Bilgisayarlı Tomografi Taraması(Bt)
Perkütan Iğne Aspirasyonu
Perkütan Nefrostomi
Renal Ultrason
Memorial Bahçelievler Hastanesi
Mahmut beye kizimizi 2 aylikken göturdük ve hala götürüyoruz. Haftanın 7 gunu neredeyse 24 saat ulaşabiliyoruz. Kizimizin sag bobregi alindi ve mesanesi genisletildi. Bu konularda kizimizi hep Mahmut beyin ellerine biraktik, iyi ki de birakmışiz. Kesinlikle kendisini tavsiye ederiz.
ku....
2010-2012 yıllarında haseki hastanesinde hipertansiyon tanısıyla yattım. tetkikler yapıldı herşey normal dendi polikliniğe çağırıldım kontrol için fakat bana beyin kanaması geçirmişsin,Bir daha geçirirsen kurtaramayız dediler. Madem beyin kanaması geçirdim, yatarken birşey demediler ve müdahele etmediler. Emar ve tomografide beyin kanaması bulgusu vb. bir ifade yok. İnanmadığım için epikriz,film ve raporlarla başka doktorlara gittim, beyin kanaması falan yok. dediler.. yanlış tanı ve tedavi uyguladığı için takibinden ayrıldım ki zaten o da hastaneden ayrılmış. Tavsiye edemeyeceğim.
mu....
Çocuğumuzun 4-8 ay arası rutin muayenelerinde gittik, son muayenesine ben de gittim. Neticede özel hastane ve doktorumuz da saygın bir doçent dedik ve aklımıza takılan soruları sısrasıyla sorduk; ben çocuğumuzun yanağındaki lekeyi sorduğumda Mahmut bey bize eşimin daha önce de sorduğunu, önemsiz olduğunu, bizim çok pimpirikli olduğumuzu söyledi ve muayene süresinin 15 dakika olduğunu söyleyince biz de kibarca kovulduğumuzu kabul ederek çıktık. Kendisini tavrından dolayı şikayet etmeme rağmen çalıştığı hastane hiç birşey yapmadı. Biz kendimize başka bir doktor bulduk. Çok şükür şimdiki doktorumuz bir krem ile leke sorunu çözdü, alerji tanısında bulundu ve şimdi çocuğumuzun tedavisine devam ediyoruz.
fa...u
ÇOCUĞUMU DİĞER DOKTORLARIN ELİNDEN ALIP ŞİFASINI ALLAHIN İZNİYLE SİZDE BULDUM. ÇOK TEŞEKKÜR EDER,MESLEK HAYATINIZ BOYUNCA BAŞARILARINIZIN DEVAMINI TEMMENİ EDERİM. FARUK ZORLU
Mahmut Çivilibal isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mahmut Çivilibal, Çocuk Nefrolojisi. Size Mahmut Çivilibal tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Böbrek Ultrasonu, Diyaliz, Perkütan Iğne Aspirasyonu, Renal Ultrason, Keratinin Kan Testi, Bilgisayarlı Tomografi Taraması(Bt), Perkütan Nefrostomi, Hemodiyaliz, Litotripsi.
Mahmut Çivilibal adresi nerede?Mahmut Çivilibal şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bahçelievler Mahallesi Adnan Kahveci Bulvarı No:227 Bahçelievler
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mahmut Çivilibal isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mahmut Çivilibal online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Mahmut Çivilibal isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mahmut Çivilibal bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mahmut Çivilibal ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mahmut Çivilibal hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Mahmut Çivilibal hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 3 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Mahmut Çivilibal hangi sigortaları kabul ediyor?Mahmut Çivilibal tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Güneş Sigorta, Demir Hayat Sigorta, AIG Sigorta, Generali Sigorta, Eureko Sigorta, Axa Sigorta, Halk Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul Çocuk Nefrolojisi Uzmanları
Bakırköy Çocuk Nefrolojisi Uzmanları
Daha fazla (4)Bahçelievler Böbrek Hastalıkları
Bahçelievler Henoch-Schönlein Hastalığı
Bahçelievler İdrar Yolları İltihabı
Bahçelievler Hidronefroz (Böbrek Büyümesi)
Bahçelievler İdrar Yolu Enfeksiyonu
Bahçelievler Böbrek Genişlemesi