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Gaziantep bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Genel Cerrahlar
Gaziantep bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Gaziantep bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Gaziantep bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Gaziantep bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Gaziantep bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Gaziantep bölgesinde Doğa Sigorta Kooperatifi kabul eden Genel Cerrahlar
Gaziantep bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar