Kardiyoloji Randevusu
Geçici Kalp Pili
Hdl Kolesterol Testi
Holter Izlemi
Parkhayat Kütahya Hastanesi
Implante Edilebilen Kardiyoverter Defibrilatör (Icd)
Kalp Kapak Hastalıkları Takip ve Tedavisi
Nonkoroner Damarın Cerrahi Olmayan Revaskülarizasyon
Pacemarker Implantasyonu
Perikardiyosentez
Parkhayat Kütahya Hastanesi
Perkütan Koroner Girişim(Koroner Anjiyoplasti)
Parkhayat Kütahya Hastanesi
Perkütan Translüminal Koroner Anjiyoplasti (Ptka)
Spor Öncesi Kalp Muayenesi
Stent(Koroner Anjiyoplasti)
Venöz Dupleks Ultrasonografisi
Yüzeyel Ekokardiyografi
Parkhayat Kütahya Hastanesi
Özel ilgi alanım ritim bozukluğu tanı (Elektro fizyolojik çalışma) ve tedavisidir (Ablasyon).
Halen uluslararası 117 adet makalem ve bu makalelere ait 1800 den fazla atıf bulunmaktadır.
i̇...l
Bir ayı geçkin bir süredir rahatsız olan annemin: nefes darlığı, halsizlik,yürümede zorluk, belirtileri ile 22 Aralık 2023 saat:11:30 bu tarihte tekerlekli sandalyeyle gittiğimiz doktor beyin muayenehanesinde hastamızın normal değerlere döndürülmesi için bir gün yatış uygun görüldü... Uygun tedavi ve ilaç ayarlaması yapılarak:24saat sonra hastamız yürüyerek taburcu edildi...
Mahmut Akbek bey; kişilik olarak ve mesleki olarak harika bir insan, teşhis ve tedavi konusunda tereddütsüz ve kesin...
Muayene ve tespit konusunda herşeyi anlaşılır bir dil ile size anlatıyor ve sizi bilgilendiriyor, uygulaması gereken tedaviyi ve planlamayı sizinle tek tek paylaşıyor, ilaçları nasıl ve ne zaman almanız gerektiğini reçete hariç sizinede paylaşıyor, hiçbir soru sormanıza gerek kalmaksızın mesleğinde uzman bir kişi ile muhatap olduğunuzu hissediyorsunuz, konuşması ve sizinle iletişim halindeki tavrı ile size güven veriyor...
Mahmut Akbek bey iyiki varsınız
Hasta
Sakaryadan gelirken eşimin kalp ritimi 130 a çıkmıştı tesadüfen kütahyada park hayat hastanesi aciline uğradık acildeki doktor EKG de şüpheli bir durum görünce doktor Mahmut beyi arayıp bizi ona yönlendirdiler kendisi eşimi dikkatlice dinleyip küçük bir ilaç tedavisiyle yola devam edebileceğimizi söyledi acildeki doktorlar ve hemşireler çok ilgiliydi 3 saatlik bir ilaç ve serum ile eşimin nabzı normale döndü kendisinden ve acildeki tüm ekipten çok memnun kaldık. Ve yaklaşık 20 gündür eşimde nabız ile alakalı herhangi bir sorun yok çok şükür. Normalde kütahyada oturmuyoruz ama tedavi için tekrar kendisine gitmeyi düşünüyoruz. Çok başarılı bir doktor Allah yolunu açık etsin başarıları daim olsun inşallah
a....
Mahmut Bey'den çok memnunuz. Ben kalple ilgili kontrol amaçlı kendisine muayene oldum. Orada da tansiyonum yükseldiği için benimle çok güzel ilgilendi. Tansiyon rahatsızlığı olduğumu bilmiyordum. Eşim de 8-9 sene önce kalp krizi geçirmişti, stent takılıydı kontrolleri için Mahmut Bey'e muayene oluyoruz. Kendisi hastalarıyla güzel ilgilenen, dikkatli, iyi bir doktor.
u.....
Hipertansiyon ve ritim bozukluğu rahatsızlığımdan dolayı Mahmut Bey'e muayene oldum. Tansiyonum bir zaman düşmemişti kendisi ince detayına kadar düşünerek tansiyonumu düşürdü. Allah'a çok şükür şimdi çok çok iyiyim. Kendisi ince detay düşünen, hastanın her detayına ilişkin dinleyen bir doktor. Doktorumdan çok çok memnunum.
o.....
Mahmut Bey'den memnunuz. Eşimin geçen sene nabzı yükseldiği için kendisine muayene olduk. 1 gün hastanede yatışımız olduktan sonra taburcu oldu. Kendisi ritim bozukluğu teşhisi koydu. Belirli zaman aralıklarla kontrollerimize çağırdı ve kontrollerimize devam ediyoruz.
Kalbimde ritimde bir sorun olduğunu düşünüyordum. Birkaç doktora gittim. Ama ritim bozukluğu teşhisi koymamışlardı. Mahmut Bey sağolsun beni dinledi,kontrol etti ve teşhis koydu. Sıkıntılı bir anımda gitmiştim. Başka doktorlar belki önemsememiş olabilir ama ben durumunuzu gördüm diyerek küçük bir hapla tedaviye başladı.Hastasını önemseyen bir doktor. Çok dürüst ve ilgili. Detaylı bilgilendiren bir hekim. Çok memnun kaldım. Tekrar kontrollerime devam edeceğim.
i̇....
Çarpıntı ve ritm bozukluğu sebebiyle gittim. Holter takıldı. Baygınlıklarımın nedenini çizerek anlattı ve hastalığımın ne olduğunu anladım. Muayenesi çok da uzun sürdü. İlk defa bu şekilde bir doktor ile karşılaştım. Çok ılımlı ve çok nazik. Hastayı sonuna kadar sabırla dinleyen ve her olasılığı sonuna kadar değerlendiren bir doktor. Sözümü hiç kesmeden sonuna kadar dinledi beni. Çok memnunum kendisinden. Çevreme de tavsiye ettiğim bir doktor.
Mahmut Akpek isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mahmut Akpek, Kardiyoloji. Size Mahmut Akpek tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Kardiyoloji Randevusu, Anjiyografi, Eko(Ekokardiyografi), Stent(Koroner Anjiyoplasti), Holter Izlemi, Koroner Anjiyogram, Anjiyoplasti, Ambulatuvar Kardiyak Izleme, Kalp Pili Takılması, Efor Treadmil Testi.
Mahmut Akpek adresi nerede?Mahmut Akpek şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- 100.Yıl Mahallesi Dumlupınar Bulvarı No.26 Kütahya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mahmut Akpek isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mahmut Akpek online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Mahmut Akpek isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Mahmut Akpek, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Mahmut Akpek hangi dilleri konuşuyor?Mahmut Akpek ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Mahmut Akpek isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mahmut Akpek bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mahmut Akpek ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mahmut Akpek hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, Mahmut Akpek hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Mahmut Akpek hangi sigortaları kabul ediyor?Mahmut Akpek tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Ak Sigorta, Eureko Sigorta, HDI Sigorta, Neova Sigorta, Ankara Sigorta, Ray Sigorta, Sompo Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.