Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu
Histeroskopik Cerrahi
Jinekolojik Laparoskopi
Kapalı Rahim Alma Cerrahisi
Medicana International İzmir Hastanesi
Labioplasti (iç Dudak Estetiği)
Laserasyon Onarımı
Laparoskopik Cerrahi
Histeroskopik Cerrahi
Labioplasti / Vajinoplasti
d....d
Hamilelik sürecimi Zeynep hanımla tamamladım. whatsappdan bile hemen dönüş yapan bir doktor kendisi.hiç bir sorum cevapsız kalmadı.sorunsuz ve sağlıklı bir şekilde doğumum gerçekleşti.sakin ve pozitif bir doktor yine hamile kalsam kendisini tercih ederim.
di...c
Hamilelikte iyi bir doktora denk gelmek şanstır biz çok şanslıydık sürecin her aşamasında bize destek olan sevecen bilgili her konuda yardımcı sevgili doktorum, iyi ki yollarımız kesişti kızıma ilerde anlatabileceğim çok güzel bir doğum hikayesi hediye etti bize. İyi ki var böyle hekimler hep var olsun
Zeynep hocamla ilk ağustos 2022 yılında tanıştık, tanıştığımız günden beri oldukça güler yüzlü, pozitif, daima olumlu düşüncülerle beni yönlendirdi, hamileliğim çok güzel geçti. Nisan ayında yaptığım doğum sürecindede beni çok motive etti, her zaman kendisi ulaşılabilir ve yakından ilgiliydi. Zeynep hocamı çok seviyorum, iyi ki var.
Hasta
Ilgili bir doktordu daha once cogu doktor kistiniz var demesine ragmen mehtap hanim kistimin olmadigini soyledi ve herseyin normal oldugunu belirtti ilgisiden memnun kaldim cok guler yuzlu sanki yillardid tanisiyormus gibi
ç....k
Doktor hanım çok ilgili, güler yüzlü. Gebelik muayenesi için gittim, diğer doktorların oluşturduğu kaygıları çok güzel bir şekilde giderdi. Çok memnun kaldım.
fu...ş
Hamileliğimin başından itibaren süreci Zeynep Hanım ile ilerlettik. Her zaman çok ilgili nazikti. Her soruma cevap bulabildim. Ama en önemlisi doğum sürecimi çok tecrübeli ve pratik bir şekilde yönetmesi oldu. Sakin ve içimi rahatlatan tavrıyla panik seviyemi sıfıra indirdi. Doğumun hızlı ilerlemesini sağladı. Bebeğimi hiç bir aksilik olmadan sağlıklı bir şekilde kucağıma aldım. Yine doğum yapacak olsam yine Zeynep Hanım a giderdim.
Normal giden hamileliğimin seyrinin tamamen değiştiği 33. Haftamda hayatımın en kötü günlerinde doktorumun şehir dışında olması sebebiyle tanıştığım, dünyalar tatlısı, dünya iyisi herşeyden önce bana doktordan çok bir anne, abla, kardeş şefkati ile gerek tedavim, gerek psikolojik desteği ile her daim minnet duyacağım canım doktorum. Geriye dönüp baktığımda hafızamda ne kadar acı veren sahne var ise de, Zeynep hanımın şefkatli yaklaşımını hatırladığımda tebessüm ediyorum. Allah ayağınıza taş değdirmesin hocam.
te...r
Hamileliğimin en başından doğumuma kadar M.Zeynep Hanımı doktorum olarak tercih ettim.ilk karşılaşmada aldiğim pozitif enerji sebebiyle her muayneme heyecanla gidip verdiği pozitif enerji ile mutlu bir şekilde dönüyordum.hastasına karşı çok ilgili alakalı güleryüzlü bir doktor işini severek detaylı bir şekilde takip ederek yapıyor.başarılarının devamını dilerim...
r.....
Zeynep hanım ile doğum öncesi kontrol aşamasındayız henüz, kendisi oldukça ilgili ve başarılı. Hamilelikte yapılması gerekenler, yapılmaması gerekenler, beslenme şekli gibi konularda bizi aydınlattı. İnsana güven veriyor, tebrikler hocam.
M. Zeynep Kuşku isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?M. Zeynep Kuşku, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size M. Zeynep Kuşku tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu, Normal Randevu, Esd (Sedimantasyon), Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Hemaferez, Preoperatif Değerlendirme, Laserasyon Onarımı, Robotik Cerrahi, Da Vinci Robotik Cerrahi.
M. Zeynep Kuşku adresi nerede?M. Zeynep Kuşku şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yenişehir Mahallesi İşçiler Caddesi No:126 Konak
Adresine gitmek zorunda kalmadan M. Zeynep Kuşku isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda M. Zeynep Kuşku online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda M. Zeynep Kuşku isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?M. Zeynep Kuşku, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
M. Zeynep Kuşku hangi dilleri konuşuyor?M. Zeynep Kuşku ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
M. Zeynep Kuşku isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?M. Zeynep Kuşku tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar M. Zeynep Kuşku hakkında ne düşünüyor?Toplam 9 hasta / danışan, M. Zeynep Kuşku hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
M. Zeynep Kuşku hangi sigortaları kabul ediyor?M. Zeynep Kuşku, sigortanın mevcut olup olmadığını belirtmedi. Sigortanızı kapsayıp kapsamadığını veya yalnızca sigortasız hastaları kabul edip etmediğini öğrenmek için önce M. Zeynep Kuşku ile iletişime geçmenizi öneririz.
İzmir Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Narlıdere Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Urla Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Aliağa Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Daha fazla (12)Konak bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Konak bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Konak bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Konak bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Konak bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Konak bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Konak bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Konak bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Konak bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Konak bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Konak bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Konak bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Konak bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Konak bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Konak bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Konak bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Konak bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Konak bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları