Diyetisyen Randevusu
Online Diyet
Dyt. Mahir Tekgöz- Ankara
Atatürk Mah. Ertuğrul Gazi Sok. Metropol İstanbul A Blok Kat:34 Daire:480, İstanbul
Dyt. Mahir Tekgöz-İstanbul
İnsülin Direnci ve Metabolik Sendrom
İrritabl Bağırsak Sendromu (İBS) Diyeti
İştah Yönetimi ve Kilo Kontrolü
Dyt. Mahir Tekgöz- Ankara
Ardından aynı yıl Bingöl Toplum Sağlığı Merkezi’nde diyetisyen olarak göreve başlayarak 4 yıl boyunca binlerce hastaya verdiğim hizmetin yanında birçok kurumda sağlıklı beslenme üzerine eğitim ve seminerler verdim.
2016’da ise devlet kadrosundan istifa ederek Elazığ’da özel bir klinik açtım. Burada binlerce danışanımın bariatrik cerrahi sürecine hazırlanmasına yardımcı olarak cerrahi operasyon sonrasındaki beslenme programlarını düzenledim.
2018 yılında bütünsel tıpa merak salarak hastalıkların sadece görünen kısımları ile değil hastalığın altında yatan zihinsel duygusal ve ruhsal nedenlerini araştırıp çözümleme üzerine çalışmaya başladım. Bu süreçte Sei Jung ile tanışarak bununla ilgili bir çok eğitim programlarında yer aldım. Ayrıca bölgesel zayıflama cihazları konusunda girişimlerde bulunarak kliniğimde bunlarla hizmet vermeye başladım. Bugün itibari ile Elazığ ve Ankara şubelerimiz ile danışanlarımıza destek olmaktayız.
Mükemmel bir diyetisyen kendisi, bunu yazmakla bile anlatamam kelimeler yetmez tüm Elazığ biliyor. Detoks programları, İştah kapatma seanslar, spor aletleri hepsinden faydalanan bir danışanı olarak çok memnunum ilgisi, sempatik yapısı ve degerli bilgileri ile kilo verimimde çok faydalandım verdigim kiloları listeleri bıraktıktan sonra çok fazla kaçamaklar olsa bile geri almamam en güzeliydi iyiki varsın Hayatımı enerji ve sağlıkla dolduran bir diyetisyendir kendisi iyi ki tanımışım dediklerimden ve hiç bırakmak istemediklerinden bu yüzden benden kurtuluşunuz yok aynen yola devam mahir bey
es...
Sayesinde 2 hafta gibi bir sürede 4 kg verdim . Hem de hayat bana ızdırap olmadan . Kilo veremeyen biri olarak diyetisyenime teşekküler ederim . Daha birlikte sağlıkla vereceğimiz nice kilolar var
Hasta
Herkese selamlar. Diyetisyen Mahir Tekgöz Kliniği Elazığ şubesinde spor seanslarına katılım sağlıyorum. Sarkmalarım ve vücudumda oluşan selülitlerimdem çok rahatsızdım. Nasıl geçeceğini bir türlü bilemiyordum. Yaptığım onca spora rağmen hiçbir şekilde etkisini görmemiştim. Mahir Bey'in 1 aylık spor paketine katılım sağladıktan sonra 10 kilo verdim. Cihazları normal spor salonundaki gibi değil. Özellikle yürüyüş bandı selülitlerime baya etki etti. Magic roll adlı cihaz da bölgesel incelmemi sağladı. Bariz bir şekilde sıkılaşma ve incelme sağlandı vücudumda. Çok fazla memnunum. Çalışanların ilgi, alaka ve motiveleri için ayrıca teşekkür ederim. Gitmek isteyen herkes hiç düşünmeden gitsin. Herkese tavsiye ederim. :)
Hasta
Merhabalar. Diyetisyen Mahir Tekgöz Kliniği’nde iştah kapatma seanslarına katılım sağlıyorum. Öncelikle çok memnun olduğumu belirtmek isterim. Seanslara katılmadan önce ekmek ve tatlıya olan düşkünlüğüm beni korkutuyordu. Daha çok kilo alacağımı ve buna bağlı olarak vazgeçemeyeceğimi düşünüyordum. Özellikle gece kalkıp çikolata yemek hem beni üzüyor hem de rahatsız ediyordu. Seanslara katılım sağladıktan sonra özellikle çikolata ve ekmeğe olan düşkünlüğüm yok oldu. Kesinlikle öneriyorum. Vücudumun temizlendiğini hissediyorum. Kilo verdikçe sağlığıma kavuştuğumu görmek beni daha çok motive ediyor. Yeni bi ben olduğumu hissediyorum. Herkese tavsiye ederim :)
Mahir Tekgöz ü 5 yıldır tanıyorum Ailemizden biri gibi hayatımıza girdi. Şahsı ve ekibi olarak danışanlarına verdiği hizmet ile gönülleri fethettiğine inanıyorum
Sayesinde 4 ayda 25 kilo verdim ve hala korumaya devam ediyorum
Her daim dönüşleriyle ve ilgileriyle yanımdalar
Teşekkür ediyorum iyi ki varsınız
a....e
Benimle ilk günden beri çok güzel bir şekilde ilgilendiler , ve gerçekten sağlıklı bir şekilde kilo verdim , çok teşekkür ederim her yerde tavsiye edeceğim sizi
i̇....
Merhabalar,
Kilo verme kararı alarak Dyt. Mahir Beyin kliniğini tercih ederek doğru bir karar verdiğimi söylemek istiyorum. Öncelikle bu süreçte ilgilenen ve sürekli takip eden danışmanlarıma teşekkürlerimi iletmek isterim.
İştah kapatma ile başlayan sürecimi klinikte spor seansları ile kilo verme sürecini hızlandırmış oldum. İlk başta iştahımın kapanmayacağını sanıyorken ilk seansta sonuç almak beni şaşırmıştı.
Bu süreçte yasaklanan ürünlerden uzak durmanın ve danışmanların tavsiyelerine uyarak süreç sonunda mutlu eden sonuçlar aldığımı söylemek isterim. Her ne kadar yasaklanmış ürünlerden uzak durmak zor olsada 100 kilo ile başlayıp 2.5 ay sonunda 73 kiloya inmek bir hayaldi gerçek oldu.
Buradan da herkese tavsiye etmek isterim;
Hayatınızda büyük bir değişiklik istiyorsanız iştah kapatma ve spor seanslarına katılarak kilo verme sürecini hızlandırabilir kıssa zamanda güzel sonuçlar alabilirsiniz.
Sağlıklı Günler Dilerim.
et...r
Mahir bey özellikle hem danışmanlığı hem de tedavisi açısından dört dörtlük ilerleyen bir süreç inşa etmiştir Mahir Bey sayesinde 54 kg verdim. Gerek kurmuş olduğu empatisi gereksiz samimiyeti kişiye göre özel düzenlediği diyetleri hal ve hareketleri kendinizi kesinlikle evinizde hissetmenize neden oluyor. Her süreçte sürekli rahatsız ettiğim saat fark etmeksizin yardım aldığım hem mahir bey hem de Özlem hanıma çok teşekkür ediyorum başım ne zaman sıkışırsa ne zaman bir şey ihtiyacın olursa her zaman yanımda olduğun için de teşekkür ederim.
Merhaba ben Elazığ daki iştah kapatmaya geliyorum baya etkili 40 günde 7 kilo verdim ve halada devam ediyorum çok ilgililer teşekkürler
şa....
Mahir Beyin iştah kapatma seansıyla istediğim kiloya ulaştım. Tiroidim yüksekti düştü. Kolesterolüm dengeye düştü. Aniden kan şekerim düşüyordu bunu da artık yaşamıyorum. Hiçbir zorluk çekmeden istediğim kiloya düştüm. Bunun için çok teşekkür ederim. İyi ki sizinle tanışmışım. Klinik çalışanlarınızın zerafeti kalitenizi daha çok arttırıyor. Herkese tavsiye ederim.
Mahir Tekgöz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mahir Tekgöz, Diyetisyen. Size Mahir Tekgöz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Online Danışmanlık, Diyetisyen Randevusu, Online Diyet, Normal Randevu, Kontrol Randevusu, Kişiye Özel Diyetler, Diyabet Diyeti, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Hastalıklarda Beslenme.
Mahir Tekgöz adresi nerede?Mahir Tekgöz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Atatürk Mah. Ertuğrul Gazi Sok. Metropol İstanbul A Blok Kat:34 Daire:480 İstanbul
- Mustafa Kemal Mah. Dumlupınar Bulvarı. No:274/7 Ankara
- Halkapınar Mah/ Mahal bomonti b blok macro center üstü kat 1 daire 103 İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mahir Tekgöz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Mahir Tekgöz uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Mahir Tekgöz isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Mahir Tekgöz, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Mahir Tekgöz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mahir Tekgöz tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Mahir Tekgöz hakkında ne düşünüyor?Toplam 20 hasta / danışan, Mahir Tekgöz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Mahir Tekgöz hangi sigortaları kabul ediyor?Mahir Tekgöz tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diyetisyenler
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diyetisyenler