Bademcik Ameliyatı
Kulak Tüpü Takılması
Rinoplasti
Timpanoplasti(Kulak Zarı Ameliyatı)
al...l
Vertigom vardı, annem TV'de bir programda önerildiğini duymuş. 2015'te Ataköy hastanesinde muayeneye gittim sağ olsun verdiği ilaçlar sayesinde 8 yıldır yaşamıyorum. İlaçları o zaman aldım tekrar hiç kullanmadım onu da belirteyim.
o....e
80li yıllarda Kahraman Maraş'ın Elbistan ilçesinde eşimin bademcik ameliyatini yaptı ameliyat sırasında eşimin küçük dilini de almış bu nedenden dolayı eşim yutkunurken yemek yerken hatta su bile icerken genzine kaciyor..
me...ş
12 yıl önce %90 sağır olma ihtimalim varken Dr. Mahmut bey ile tanıştık tup takilmisti sayesinde duyuyorum aynı zamanda bademcik ve geniz eti aldirdim. Çok guleryuzlu bir insan tavsiye ediyorum
ha...ı
29.07.2016 tarihinde hem burun hem bademcik ameliyatı oldum.Süper bir doktor Burunda ne ağrı ne sızı yaşadım.Eriyen tamponlar,eriyen dikişler ve isabetli ilaçlarla yaşam kali,temi arttırdığı için sayın Mahmut Bardakçı harika bir hekim.Allah ona uzun ömür versin.
mi...r
Babacan ve mükemmel bir doktor yıllar önce annemi tiroit bezlerinden ameliyat etmişti ve tekrar mahmut beyi bulduk şimdide eşim uyku apnesi tedavisi görüyo kendisinde .
ru...u
mrb.ben ataköy hastanesinde,sn.dr.Mahmut Bardakçı tarafından burun ameliyatı oldum ve çok memnun kaldım ne ağrı ,ne sızı çok şükür tavsiye ederim.ayrıca dr.mahmut bey güleryüzlü babacan bir bey ona güvenebilirsiniz.
Mahmut Bardakçı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mahmut Bardakçı, Kulak Burun Boğaz. Size Mahmut Bardakçı tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Geniz Eti Ameliyatı, Burun Estetiği, Endoskopik Sinüs Cerrahisi, Kulak Tüpü Takılması, Rinoplasti, Bademcik Ameliyatı, Timpanoplasti(Kulak Zarı Ameliyatı), Horlama Cerrahisi.
Mahmut Bardakçı adresi nerede?Mahmut Bardakçı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Hürriyet Mahallesi Hürriyet Caddesi No:1 Bahçelievler
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mahmut Bardakçı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mahmut Bardakçı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Mahmut Bardakçı isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Mahmut Bardakçı, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Mahmut Bardakçı hangi dilleri konuşuyor?Mahmut Bardakçı ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Mahmut Bardakçı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mahmut Bardakçı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mahmut Bardakçı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mahmut Bardakçı hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Mahmut Bardakçı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Mahmut Bardakçı hangi sigortaları kabul ediyor?Mahmut Bardakçı tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Güneş Sigorta, Demir Hayat Sigorta, Eureko Sigorta, Halk Sigorta, HDI Sigorta, Ziraat Sigorta, Zurich Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul Kulak Burun Boğaz Doktorları
Zeytinburnu Kulak Burun Boğaz Doktorları
Sarıyer Kulak Burun Boğaz Doktorları
Beylikdüzü Kulak Burun Boğaz Doktorları
Bayrampaşa Kulak Burun Boğaz Doktorları
Daha fazla (14)Bahçelievler bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Bahçelievler bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Bahçelievler bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Bahçelievler bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Bahçelievler bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Bahçelievler bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Bahçelievler bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Bahçelievler bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Bahçelievler bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Bahçelievler bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Bahçelievler bölgesinde Türk Nippon Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Bahçelievler bölgesinde Ace European Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Bahçelievler bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Bahçelievler bölgesinde AIG Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları