mu...n
ben kalp kapak amaliyatı oldum amaliyat sonrası her hafta mahmut çetinoğluna kontrole gitdim iyi oluyorsun dedi 7 ayın 22 en son kontrole gitdim bütün tahlilleri yaptırdım eko cektirdim ciğer filmi cektirdim bakmadı sekreterine bağırdı bana bağırdı herşey normal normal yaşantına dön edi 7, ayın 23 de acilleştim kalp durma aşamasına gelmiş ciğerlerim su toplamış bu hocamız görmemiş kendi yetişdirdiği doktor mahmut hocanın yaptırdığı evraklarla ölüme terk edilmiş deyip beni yoğun bakıma aldı şimdi ise bu hoca yüzüne kalp nakli bekliyorum bu bana yapılan yarinde size yapıla bilir o yüzden bu adama gitmeyin
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
Mahmut Çetinoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mahmut Çetinoğlu, Kalp Ve Damar Cerrahisi.
Mahmut Çetinoğlu adresi nerede?Mahmut Çetinoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kurttepe Mahallesi 83027. Sokak No:9 Çukurova
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mahmut Çetinoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mahmut Çetinoğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Mahmut Çetinoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mahmut Çetinoğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mahmut Çetinoğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mahmut Çetinoğlu hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Mahmut Çetinoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 1 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Çukurova bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
Çukurova bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları