ze...
Bugün muayene oldum. Dört gündür sinek ısırması sonucu ayak bileğimdeki şişkinlik geçmedi. Tahlil sonucuna göre reçete verip iyi olsam da olmasam da gelmem için gün verdi. Çok ilgili ve süreci takip etti. Böyle bir doktorun hiç yorumu olmaması şaşırttı. Samimi ve güleryüzlü ayrıca çok ilgili bir doktor. Tavsiye edilir.
og...k
25.11.2018 tarihinde yüksek enfeksiyon nedeniyle Koç hastanesine gittim. Dr Mahir Kapmaz beni hastaneye yatırdı., hiç bekletmeden beni kontrol altına aldı. İlgisiyle bilgisiyle anlayan dinleyen emeğini esirgemeyen daha ilk günden canımı emanet ettiğim güzel evlat.., teşekkür ederim , yolun hep açık ve aydınlık olsun.
Mahir Kapmaz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mahir Kapmaz, Tıbbi Mikrobiyoloji.
Mahir Kapmaz adresi nerede?Mahir Kapmaz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Maltepe Mahallesi Davutpaşa Caddesi No:4 Zeytinburnu
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mahir Kapmaz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mahir Kapmaz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Mahir Kapmaz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mahir Kapmaz bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mahir Kapmaz ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mahir Kapmaz hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Mahir Kapmaz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.