20'lik Diş Çekimi
Mahir Açıkalın Muayenehanesi
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Diş Dolgusu
Tam Diş Protezi
Zirkonyum Porselen Kronlar
İmplant
Mahir Açıkalın Muayenehanesi
Şeffaf Plak Tedavisi (Telsiz Tedavi)
pı...r
Dr. Mahir Bey'e ve Ece Hanım'a çok teşekkür ederim. Dişçiden korkan biriydim ama güler yüzlü her soruya cevap veren ilgili bir diş hekimi ve ekibi her şeyi değiştiriyormuş. Dişçiden korkan her yaştan insanın, korkusunu yenerek ve severek gidebileceği inanılmaz tatlı bir diş hekimi ve ekibi sonunda bulundu diyebilirim. Ayrıca diş çekimini çok hafif atlattığımı en küçük bir soru işaretimde hemen yardımcı olduklarını belirtmek isterim. Pozitif enerjiyle işini harika yapan eli çok hafif bir doktor Mahir Bey. Tekrar teşekkür ediyor ve herkese tavsiye ediyorum.
tu...5
Ailecek uzun yıllardır kendisine gidiyoruz. İnsan dişçiye hiç keyifle ve isteyerek gider mi? Söz konusu Mahir Bey ise kesinlikle.. Bugüne kadar yaptığı her işlem tartışmasız evladiyelik denecek nitelikte.Herkese rahatlıkla tavsiye ettiğim ve herkesi de son derece memnun bırakan bir hekim.
be...r
Doktorumuz gerçekten işinde çok profesyonel çalışıyor,annemin üst dişlerine uyguladığı tedaviden çok mennun kaldık annem sayesinde inci gibi dişlere sahip oldu doktorumuza ve ekibine sonsuz teşekkürler
me...4
O her zaman en iyisidir..cok zor çekilecek disi çok hafif ve ağrısız aldı..eline koluna sağlık Mahirim.
nu...r
Çok değerli Mahir bey ve ekibi ; sizleri ziyaretimin sebebi 9 yaşındaki oğlumun çürük dişleriydi.oglumun iğneden korkması sebebiyle ertelemiştik fakat mahir bey in elinin hafifliği samimi davranışları işine hakimiyeti ve profesyonel ekibi sayesinde oglumun tüm korkuları ortadan kaldırdı ve iğnesiz dolgularımızı yaptırdık.tam bir aile ortamı yüzde yüz tavsiye ederim herkese;)
Elleriniz dert görmesin hocam saygılar sevgiler,,,
Herkese musmutlu gülücükler ;))
ar....
İnsanın muayene koltuğuna güvenle oturduğu bir dişhekiminin olması çok önemli, senelerdir şifa bulduğumuz ailemizin tek dişhekimidir. Özen, hassasiyet ve son teknoloji cihazlarla üst seviye hizmet için çok teşekkürler.
30 seneyi aşkın tecrübe, hassas ve ilgili yaklaşımla birleştiğinde şifa bulduğunuz ve güvenle gittiğiniz bir hekimdir. 15 sene önce eşimin dişlerini yapmıştı, hala keyifle ve sorunsuz kullanıyor ve şimdilerde benim iki kanal tedavisi bir dolgu nedeni ile son zamanlarda sık ziyaret ettiğim tek doktorumdur.
ir...5
Samsunda yaşıyoruz . Kızımıza misafir gelmiştik.Aynı zamanda güzel İzmirde gezmeye.
Kızımızın çokca ısrar ve tavsiyesi üzerine ilk kez Mahir beye gittim. İyiki gitmişim bu gezmeler arasında dişlerim de dün sorunsuz bitti .Çok güzel oldu .Çoook memnun kaldım kendilerinden.İnşallah Bundan sonra KESİNLİKLE Diş doktorum kendisi olacaktır.
Bu arada dişçi koltuğundan korkan biri olan ben sessiz sedasız gittim geldim çünkü;
Gerçekten işinin ehli sakin güler yüzlü eli çok hafif elinde aletler varmı yokmu anlamıyorsunuz...
Tabii Ece hanım da güzel ve güler yüzüyle yardımcı oluyor.Keza muayenehane ortamı da şahane.
Mahir Açıkalın adını duyduğunuzda hiç tereddütsüz gidebilirsiniz .
Sağolun varolun Sayın Mahir Açıkalın ve Ece hanım.
d....i
Gayet profesyonel ve pozitif bir diş hekimi. Uygulamadan da çok memnun kaldım. Ortodonti tedavisi için de kendisi ile devam edeceğim.
nu...1
Dr.Mahir beyin güler yüzü , dingin ruhuyla dinlemesi, o pozitif enerjisi sayesinde 8 yaşındaki oğlum korkusunu yendi.Dişindeki çürüğü kurtardık ;))
Elinize emeğinize sağlık Mahir hocam.
di...5
Mahir beye çok teşekkür ederim.Daha önce de kendisine 20’lik diş çekimi için gelmiştim.Bunun güveniyle gönül rahatlığıyla koltuğa oturdum.İşini %100 kalitede yapan bir doktor.Tekrar teşekkür ederim
Mahir Açıkalın isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mahir Açıkalın, Diş Hekimi. Size Mahir Açıkalın tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: İmplant, Lamina Uygulamaları, Zirkonyum Porselen Kronlar, Gülüş Tasarımı, Estetik Porselen, 20'lik Diş Çekimi, Kök Kanal Tedavisi, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Diş Dolgusu, Tam Diş Protezi.
Mahir Açıkalın adresi nerede?Mahir Açıkalın şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yalı Cad.Sahil Apt.No:272 Zeminkat İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mahir Açıkalın isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mahir Açıkalın online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Mahir Açıkalın isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Mahir Açıkalın, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Mahir Açıkalın hangi dilleri konuşuyor?Mahir Açıkalın ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Mahir Açıkalın isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mahir Açıkalın bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mahir Açıkalın ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mahir Açıkalın hakkında ne düşünüyor?Toplam 29 hasta / danışan, Mahir Açıkalın hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diş Hekimleri
İzmir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diş Hekimleri