Doç. Dr. Mahmut Bakır Koyuncu, VM Medical Park Mersin Hastanesi'nde hizmet vermektedir.

Hacettepe Üniversitesi İngilizce tıp bölümünde tıp eğitimini tamamladıktan sonra Mersin Üniversitesinde İç Hastalıkları ihtisası ve Hematoloji yandaş ihtisasını tamamladım. Amerika Birleşik Devletlerinde New York Presbyterian Hastanesinde kemik iliği ve hücresel tedaviler ünitesinde çalıştıktan sonra Adana Şehir Hastanesi Hematoloji ve Kemik iliği Nakil Ünitesinde çalıştım. Temmuz 2023 ten beri VM Medical Park Mersin Hastanesinde çalışmaktayım.

Menderes Mahallesi Gazi Mustafa Kemal Bulvarı No:676, Mezitli

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Nakit, Kredi kartı

Lösemi

Hematoloji Randevusu

I
Konum: VM Medical Park Mersin Hastanesi Hematoloji Randevusu

Kanama bozukluğu teşhisi ile Mahmut hocaya başvurdum. Mahmut hoca bir hastanın acil durumlarda her an ulaşabileceği oldukça ilgili bir hekimdir. Tedavi süresi boyunca dikkat etmem gereken noktalara dikkat çekerek beni bilinçlendirdi. Tedavi süresi boyunca sabırlı anlayışlı özverili ve her zaman desteklerini esirgemeyen moral ve motivasyonunuzu düşürmeyen bir hekimdir.

Konum: VM Medical Park Mersin Hastanesi Diğer

Eşim lenf nodlarında şişmeler tespit edildi ve vücudunda yüksek ateşlenmeler ve vücut ağrıları oluşturuyordu bu nodüller, gitmediğimiz hastane doktor kalmadı taki mahmut hoca eşimi görüp muayene ettikten ve tetkikleri yaptıktan sonra eşimin lenf nodüllerini tespit edip tedavi etti . Kendi alanında en iyi ve tecrübeli doktorlardan dır .

K
Konum: VM Medical Park Mersin Hastanesi Kanser Tedavisi

babam için yönlendirme ile doktorumuza başvurduk bir kaç test sonucu lösemi tanısı kondu doktorumuz hemen tedaviye başladı süreci çok yakından takip etti aradı sordu çağırdı görüştük sürekli eli üzerimizde idi çok iyi ilgilendi şuan baştan yarattı dersem abartı etmem sıcak kanlı güler yüzlü babam çok iyi durumda doktor umuza borçluyuz bu durumu hasta ve hasta yakınları olarak çok memnunuz. Mahmut hocamız gibi güler yüzlü doktorlara ihtiyacımız var bu bizleri çok iyi etkiliyor .

Konum: VM Medical Park Mersin Hastanesi multiple myeloma

Babamın myeloma tedavi sürecinde Mahmut Bey’in hematoloji alanındaki derin bilgisi ve tecrübesi bize büyük bir güven verdi. Süreci hem tıbbi hem de insani açıdan olağanüstü bir şekilde yönetiyor. Her sorumuzu detaylı bir şekilde yanıtlayarak, olası tedavi yöntemlerini açıklayarak bizi her aşamada bilgilendiriyor. Alanındaki uzmanlığı ve hastasına yaklaşımıyla bu zorlu süreçte bizim için en büyük destek oldu ve her zaman doğru yerde olduğumuzu hissettirdi.

Konum: VM Medical Park Mersin Hastanesi Hematoloji Randevusu

Mahmut beyle babamın rahatsızlığı sırasında tesadüfen tanıştık babama Lösemi teşhisi kondu bu bizim için kabul edilmesi çok zor bir durumdu fakat Mahmut bey gibi bir doktorunuz varsa tüm zorlukların üstesinden gelirsiniz. Gece gündüz her telefonumuza sabırla cevap vererek bizi ailece rahatlattı. Güler yüzlülüğü samimiyeti içtenliği hekimlik bilgisi mükemmel bir insan. Mahmut bey için sayfalarca şey yazabilirim babam bugün iyiyse onun sayesinde Allah binkere razı olsun Mahmut beyden.

