Abdominal Ultrasonografi
Zekai Pekkafalı Muayenehanesi, BRANDİUM
Brandium Rezidans R2 Blok D:36 Küçükbakkalköy, Ataşehir
Zekai Pekkafalı Muayenehanesi, BRANDİUM
de...
Kist Hidatik tip3 hastasıydım. Çok doktor araştırdım ama Mehmet Zekai Bey kadar donanımlı kimseyle konuşmadım. Aniden çıkan sebebiyle panik yaşarken sakinliğiyle hastalığım hakkında derin bilgilerini ve tecrübelerini bizimle paylaştı ve operasyona rahatlıkla hazırlanıp girdim.Temiz, konforlu kliniğiyle örnek bir yer teşkil ediyor.İlgisi sadece klinikte kalmayıp asistanının da sürekli takip etmesi ,işini önemsemesi insan sağlığına verdikleri önemi bir kez daha gösteriyor.
a....k
Sn.Zekai Pekkafalı hocam karaciğerimdeki Hidatik kist teşhismi ve girişimsel radyoloji ile tedavisini gerçekleştirdi. Ani ortaya çıkan rahatsızlığım sebebi ile yaşadığım korku endişe ve kaygıyı profesyonel tecrübesi, detaylı bilgilendirmesi ve sevecenliği sayesinde kolayca atlattım. Kendisine binlerce kez teşekkürler Allah razı olsun Mesleki deneyimleri, ilgisi alakası ev güler yüzü ile sağlığıma kavuştum. Gönül rahatlığı ile gidebilirsiniz.
Prof. Dr. M.Zekai Pekkafalı
Sağlığınıza kavuşmanız hepimizi mutlu etti. Yorumlarınız için teşekkür ederim. Sağlıcakla.
me...n
Sn.Zekai Pekkafalı Hocam,hem konusunda uzmanlığı,hem dürüstlüğü,hem de hastaya ve hasta yakınlarına cana yakınlığıyla çok saygı duyduğum bir doktordur.Pankreas Ca hastası annemin BT Çölyak Blokajını yaptı ve tedaviden sonra bile takibe ve desteğe devam etmiştir.
Prof. Dr. M.Zekai Pekkafalı
Annenize ağrısız uzun ömürler ve acil şifalar diliyorum. Gerek hastalık sürecinde, gerekse sağlığına kavuştuğunda iletişimimiz devam edecektir. Yorumunuz için de çok teşekkür ederim. Sağlıcakla...
fu...i
Dr. Zekai Pekkafalı'nın detaylı incelemesi ve bilgilendirmesi, konforlu açık mr cihazı ve ilgili teknisyeni ile gerçekten alanında seçkin bir yere sahip. Kesinlikle öneririm
M.Zekai Pekkafalı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?M.Zekai Pekkafalı, Radyoloji. Size M.Zekai Pekkafalı tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Abdominal Ultrasonografi, Yetişkin Terapisi.
M.Zekai Pekkafalı adresi nerede?M.Zekai Pekkafalı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Brandium Rezidans R2 Blok D:36 Küçükbakkalköy Ataşehir
Adresine gitmek zorunda kalmadan M.Zekai Pekkafalı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda M.Zekai Pekkafalı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda M.Zekai Pekkafalı isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?M.Zekai Pekkafalı, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
M.Zekai Pekkafalı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?M.Zekai Pekkafalı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan M.Zekai Pekkafalı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar M.Zekai Pekkafalı hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, M.Zekai Pekkafalı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
M.Zekai Pekkafalı hangi sigortaları kabul ediyor?M.Zekai Pekkafalı tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Mapfre Sigorta, Anadolu Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Ataşehir bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Radyologlar
Ataşehir bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Radyologlar