Epilepsi Tedavisi
Mesleki Üyelikler
İstanbul Tabip Odası
Mersin Tabip Odası
Türkiye Çocuk Nöroloji Derneği
Kendisini seviyoruz. 4 ay önce kendisine geldik.Kontrollerimiz için kendisine geleceğiz. Epilepsi şikayetiyle ilaç tedavisine başladık.Doktorluktan da ziyade çok insancıl, çok sıcakkanlı ve psikolojik olarak yaklaşımı bizi ciddi anlamda rahatlattı.Tedaviye dair gerekli açıklamaları yaptı, bize yol haritası çizdi. Hem çocuğu hem bizi rahatlatan güzel cümlelerle durumu bize anlattı.Herhangi birşey sormak istediğimizde çok rahatlıkla iletişimde oluyoruz.Her konuda yardımcı olmak için elinden gelen tüm gayreti sarfetti.
1.5 yıl boyunca kendisine gittik, baya ilgili bir doktor.Benim kızım serebral palsi ve dirençli epilepsi hastası.Baya ilgilendi.İstediğimiz zaman ulaşabildiğimiz bir doktor, kendisiyle devam edemiyoruz ama hala görüşüyoruz.Sanki aileden biriymiş gibi yaklaşımı var.Neler yapmamız gerektiğini anlatıyordu.Hastalara öneririz Mahmut Bey'i.
y.....
Mahmut Bey çok ilgili ve alakalı bir doktordur.Epilepsi ile alakalı kendisine geliyoruz.Evde sürekli nöbet geçirdiği için her telefon ettiğimde açar ne yapılması gerektiğini söyler.Çok ilgili alakalıdır.Biz aramasak bile kendisi arar sorar.Müthiş bir doktor,çok seviyoruz.Bebeğimiz 1 aylıkken götürdük, anne ve babayla iletişimi çok iyiydi.
Mahmut Aslan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mahmut Aslan, Çocuk Nörolojisi, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları. Size Mahmut Aslan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Çocuk Nörolojisi Randevusu, Epilepsi Tedavisi, Serebrospinal Sıvı Analizi, Botoks, Riskli Bebek Takibi, Erken doğan bebeklerin veya riskli doğan bebeklerin nörolojik gelişim takibi, Randevu, Normal Randevu, Otizm Görüntüleme Ve Tanısı.
Mahmut Aslan adresi nerede?Mahmut Aslan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Menderes Mahallesi Gazi Mustafa Kemal Bulvarı No:676 Mezitli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mahmut Aslan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mahmut Aslan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Mahmut Aslan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Mahmut Aslan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Mahmut Aslan hangi dilleri konuşuyor?Mahmut Aslan ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Mahmut Aslan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mahmut Aslan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mahmut Aslan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mahmut Aslan hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Mahmut Aslan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Mahmut Aslan hangi sigortaları kabul ediyor?Mahmut Aslan tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.