Konum: VM Medical Park Mersin Hastanesi Kanser Tedavisi

Oğluma Hodgkin Lenfoma tanısı konduktan sonra doktor arayışında bulunduk. Mahmut hocamız ile WhatsApp üzerinden iletişim kurduk. Hemen bizlere döndü hasatalık ile ilgili bilgi verdi. Daha sonra yanına gittik çok önemli ve değeli bilgileri ile bizleri aydınlattı. Çok içten,güleryüzlü biri. Güven verici açıklamalarıyla bizleri rahatlattı. Oğlumla bir arkadaş gibi iletişim kurdu. Bu süreçte bunlar çok önemli. Kesinlikle alanında uzman bir hekim.

Konum: VM Medical Park Mersin Hastanesi Kanser Tedavisi

Tek kelimeyle inanılmaz bir doktor. Hem akademik bilgisi, hem güler yüzü , hem de insanlığıyla bambaşka birisi. Babamın lenfoma hastalığını takip ettiği süreçte her konuda içimiz çok rahattı. Ben kendim de doktorum kendisine her konuda kefilim gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz.

Konum: VM Medical Park Mersin Hastanesi Lösemi

Yorgunluk, dalakta büyüme ve kan değerlerinin düzensizliği sebebiyle Mahmut hocamıza başvurdum. Gerekli tahlil ve tetkikler neticesinde lösemi teşhisi konuldu o zamandan beri de Mahmut beyle iletişim halinde olduk. Bana hastalığımı anlattı ve beni bilinçlendirdi hastalığıma karşı doğru bir bakış açısı kazandırdı. Aklıma takılan her noktayı aydınlatmaya devam etti.
Sağlığımla ilgili her konuda bana destek oldu ve beni yakından takip etti. Uyguladığı tedaviler sonucunda sağlığımda pozitif gelişmeler yaşandı. Bu tür hastalıklar hem fiziksel hem psikolojik anlamda yorucu ve yıpratıcı olabiliyor, Mahmut hocam bu anlamda hastanın durum ve ihtiyaçlarını anlayıp ona göre bir yaklaşımda bulunuyor. Hem yakın ve samimi hem de profesyonel davranarak sağlam bir hasta-doktor ilişkisi kurulmasına vesile olan alanında başarılı ve etkin bir doktor.

Konum: VM Medical Park Mersin Hastanesi Kanser Tedavisi

15 kasımdan beri Mahmut hocamın eşliğinde akut lösemi tedavisi görüyorum bana verdiği motivasyon olsun ilgi olsun destek olsun her şey üst seviyede ve 18 yaşında kanseri yendiysem Mahmut hocamın sayesindedir Hayatımda görüp görebileceğim en bilgili en mutlu ve en içten seven doktordur.

Konum: VM Medical Park Mersin Hastanesi Kanser Tedavisi

Ateş,bir yıldır geçmeyen sürekli artan kuru öksürük,gece terlemesi,halsizlik,yorgunluk,kusma,kan değerlerimin düşük olması şikayetiyle Mahmut hocamla tanışma fırsatı buldum ve yapılan tetkikler sonucunda 3.evre non-hodgkin lenfoma kanseri olduğumu öğrendim
.Mahmut hocam gerçekten tanı koyma konusunda son derece titizlikle çalişan ve hastaya göre doğru tedaviyi veren mükemmel,bilgili ve tecrübeli bir hekimdir.Hasta-doktor ilişkileri son derece kibar,samimi,güleryüzlü,hoşgörülü,alçakgönüllü ve güvenilir bir doktordur.Onun yapmış olduğu doğru tanı ve doğru tedavi sayesinde kanseri yendim.Önce Allah sonra doktorum bana yeniden bir hayat verdi.Beni hayata bağladı.Kendisine sonsuz minnetlerimi ve saygılarımı iletiyorum.