Menderes Mahallesi Gazi Mustafa Kemal Bulvarı No:676, Mezitli

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk

Çocuk Nörolojisi Randevusu

Botoks +6 daha fazla

Epilepsi Tedavisi

Erken doğan bebeklerin veya riskli doğan bebeklerin nörolojik gelişim takibi

Çocuk Nörolojisi Randevusu

VM Medical Park Mersin Hastanesi

Uzman Doktor Mahmut Aslan MedicalPark Mersin de Çocuk Nörolojisi ve Çocuk hastalıkları alanlarında hastalarını kabul etmektedir.

Kurs ve Sertifikalar

İstanbul Tabip Odası
Mersin Tabip Odası
Türkiye Çocuk Nöroloji Derneği

Makaleler

Kendisini seviyoruz. 4 ay önce kendisine geldik.Kontrollerimiz için kendisine geleceğiz. Epilepsi şikayetiyle ilaç tedavisine başladık.Doktorluktan da ziyade çok insancıl, çok sıcakkanlı ve psikolojik olarak yaklaşımı bizi ciddi anlamda rahatlattı.Tedaviye dair gerekli açıklamaları yaptı, bize yol haritası çizdi. Hem çocuğu hem bizi rahatlatan güzel cümlelerle durumu bize anlattı.Herhangi birşey sormak istediğimizde çok rahatlıkla iletişimde oluyoruz.Her konuda yardımcı olmak için elinden gelen tüm gayreti sarfetti.

1.5 yıl boyunca kendisine gittik, baya ilgili bir doktor.Benim kızım serebral palsi ve dirençli epilepsi hastası.Baya ilgilendi.İstediğimiz zaman ulaşabildiğimiz bir doktor, kendisiyle devam edemiyoruz ama hala görüşüyoruz.Sanki aileden biriymiş gibi yaklaşımı var.Neler yapmamız gerektiğini anlatıyordu.Hastalara öneririz Mahmut Bey'i.

Y

Mahmut Bey çok ilgili ve alakalı bir doktordur.Epilepsi ile alakalı kendisine geliyoruz.Evde sürekli nöbet geçirdiği için her telefon ettiğimde açar ne yapılması gerektiğini söyler.Çok ilgili alakalıdır.Biz aramasak bile kendisi arar sorar.Müthiş bir doktor,çok seviyoruz.Bebeğimiz 1 aylıkken götürdük, anne ve babayla iletişimi çok iyiydi.